Community Status Updates
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Εγω οχι ενας φιλος μου ομως ναι(και πηγαινε και για προξενιο:wet2:).Και επεσε στην περιπτωση που προαναφεραμε:του ανωμαλου,για την ακριβεια της ανωμαλης!
Jun 04 2010 19:31
愛情のある中心 → ChopperFan93
Χαχαχαχαχαχαχα! :hahaha: Φαντάζομαι θα κατάλαβες οτι δεν το εννοώ έτσι. :orly: Απλά ένα άτομο δεν παύει να είναι αυτό που είναι και αν το έχεις φανταστεί αλλιώς σου ξυνίζει λίγο μετά. Δεν το έχεις πάθει ποτέ? :terror2:
Jun 04 2010 19:29
愛情のある中心 → ChopperFan93
Mμμμ. . . :wis: Έτσι θέλω να πιστεύω. Όχι οτι δεν θα χει μπει και κανας ανώμαλος εδω μέσα έτσι για ξεκάρφωμα, απλά δεν έχει τόσο πολλούς. :bike: Και είναι και το γεγονός οτι δεν χρησιμοποιούμε φωτό. . . :drink:Δεν έχεις ιδέα πως φαίνεται αυτός που μιλάς πράγμα που είναι δίκοπο μαχαίρι ουσιαστικά γιατί απ'τη μια συμπαθείς και κάνεις φίλο κάποιον γι'αυτό που είναι και τις ιδέες που εκφράζει κι όχι για την εξωτερική εμφάνηση και απ'την άλλη δεν ξέρεις ούτε πως θα σου φανεί ούτε πως θα του φανείς αν τύχει και βρεθείτε σε κανένα cosplay party. :roar: Κι αυτό γιατι απλά δεν μπορείς να είσαι μέσα στο κεφάλι του άλλου να δεις πως σε έχει φανταστει από τις συζητήσεις κτλ. :yellowcard::tensai:
Jun 04 2010 19:22
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Εχεις απολυτο δικιο.Αλλα κ παλι εδω δν υπαρχει ο κινδυνος να μιλας με καποιον ανωμαλο or something οπως συμβαινει στο facebook(which sux btw:yellowcard:) οπου εκει ζητανε ραντεβουδακια η "περιεργα" πραματα.Εδω αν θες να γνωρισεις τα παιδια απλα πας σε cosplay party και περνας τελεια:awww:
Jun 04 2010 19:15
愛情のある中心 → ChopperFan93
Δεν κάνω θέμα για απόλυτα. Για να πω την αλήθεια ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις κάποιον εντελώς απόλυτα. :wis: Απλά όσο πιο κοντά στο απόλυτα είναι τόσο το καλύτερο. Άμα την πατήσεις κανα δυο φορές όμως με φίλους γνωστούς και τα συναφή αρχίζεις ν'αναρωτιέσαι. :unlucky:
Εδώ βέβαια ίσως φταίει και το οτι είναι site και όσο να ναι έχεις κάποια απόσταση, κάποια ασφάλεια και περισσότερη ευχαίρεια με τα άτομα. Ίσως και ειλικρίνια και τόλμη δεν ξέρω αν ισχύει για όλους αυτό βέβαια. :stubborn: Γι'αυτό σου λέω οτι είναι καλά εδω. Τα συνδιάζει όλα και απλά μπορώ να είμαι όπως είμαι. :bath:
Jun 04 2010 19:08
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Καταλαβαινω.Κ εγω το σκεφτομουν ετσι παλιοτερα.Αλλα εδω κ αρκετο καιρο εχω πειστει πως αν ψαξεις λιγο μπορεις να βρεις ατομα που ταιριαζουν απολυτα με σενα ;)
Jun 04 2010 19:00
愛情のある中心 → ChopperFan93
To ελπίζω βασικά. :wis: Γιατί το έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή να είμαι με άτομα με ίδιο τρόπο σκέψης. Μου κάνει πολύ καλό. :hot:Ακόμα κι αν ασχολούμαστε με Manga-Anime ή οτιδήποτε άλλο. Είχα αρχίσει να πιστεύω οτι δεν υπάρχουν! Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις. :emptyonexg1:
Jun 04 2010 18:57
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Τα πρωτα συμπτωματα παρουσιαστηκαν.:tensai:Το βλεπω θα σε καταστρεψει κ σενα το forum οπως κατεστρεψε πολλους(including me)! Παντως νταξ λογικο ειναι να μην υπαρχουν τα ακραια φαινομενα που υπαρχουν αλλου αφου το .aNiMe//GR ειναι σχετικα κλειστη κοινοτητα και τα μελη της ειναι το ιδιο τρελα η συνειδητοποιημενα ωστε να ξερουν που αρχιζει και που τελειωνει η πλακα.:riiight:
Jun 04 2010 18:52
愛情のある中心 → ChopperFan93
Χαχαχα:hihi2:καλό αυτό. Και αυτογνωσία βλέπω! :8): χεχε
Δεν έχω γνωρίσει πολλούς ακόμα. Με όσους μιλάω όμως έχω ήδη εκπλαγεί. Περιττό να σου πω οτι περίμενα πως ,όπως και σε πολλά άλλα site που έχω δοκιμάσει, θα σας μιλάω και θα με γράφετε ή θα σνομπάρετε όλους και όλα αντίθετα βλέπω οτι σας έχω κατασυμπαθήσει και δεν βλέπω την ώρα να συνδεθώ! :joyful:
Jun 04 2010 18:47
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Ah u make me blush!:blush2:Σοβαρα τωρα,πιστευω πως ειμαι αρκετα ωριμος σε σχεση με αλλα αγορια της ηλικιας μου(και ψωναρα οπως βλεπεις:hahaha:) σε ορισμενα μονο θεματα.Αλλα μην νομιζεις εδω στο anime.gr θα εκπλαγεις με το ποσο συγκρατημενα ειναι καποια ατομα!
Jun 04 2010 18:39
愛情のある中心 → ChopperFan93
. . .Όντος. . . :unlucky: Άρα κάτι με πολλές επιλογές για μετά. . . Σε καλό δρόμο είσαι. :riiight:
Πάντως αυτό που έχω να πω είναι οτι δεν είναι και πολλά τα αγόρια της ηλικίας μας που θα κάτσουν να κουβεντιάσουν online για επαγκελματική αποκατάσταση, σε τέτοιο site και μάλιστα με κορίτσι. :drink: Πρέπει να έχεις εντελώς άλλο τρόπο σκεψης και ιδιοσυγκρασίας ή είσαι πολύ ώριμος. Πολύ καλά στοιχία και δυσεύρετα την σήμερον ημέρα! :benkyou::mafia:
Jun 04 2010 18:33
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Η πληροφορικη στις παρουσες συνθηκες ειναι η πρωτη μου επιλογη γτ εκτος του οτι εχω καποιες βασικες γνωσεις ειναι απο τους λιγους κλαδους που εχουν αρκετες ακρες.Οσον αφορα τα χομπι μου δλδ τη μουσικη το χω σκεφτει κ εχω καταληξει στο οτι ειναι ουτοπικο να σκεφτομαι να προχωρησω γτ δν εχει επαγγελματικη αποκατασταση κ εαν εκτος σμουδων κανεις ενα συγκροτημα ειναι υπερβολικα δυσκολο να ζεις απο αυτο...:fromabove:
Jun 04 2010 18:25
愛情のある中心 → ChopperFan93
Χαχα :wis: το περίμενα. :tensai: Κατι άλλο? Πχ σ'άρέσει κάποιο άθλημα ή έχεις κάποιο χόμπυ που θα ακολουθούσες? Η πληροφορική όπως είπες θα σου ταίριαζε πιστεύω έχει τρελά πράγματα που μπορείς να κάνεις και συνδιάζεται σχεδόν με οτιδήποτε σήμερα. . . :drink:
Jun 04 2010 18:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed