Community Status Updates
ChopperFan93 → 愛情のある中心
Που σαι συ ρε παιδι! Και γω καθε μερα εγραφα μ φυγε ο πατος μια βδομαδα...Αντε αλλη μια μας εμεινε! :)
Jun 11 2010 15:40
愛情のある中心 → ChopperFan93
Και αν και δεν είμαι ακόμα εκεί στα επ. μπήκα στον πειρασμό να δω το Chapter 354 απο bleach online. . . :run::nanteee::if::cry5::unlucky::uhh::nanana:
Είδα κ έπαθα να συνέλθω. . . :run:
Jun 10 2010 14:29
愛情のある中心 → ChopperFan93
:hi: Sorry που δν μπαινω πια δίνω κάθε μέρα τώρα για να προλάβουμε το χρόνο. . . :hot::emptyonexg1: Πως πας?
Jun 10 2010 10:43
Lebw → 愛情のある中心
Πωπω, ζωγραφιζεις υπεροχα! Ειδικα το σχεδιο του Ren πανω στο θρανιο σου, ειναι απιστευτο!
Jun 09 2010 22:14
Ryuji → 愛情のある中心
Όντως πολύ σωστό αυτό που λές και μακάρι να το βρώ:kill4u:. Ευχαριστώ και εγώ:congrats:! Πάμε για drawing λοιπόν!:burningbe3:
Jun 08 2010 14:57
愛情のある中心 → Ryuji
Xaxaxa arigatou καλή επιτυχία και σ'εσένα! :wis:Περιμένω κ εγώ εδώ ν τ στείλεις όταν τελειώσεις. Το βασικό είναι να έχεις στο μυαλό μια υπόθεση, με το σχέδιο θα τα βρείς, πάω στοίχημα. Αρκεί να σ'αρέσει αυτό που κάνεις και να βάζεις τον εαυτό σου μέσα του. :bath:
Jun 08 2010 14:35
Ryuji → 愛情のある中心
Ωραία συνέχισε να το δουλεύεις πάντως! Μέσα απο πολύ δουλειά θα βγεί το καλό :thatsit:. Πάντως η υπόθεση φαίνεται ενδιαφέρουσα με αυτά τα στοιχεία που μου έγραψες. Εγώ όπως σου είπα πρόσωπα κάνω (kawai κυρίως :wis:). Έχω πολύ μέλλον ακόμα, αλλά έχω σκεφτεί κάποια ιστορία Romance/Tragedy, την οποία και θα δουλέψω (στο πολυύ μέλλον:Blissfull:)
Jun 08 2010 14:29
愛情のある中心 → spartankid
Πάντως πολύ κόσμο βλέπω να μαζεύεις για μετάφραση, όταν χρειαστείς τπτ στείλε ΠΜ. :wis: Α by the way όντως έχετε βγεί με το ίδιο χαμόγελο. :orly:
Jun 08 2010 14:03
愛情のある中心 → Ryuji
Για να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καν αν είναι καλή η υπόθεση. . . :hot: Πρόκειται για ιστορία μυστηρίου σε συνδιασμό με πολεμικές τέχνες λίγο απο ρομαντική υπόθεση αλλά είναι σε πολύ αρχικό στάδιο ακόμα. . . Θέλει δουλεια. :emptyonexg1: Έχω έναν απο τους χαρακτήρες μου στις εικόνες που ανέβασα. :ureshii: Εσύ? Τι περίπου σχεδιάζεις?
Jun 08 2010 14:00
Ryuji → 愛情のある中心
Πάντως μέσα έπεσε σε όλα :kakaka:. Εντάξει δεν σκέφτομαι και από τώρα αλλά το έχω στο μυαλό μου για το μακρινό μέλλον :himitsu:! Θα βάλω κανένα σχέδιο αργότερα. Για τι πρόκειται το μάνγκα σου εάν επιτρέπεται ?! Πάντως όταν το τελειώσεις πόσταρε το με χίλια :riiight:
Jun 08 2010 13:44
愛情のある中心 → Ryuji
LOL Ένας φίλος μου το είπε. :wis: Κ επίσης μου είπε οτι θες να φτιάξεις και δικό σου Manga. :drink: Βάλε κανένα σχέδιο online! Εγώ ξεκίνησα να φτιάξω ένα Manga, έκανα 40 σελίδες αλλά τώρα είμαι σε περίεργη φάση και δεν μου βγαίνει να συνεχίσω. . . :emptyonexg1: Το καλοκαίρι πάλι. :unlucky:
Jun 08 2010 06:56
Ryuji → 愛情のある中心
Lol που το έμαθες?!:hahaha:
Ναι η αλήθεια είναι μόλις πριν απο καμια 15αριά μέρες άρχισα να κάνω διάφορα σκίτσα (μόνο πρόσωπα για την ώρα:himitsu:). Τώρα το καλοκαίρι θα ασχοληθώ πιο πολύ :wis:
Jun 07 2010 18:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed