Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Στανταρ δν θα προτιμουσα δουλεια γραφειου.Παντα οταν σκεφτομαι τετοιες δουλειεσ μ ρχονται στο μυαλο αυτες οι καταστασεις που καμια φορα βλεπουμε στις ταινιες:ενα κενο ατομο που ξυπναει,παει στη δουλεια του,γυρναει σπιτι του και μετα κοιμαται με την γυναικα του η οποια τον τσακιζει στην κρεβατομουρμουρα.God this sux!
Ιούν 04 2010 18:01
愛情のある中心 → ChopperFan93
Μμμμμ. . . :borednn9: Ούτε εγώ είμαι πολύ κοινωνική αλλά αυτό δεν σημαίνει τπτ θεωρώ. Ίσως καλύτερα έτσι γιατι προστατεύεις τον εαυτό σου από περιττές. . . εκπλήξεις. :unlucky: Το γεγονός οτι μαθαίνεις εύκολα είναι καλό, δείχνει οξυδέρκεια και πάντα χρειάζεται και επίσης οτι ασχολείσαι με πολλά φανερώνει οτι δεν αντέχεις τη στασιμότητα και τα τετριμμένα. . . :riiight: Άρα σίγουρα φαντάζομαι δεν θες δουλειά γραφείου. :hot: Κάτι με φαντασία και πιο προχωρημένο απο τα κλασικά. . .
Ιούν 04 2010 17:55
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Χμμμμμ...Σιγουρα δεν ειμαι κ πολυ κοινωνικος αλλα μπορω να συνεργαστω με ατομα για καποιο λογο.Βαριεμαι ευκολα κατι που κανω αλλα συνηθως δν χρειαζεται ν ασχοληθω πολυ μ αυτο γτ μαθαινω καποια πραγματα με τη πρωτη.:hero:Τωρα δν ξερω τι αλλο να σ πω...:hot:
Ιούν 04 2010 17:45
愛情のある中心 → ChopperFan93
Καθολου παράλογο. . . :borednn9: Βέβαια αυτό εξαρτάται κ από σένα. Αν αλλάζεις εύκολα ενδιαφέροντα θα πρέπει να το προσαρμόσεις αυτό στη δουλειά σου. Το ίδιο αν είσαι σταθερός σ'αυτά, αν σου αρέσει η περιπέτεια, τα ταξίδια, το σχέδιο, η μουσική ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνεις. :tensai:
Επίσης πάει ανάλογα και με το χαρακτήρα. Αν πχ είσαι ευαίσθητος δεν θα πάς για ψυχολόγος(γιατι θα κλαίς μαζί με τους ασθενείς σου και δε λέει), ή αν αντιπαθείς το αίμα για μοριακός βιολόγος ή γιατρος(αμα είναι να λυποθυμάς όποτε πας να πάρεις αίμα δεν κάνουμε δουλειά). :terror2: Απο σένα εξαρτάται και επειδή ούτε σε ξέρω καιρό ούτε από κοντά δεν μπορώ να πώ κάτι. . . :yellowcard: Τι άνθρωπος πιστεύεις οτι είσαι? (άρχισα την ψυχανάλυση πάλι. . . :hero:)
Ιούν 04 2010 17:41
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Pff αυτο μ λενε ολοι...Ομως δν μπορω να πω με σιγουρια τι θα μ αρεσει σε 5 χρονια π θα σπουδαζω και το οποιο θα κανω σε ολη μου τη ζωη.:deadga6:
Ιούν 04 2010 17:32
愛情のある中心 → ChopperFan93
Σε τι είσαι πολύ καλός? :wis: Ή τι σ'αρέσει να κάνεις περισσότερο? Αυτό θα επιλέξεις. . .
Ιούν 04 2010 17:27
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Σορυ γ την ακθυστερηση απλα εβαλα να δω Naruto κ ξεχαστηκα...ειλικρινα δν εχω καταληξει καπου συκεκριμενα.Εχω σκεφτει Πληροφορικες,Οικονομικα,και διαφορα αλλα.Θα δειξει...
Ιούν 04 2010 17:23
愛情のある中心 → ChopperFan93
Δν θες δηλαδή κάπου συγκεκριμένα? Δν μπορεί κάτι θα έχεις στο μυαλό σου.
Ιούν 04 2010 16:47
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Πφφφ το λυκειο ειναι γενικως ΓΤΠ...Ανυπομονω να το τελειωσω κ οπου θελει ας περασω(αρκει να μεινω αθηνα:hihi2:)
Ιούν 04 2010 16:30
愛情のある中心 → ChopperFan93
Όχι καλά άκουσες. Στο γυμνάσιο είχα υπέροχους καθηγητές ειλικρινά. Με όλη την έννοια της λέξης. Μας είχαν σαν παιδιά τους. :ureshii: Το τι εκδηλώσεις, εκδρομές, θέατρα, μουσικές βραδιές και πολλά άλλα κάναμε δεν μπορείς να φανταστείς. Και είχαν και ταλέντο ως δάσκαλοι. Τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου ως τώρα. :drink:
Στο λύκειο είναι αλλιώς. . . :borednn9:Όλο τρικλοποδιες μας βαζουνε. . .:emptyonexg1:
Ιούν 04 2010 16:23
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Εχω ακουσει πως υπαρχει μια περιεργη σχεση καθηγητων-μαθητων στα νησια λογω του οτι ειναι πολυ κλειστη κοινωνια αλλα νομιζω πως ψιλοεπιασα τωρα το σκεπτικο του...Αντε 2 βδομαδες ακομα εμεις και μετα ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙΙΙΙΙ!:lovulovu:
Ιούν 04 2010 16:13
愛情のある中心 → ChopperFan93
Ναι! Δεν είμαι λέει πολύ καλή αλλά μου βάζει 20 για να γράψω καλά κατάλαβες? Γιατι εγώ όχι. :hot:Αν δεν είμαι καλή ας μου βάλει οτι πιστεύει τι να τον κάνω?! Γι'αυτ'ο σου λέω οτι έχουμε πολλούς τρελούς εδω. . .
Ιούν 04 2010 16:09
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Lulz sorry δεν το επιασα αυτο το τελευταιο...Δηλαδη σου βαλε 20 για να γραψεις καλα?:blurah5:
Ιούν 04 2010 16:03
愛情のある中心 → ChopperFan93
Σορρυ παρασύρθηκα. . . :unlucky: Σβήσ'το το τελευταίο αν θες. :emptyonexg1:
Ιούν 04 2010 16:02

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται