Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
επ τι λεει παλι μεσα εισαι?/ πατας ποτε σχολη??
Νοέ 29 2011 15:17
παντως παιζει να ειμαι το μονο ατομο που βρισκει το hxh μετριο,προς χαλια, τουλαχιστον το μονο που εχω γνωρισει, τεσπα αντε σε καληνυχτω παω για υπνακο εχω μαθημα αυριο πρωι-πρωι..
Νοέ 29 2011 00:31
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ha ha ha, μάλλον έχεις δίκιο και θα εμπιστευτώ το botsun που έχουμε και ίδια γούστα και την Κai που ξέρει πάνω κάτω το γούστο μου. xD
Νοέ 29 2011 00:27
α και μην διαβασεις hunter x hunter σε καμια περιπτωση εγω το σιχαθηκα, αλλα να μου πεις τωρα που το ξανασκεφτομαι με την διαφορα γουστων που εχουμε μαλλον θα σου αρεσει..
Νοέ 29 2011 00:23
Ήταν ωραία, αλλά δεν πειράζει την επόμενη φορά! ^^
Αχα. ΟΚ, στείλτε μου πάλι που καθίσατε κι έρχομαι.
Νοέ 29 2011 00:22
ε δεν πειραζει δεν εχω παιξει και ποτε guitar hero, αν και θα ειχε φαση, την πεμπτη κλασσικα κατις 7 με εφταμιση μας ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥναντιομαστε παλι, τωρα εσυ ελα αργοτερα
Νοέ 29 2011 00:20
Μόλις σε έκανα αναπάντητη! Και ναι για σήμερα ήτανε...Την Πέμπτη τι ώρα? Έχω αναπλήρωση στις 6-9 οπότε λογικά θα μαι κάτω οπότε ναι.
Νοέ 29 2011 00:17
OK θα σε κάνω αναπάντητη σε λίγο!
Ήθελα να σε πω να ρθει να παίξουμε guitar hero στο σπίτι του Γιάννη που παίζαμε μαζί DnD τις προάλλες.
Κι εμένα... -_-"
Νοέ 29 2011 00:11
6981031656
κανε με μια αναπαντητη η γραψε και ση τον αριθμο γιατι ουτε εγω εχω τον δικο σου.
on other news, η μερα ηταν μετρια και τι με ηθελες?
Υ.Σ με εκνευριζει οταν μπερδευομαι και απανταω στο προφιλ μου...
Νοέ 29 2011 00:04
Blacker_than dark
6981031656
κανε με μια αναπαντητη η γραψε και ση τον αριθμο γιατι ουτε εγω εχω τον δικο σου.
on other news, η μερα ηταν μετρια και τι με ηθελες?
Νοέ 29 2011 00:03
Ω καλά! Μια χαρά! Εσύ?
Εν τω μεταξύ δε με χεις δώσει το κινητό σου και σήμερα που ήθελα να σε πω δε μπορούσα να σε βρω. Στείλτο με ένα μήνυμα από δω να το αποθηκεύσω.
Νοέ 29 2011 00:01
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
Το Σάββατο είναι. Και εγώ άσχετος είμαι με τη ζωγραφική αλλά πάω και βλέπω και εγώ :P Πες και τα παιδιά αν είναι, όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα :)
Νοέ 28 2011 16:12

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται