Jump to content

Community Status Updates

Photo

愛情のある中心 → Ryuji

Xexe thnx :hot: Μαθαίνω οτι κ εσύ ασχολείσαι όμως. :orly:
Jun 06 2010 20:20
Photo

Ryuji → 愛情のある中心

Np :congrats:. Ωραίες ζωγραφιές btw keep it up :riiight:
Jun 05 2010 18:12
Photo

spartankid → 愛情のある中心

tpt
Jun 05 2010 11:28
Photo

愛情のある中心 → spartankid

Ok thnx
Jun 05 2010 11:07
Photo

spartankid → 愛情のある中心

ότι καινούργιο cosplay γίνεται θα το βρίσκεις εδώ [url]http://www.anime.gr/forums/forumdisplay.php?f=86[/url] 2 φυσικά και δεν γίνονται μόνο τις απόκριες γίνονται διάφορες εποχές του χρόνου 3 φυσικά ότι θέλει ο καθένας κάνει
Jun 05 2010 10:59
Photo

愛情のある中心 → spartankid

Καλημέρα. :hi: Να κάνω κάτι ερωτησούλες? Γιατι έχω απορίες απο τα Forums εδώ. . . :hot: 1) Από που μπορώ να ενημερώνομαι για επικείμενα cosplay parties? 2) Γίνονται μόνο τις απόκριες? 3) Μπορεί κανείς να φτιάξει στολή βασισμένη σε διάφορα Anime-Μanga και την Ιαπωνική κουλτούρα αλλά και με δικές του μετατροπές και φαντασία ετσι ώστε να μην αντιπροσωπεύει κάποιο συγκεκριμένο χαρακτήρα? :orly:
Jun 05 2010 10:56
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

C ya!
Jun 04 2010 20:03
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Οκ :bahhh: Να το ξέρω να μην ανησυχώ. :wis: Άντε θα σ'αφήσω τώρα να πάω για ένα μπάνιο γιατί θα σκάσω! :bath: Έχει πολλή ζέστη. . . Και δεν μπορώ ν'ανοίξω και το παράθυρο γιατι γεμίζει το σπίτι κουνούπια και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε μετα. . . :beaten: Oyasumi nasai! :gn2:
Jun 04 2010 20:02
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Ειτε κομπλεξ ανωτεροτητας ειτε παραδοση δν ξερω τι αλλο να πω! Παντως δν παρεξηγουμαι σχεδον με τιποτα εχω ακουσει πολλα...^^
Jun 04 2010 19:57
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Στο πολύ βάθος όμως. Φταίει η καθημερινότητα τι να γίνει. . . :hot: Όχι ρωτάω καλού κακού γιατί λέμε πολλά του στύλ "τι είπες τώρα ρε παιδί/μωρό μ" κτλ που φαίνονται περίεργα! :oo: Μην παρεξηγηθούμε κιόλας! Όπως σ'εμάς φαίνεται περίεργο εδώ που όλοι στα Γιάνεννα φωνάζονται μεταξύ τους "καμάρια"! καλοί, κακοί, στραβοί, ανάποδοι όλοι καμάρια είναι. :dazed:
Jun 04 2010 19:53
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Lol καθολου παρεξηγησιμο chill! Οσον αφορα τα μαθηματα συγγνωμη αλλα κατα βαθος ειμαι λιγο φυτο...:unlucky:
Jun 04 2010 19:48
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Πως καταλήγουμε ρε παιδί μου συνέχεια στα μαθήματα είμαι για να σκάσω! :hot: Ά, το "ρε παιδί μου" το λέτε εσείς εκεί ή είναι παρεξηγήσημο? :yellowcard:
Jun 04 2010 19:46
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Δυστυχως απο τα λιγα αλλα μεγαλο μειονεκτημα του internet(τα γραφα κ προχτες στην εκθεση XD)
Jun 04 2010 19:43
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Αφού δεν την είδε καλά είναι! :orly: Εγώ που μιλούσα με κάποιον (όχι για προξενιό ξεκαθαρίζω :hahaha:) αρκετό καιρό, απο Φιλιππίνες όμως (ζωγράφιζε κι εκείνος γι'αυτό), και άρχισε ξαφνικά να μου λέει κάτι κουφά για αίματα και θυσίες?!:terror2:για πότε την κοπάνησα και τον μπλόκαρα κιόλας δε λες τίποτα!!!! :frozen:
Jun 04 2010 19:40
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Ναι ειχε φρικαρει για καμποσες μερες αλλα μετα απο τα block των 5 ε-μαιλ π ειχε αυτη συνηλθε.Δν λες παλι καλα π το σωσε πριν την δει real-life...
Jun 04 2010 19:35