Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
καλησπερα, τι γινεται ολα καλα?? να σε ρωτησω λιγο, ξες που ειναι περιπου τα βιβλιοπωλια για να παρω τα συγγραματα, γιατι διευθυνσεις δινει αλλα δεν ξεω που ειναι αυτες οι διευθυνσεις....
Νοέ 03 2011 23:07
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
Σε λίγο θα κλείσω το pc γιατί πρέπει να διαβάσω :sadist: και το μεσημέρι θα κατέβω κέντρο, λογικά θα μπω το απογευματάκι if you will be online I'm into the game :8):
Οκτ 29 2011 09:28
Blacker_than dark → metalmusicmaniac
αν θες μπες lol να παιξουμε ενα, εγω τωρα σε πεντε λεπτα μπαινω
Οκτ 29 2011 09:17
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
Sorry για χθες αλλά όταν μου είπες να μπούμε μαζί είχα μόλις μπει σε game και μετά βγήκα. Πάντως μπορώ να πω ότι βελτιώνομαι. [SPOILER]Μπες και δες σκορ που έβγαλα με Yi σε pvp :clap:[/SPOILER] Και να φανταστείς ότι ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα με Yi σε pvp :P
Οκτ 29 2011 09:08
ελα μαγειρευα τωρα το ειδα το μηνυμα, νομιζω στις ειδησεις που εβλεπε ο πατερας μου ειδα πριν κανα τεταρτο να λενε οτι στην θεσσαλονικη δεν εγινε η παρελαση, εσυ που ειδες οτι εγινε??
Οκτ 28 2011 20:14
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Εμείς που πήγαμε μέχρι τις 12 δεν είχε αλλά στις ειδήσεις δείχνουν πλάνα που έγινε...wth??? xD
Οκτ 28 2011 19:41
ελα ρε καλησπερα, τι εγινε πηγες τελικα στην παρελαση??
Οκτ 28 2011 19:06
[QUOTE]Και μου το παν τα κορίτσια ότι δεν δίνω τον άλλον να καταλάβει τη διάθεσή μου...T^T I'll always be misunderstood through the internet![/QUOTE]
και ποια ειναι τα κοριτσια??? παντως εχουν δικιο σε οτι λενε;)
Οκτ 27 2011 16:11
Ha ha, I know, there's the emoticon over there and stuff...Και μου το παν τα κορίτσια ότι δεν δίνω τον άλλον να καταλάβει τη διάθεσή μου...T^T I'll always be misunderstood through the internet!
Οκτ 27 2011 16:09
δεν το ειδα ως κατι προσβλητικο αλλα κατι πολυ αστειο,και ναι συμφωνω στο οτι εχουμε πολυ διαφορετικες αποψεις οπως για τον rugi απο το sidooh...
Οκτ 27 2011 16:06
Προς υπεράσπισή μου και δική σου οι τελίτσες ήταν και στα δύο επιχειρήματα αν το ξαναδείς! xD Eπίσης αποδεικνύει ότι έχουμε πολή διαφορετικές απόψεις ως προς τους χαρακτήρες και τις πράξεις τους! :thatsit:
Οκτ 27 2011 15:54
oxi οτι δεν εχω κολλημα με τις τελιτσες απλα, ετσι οπως διατυπωθηκε εμοιαζε σαν να να μην χρειαζοταν αλλο επιχειρημα. δηλαδη το οτι μου αρεσει ο γαμα-τος αποδυκνει οτι δεν χρειαζεται να πεις κατι αλλο.. και οι τελιτσες εδιναν εμφαση..
Οκτ 27 2011 15:50

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται