Jump to content

Community Status Updates

Photo

愛情のある中心 → HelenGreece4ever

Oop. :hot: Δεν διαβάζεις το Manga απο το Bleach? (Βασικά ούτε εγώ το διαβάζω αλλά είχα περιέργεια. . .) :frozen:
Jun 20 2010 20:33
Photo

HelenGreece4ever → 愛情のある中心

τίποτα, αλλά ποιός πέθανε???
Jun 20 2010 20:31
Photo

愛情のある中心 → HelenGreece4ever

:run:Τσακίστηκα να κλαίω που πέθανε. . . . :emptyonexg1: Arigatou για το request! :hi:
Jun 20 2010 20:27
Photo

HelenGreece4ever → 愛情のある中心

Ulquiorra Schiffer is awesome!!!
Jun 17 2010 14:20
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

:frozen:Ξέρω ξέρω. . . Καλά. . . Thnx πάντως. . . :wis:
Jun 13 2010 20:37
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Χμ φακους για cosplay σε στυλ sharingans και τετοια βρισκεις μονο online.Αλλα χρωματιστους φακους βρισκεις σε καθε καταστημα οπτικων νομιζω.Ειχα δει μια κοπελα απο το φορουμ σε ενα cosplay event π ειχε εναν τρομερο φακο στο ενα ματι σε serpent-style:lovulovu:Φιγουρες και διαφορα καλουδια ειχω δει πολλα μονο στο Otaku No Sekai αλλα και διαφορα στο Solaris,to fnac και τα Public αλλα μιλαμε για ελεινα μικρη ποικιλια:borednn9:
Jun 12 2010 16:50
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Έχει ένα Otaku No Sekai κοντά στο σπίτι μου οπότε πάω εκεί ενελειπώς όποτε έρθω. :kill4u:[Άσχετο] Έχεις καμιά ιδέα που θα μπορούσα να βρώ στην Αθήνα φακούς επαφής για Cosplay, κανάνα μαγαζί με λούτρινα Anime-Manga και τέτοια για δώρα και σχετικά αξεσουάρ? :wis:
Jun 12 2010 07:54
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

:damn:Αυτα τα κακα εχει η επαρχια...Αλλα νταξ αφου υπαρχει κ το νετ δν υπαρχει κ μεγαλο προβλημα αφου εκτος του οτι μπορεις να τα δεις οποτε θες,αγοραζεις online κ βρισκεις την υγεια σου!:bike:Παντως οταν ερχεσαι Αθηνα ειναι καλυτερα να αγοραζεις πιστευω-πιο αξιοπιστα και μεγαλυτερη ποικιλια.
Jun 11 2010 23:19
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Χτυπάς σε πονεμένο σημείο τώρα. . .:unlucky: Όχι, δηλαδή μέχρι μισό χρόνο πρίν έφερναν κάποια αλλά πολύ καθυστερημένα, τώρα τίποτα. . . :frozen: Αν πάω Αθήνα μόνο σε κανένα Otaku No Sekai. . . :wet2:
Jun 11 2010 23:12
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Σε κτλβαινω πολυ συγκινητικη και ταυτοχρονα μαματη στιγμη...:nanana:Καλα φερνουν manga εκει στη Μυτιληνη?:nosey:
Jun 11 2010 22:52
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Είδα το τελευταίο Chapter με τον Ulquiorra βασικά, από περιέργεια, και βαλάντωσα στο κλάμα. . . :run::run: Γενικά δεν διαβάζω Manga online, προτιμώ να τα αγοράζω (όσο με παίρνει βέβαια) :hot:
Jun 11 2010 22:44
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Επειση ειδες το τελευταιο chapter η για αλλο λογο?:orly:
Jun 11 2010 22:25
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

. . .Μμμμ. . . Εμείς Δίκαιο το πάθαμε. . . :wet2: Κι εγώ τα ίδια βέβαια ίσως φταίει και οτι αποφάσισα να σταματήσω πάλι να βλέπω Bleach. . . Έλεος είμαι!!!!! :unlucky:
Jun 11 2010 22:17
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Ε στα μισα τα πηγα καλα κ στα αλλα μισα οχι τοσο...Αλγεβρα και Γαλλικα εγραψα πολυ καλα ενω Βιολογια κ Δικαιο τα τσακισα :(.Αυτο π λες οτι σας επεσαν πραγματα εκτος υλης το παθαμε κ μεις στη Γεωμετρια αλλα επειδη ειναι κομπλεξικος ο καθηγητης.Παντως ολη τη βδομαδα κοντεψα να παθω συνδρομο στερησης απο pc-anime.XD
Jun 11 2010 22:13
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Άσε ρε παιδί! (:P) Μαύρα χάλια! :stubborn: Τσακιστήκαμε αυτές τις μέρες και τελικά στο ένα μάθημα μας έπεσαν πράγματα από κεφάλαιο που δεν ηταν στην ύλη μας. . . :OMG3: Ότι γράψαμε γράψαμε. . . Κουράγιο. Εσύ πως πήγες??? :wis:
Jun 11 2010 21:47