Jump to content

Community Status Updates

Photo

愛情のある中心 → Lebw

:hmmm: Μαλιστα. Νομίζω οτι θα το δω πάντως! :wis:
Jun 22 2010 13:37
Photo

Lebw → 愛情のある中心

Κοιτα, το anime απο ενα σημειο και μετα (την πρωτη βασικη ιστορια με τον Grell και την Madam Red) ειναι λιγο οτι να 'ναι, καθως σταματαει να ακολουθει το manga. Δεν θα το ελεγα παραξενο, αλλα ειναι πολυ ωραιο, κι αν σου αρεσε μπορεις να το δεις ευχαριστα μεχρι το τελος. Αλλα αν θες να νιωσεις πραγματικα ποσο γαμ*ατο ειναι θα σου προτινα να διαβασεις το manga. Ειναι απιστευτο! Τωρα οσο για το τι γινεται, δεν μπορω να σου πω ακριβως γιατι θα στο χαλασω, [εκτος αν 8ελεις να ακουσεις spoiler που δεν το νομιζω] το μονο που θα σου πω ειναι πως ο Sebi εχει να ριξει πολυ ξυλο!
Jun 21 2010 13:23
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Τhnx και ganbatte γ το σχεδιο!:ureshii:
Jun 20 2010 21:19
Photo

愛情のある中心 → HelenGreece4ever

Πρέπει να φύγω όμως τώρα. . . Τα λέμε! :hi:
Jun 20 2010 21:17
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Μπα. . . Για σχέδιο πάω. . . :wet2: Λοιπόν θα τα πούμε γιατι πρέπει να φύγω. καλά να περνάς και καλά αποτελέσματα! :wis:
Jun 20 2010 21:16
Photo

Χαχαχαχα :wis: Ναι δεν είναι δύσκολο. Και τις κάνω και σε ρούχα. Πρίν 2 μέρες έφτιαξα μια μπλούζα με τον Ulquiorra αλλα δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχω να φτιάξω το δίχτυ στα μανίκια. :P Αμα την τελειώσω θα τη βάλω στο Site να τη δεις. :bath:
Jun 20 2010 21:15
Photo

愛情のある中心 → Lebw

:hot:Καλά ξεκίνησα να δώ Black Butler και κατατρόμαξα :P. Τι περίεργη υπόθεση που έχει! Αλλά ωραίο είναι θα το δω μάλλον όλο. :ureshii: Τι περίπου γίνεται γιατι είμαι λιγουλάκι αλλού?
Jun 20 2010 21:07
Photo

ChopperFan93 → 愛情のある中心

Nice!:riiight:Φανταζομαι θα λιωσεις στο shopping^^Εγω 25 παω Θεσσαλονικη για καμια βδομαδα...:tensai:Ελπιζω να μπορεσω να παω κ σε ενα meeting π γινετε απ το forum!
Jun 20 2010 21:04
Photo

HelenGreece4ever → 愛情のある中心

είναι τελειο!!!!!!!!!!!!!! και να σου πω, εσυ κάνεις αυτές τισ τέλειες ζωγραφιές?
Jun 20 2010 21:03
Photo

α, εγώ είμαι στο εκατόνεξήντακάτι, κρίμα και εμένα μου αρέσει πολύ:unlucky::unlucky::unlucky:
Jun 20 2010 21:02
Photo

:ureshii:Για να αλλάξω θέμα μην τα βάψουμε μαύρα ακόμα δεν γνωριστήκαμε: πώς σου φαίνεται το Forum? Ούτε εγώ είμαι πολύ καιρό εδω, τυχαία το βρήκα αλλά τα'χω παίξει! Μ'άρεσε πολύ, σα στο σπίτι μου νιώθω. Και έχει και καλό κόσμο. :wis::bath::drink:
Jun 20 2010 21:01
Photo

O Ulquiorra. . . και έχει και ένα συγκινητικό τέλος. . . :nod:δεν έπρεπε να στο πω Sorry.:stubborn:
Jun 20 2010 20:54
Photo

ποιός?????????
Jun 20 2010 20:50
Photo

愛情のある中心 → ChopperFan93

Hi there! :hi: Καιρό έχουμε να τα πούμε. :bike: Τ γίνεται? Ενημερώνω οτι 21-28 δεν θα είμαι στο Site γιατι πάω Αθήνα. . . :drink::tensai:
Jun 20 2010 20:39
Photo

Ακυρο. Τώρα είδα τo About Me. Θα δεις στα επόμενα επς απο Bleach. . . :unlucky:
Jun 20 2010 20:36