Jump to content

Community Status Updates

Photo

HelenGreece4ever → DoB

καλά θα ήταν να ξαναγυρίσει, είναι από τους καλύτερους χαρακτήρες, αλλά δεν γίνεται να γίνει αυτό, ULQUIORRAAAAAAAAAAAAA:sadist::cry5::if::Crying2:
Jul 12 2010 15:19
Photo

DoB → HelenGreece4ever

Εξέφρασε ελεύθερα τα συναισθήματά σου παιδί μου... :P Κι εγώ στην ίδια κατάσταση ήμουν όταν διάβασα το manga, έχω βρίσει θεούς και δαίμονες μέχρι να συμφιλιωθώ με την ιδέα, κι ακόμα δεν το έχω κάνει... Με κρατάει μόνο η ελπίδα ότι μπορεί να γυρίσει πίσω... Αισιόδοξη μέχρι αηδίας είμαι, ε; :P
Jul 12 2010 14:47
Photo

HelenGreece4ever → 愛情のある中心

ναι!!! εμένα μου' ρθε να κλάψω στ' αλήθεια και ακόμα επιδή πέθανε εκεί που άρχισε να δείχνει ότι έχει λίγο καλό μέσα του και ότι αρχιζε να ενδιαφλερεται για τουσ ανθρώπους λίγο και συγκεκριμένα για την Orihime, που δεν προλαβε να πιάσει το χέρι του, ή ν του πει κάτι...
Jul 12 2010 13:20
Photo

HelenGreece4ever → DoB

ουφ, και να σου πω την αλήθεια, έκλαψα σχεδόν και στ' αλήθεια μην σου πω, γιατί αποδήχθηκε ότι έχει λίγο καλό μέσα του, έστω και λίγο και τώρα που βλέπω τισ εικόνες σο θα μου' ρθει να ξανακλάψω...
Jul 12 2010 13:17
Photo

HelenGreece4ever → ChopperFan93

ναι, έχεις δίκαιο και όπως είπε άρχιζε να ενδιαφέρεται στους ανθρώπους και η Orihime τον έκανε να ενδιαφέρεται γι αυτούς και έτσι όπως πέθανε, δεν πρόλαβε να του πιάσει το χέρι ή να του πει κάτι, σνιφ...
Jul 12 2010 13:15
Photo

愛情のある中心 → HelenGreece4ever

. . . Στα λεγα εγω. . . :run: Δεν του 'αξιζε με τίποτα πάντως. . . Έχει άλλους τρεις φορές χειρότερους, δεν είναι δίκαιο!!! :sadist:
Jul 12 2010 11:35
Photo

DoB → HelenGreece4ever

Είδες; Έχουν ζήσει ένα μάτσο άλλοι άχρηστοι σ' αυτό το anime, αλλά ο Ulquiorra όχι, ένεκα δράματος έπρεπε να πεθάνει... Ήταν όμως η πιο κορυφαία στιγμή του Bleach! Καημένη Orihime όντως... Φτάνει να σου πω ότι απ' αυτή τη σκηνή κι έπειτα δεν ξαναεμφανίζεται! (και καλά κάνει)
Jul 12 2010 10:04
Photo

ChopperFan93 → HelenGreece4ever

Κοιταξε εγω δν νομιζω πως ο Ulqi ειναι αποκλειστικα κακος.Πιστευω πως εχει και λιγο καλο μεσα του απλα ουτε ο ιδιος δεν το ηξερε.Παντως η συγκεκριμενη σκηνη δλδ ο θανατος του ειναι η μονη στιγμη απο το Bleach που με εκανε να συγκινηθω και απο τις λιγες στα anime γενικοτερα...ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΦΟΒΕΡΟΣ!R.I.P. Ulquiorra Schiffer:(
Jul 11 2010 22:23
Photo

HelenGreece4ever → DoB

ποπόοοοο, μόλις είδα το επισόδιο που ο Itsigo νίκησε τον Ulquiorra:Crying2: poor Orihime...
Jul 11 2010 18:47
Photo

HelenGreece4ever → 愛情のある中心

ποπόοοοο, μόλις είδα το επισόδιο που ο Itsigo νίκησε τον Ulquiorra:Crying2:
Jul 11 2010 18:44
Photo

HelenGreece4ever → ChopperFan93

ποπόοοοο, μόλις είδα το επισόδιο που ο Itsigo νίκησε τον Ulquiorra:Crying2: ποόσο λυπήθηκα, γιατί ο Ulquiorra είναι από τους λίγους κακούς που μου αρέσουν και ίσος να φτιάξω με αυτόν το profile μου :if:
Jul 11 2010 18:44
Photo

mindzblack → HelenGreece4ever

se eyxaristw polu!!!!! \
Jul 11 2010 16:15
Photo

HelenGreece4ever → mindzblack

hiya, σε έκανα add στο youtube, με λένε mlpobsession και σε έκανα κι εδώ
Jul 09 2010 21:50
Photo

HelenGreece4ever

Ποιός να' ναι ο επόμενος χαρακτηρας του προφίλ μου;:hmmm: U τι λέτε;