Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

HelenGreece4ever → mishira nu nin

ναι, ξέρεις, η Unohana αυτό που κάνει καλύτερα είναι να γιατρεύει και γι' αυτό δεν την δείχνουν να πολεμά αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε πολλά γι' αυτήν αν δεν λένε τίποτα γι' αυτήν
Ιούλ 15 2010 21:13
Φωτογραφία

DoB → HelenGreece4ever

A στο καλό, μ' έκανες κι έκλαψα πάλι...:if: Γιατί να πεθάνει;;;;; Τέλεια η sig, δεν το συζητώ... Ulquiorra fans ενωθείτε, να πείσουμε τον Kubo να τον αναστήσει!!! (και να ξυπνήσει κι αυτό το βόδι η Orihime, να ξεκολλήσει απ' το Kurosaki-kun και να περάσει στο Ulquiorra-kun... Καιρός δεν είναι πια;;;:burningbe3:)
Ιούλ 15 2010 12:16
Φωτογραφία

Mr. Brightside → HelenGreece4ever

Hello! Ευχαριστω για το request. Nice to meet ya
Ιούλ 15 2010 11:49
Φωτογραφία

Yoruichi → HelenGreece4ever

χαχαχαχαχα!! εγω την λεω Γατονι... γιατι περαν του οτι μεταμορφωνετε σε γατα, ειναι γατονι η τυπισσα χεχε! Για αυτο μ'αρεσει αυτος ο χαρακτηρας. Ειναι τσιτα εξυπνη και πονηρη, παρατηρει τα παντα γυρω της και ειναι παντα on alert ακριβως σαν γατα :D
Ιούλ 15 2010 06:44
Φωτογραφία

mishira nu nin → HelenGreece4ever

γεια και σε σενα. Το zampakutou της Unohana δεν το εχουν δειξει ποτε χωρις την καπα γιατι μαλλον πολυ απλα δεν εχει ανθρωπινη μορφη και οπως βλεπεις ακομα παραμενει ενα μυστηριο οσον αφορα την bankai Μορφη του οπως και η ιδια η Unohana η οποια δεν εχει πολεμησει ποτε καποιον αντιπαλο.. ελπιζω να την δειξει τωρα γιαι την περιμενω πως και πως!!! ^^
Ιούλ 15 2010 06:40
Φωτογραφία

HelenGreece4ever → mishira nu nin

γειά είθελα να γίνουμε φίλοι, γιατι μ αρέσει κι εμένα το bleach και θα είθελα να σε ρωτήσω κάτι, αν ξέρεις αν έχουν δείξει ποτέ το Zampakutou της Unohanna χωρίς αυτή την κάπα σε μορφή ανθρώπου ενοείτε, όχι εκείνο το τέρας, γιατί ποτέ δεν το έχω δει και αυτό ακόμα μου την σπάει
Ιούλ 14 2010 22:58
Φωτογραφία

HelenGreece4ever → ChopperFan93

αν θες δες την signature μου
Ιούλ 14 2010 13:28
Φωτογραφία

HelenGreece4ever → DoB

γειά, αν θες δες την signature μου και αν θες πες μου αν την καταλαβαίνεις
Ιούλ 14 2010 13:27
Φωτογραφία

HelenGreece4ever → 愛情のある中心

α! και δες την signature μου
Ιούλ 14 2010 13:26
Φωτογραφία

HelenGreece4ever → 愛情のある中心

ουάου!!! έχουμε το ίδιο γούστο και εμένα ένας από τους πολύ λίγο κακούς που μου αρέσουν είναι ο Muramasa εκτός από τον Ulquiorra
Ιούλ 14 2010 13:25
Φωτογραφία

愛情のある中心 → HelenGreece4ever

:sadist::run: Πολύ κρίμα ήταν. . . Και το κακό είναι οτι, επειδή δεν είναι από τους βασικούς χαρακτήρες δεν θα τον ξαναδούμε πουθενα. . . :zetsubou: Πάνω που τον είχα συνηθίσεικαι ήταν η πρ΄ωτη φορά που μ'άρεσε κάποιος απ'τους 'κακούς'. . . :nanteee: [Βασικά κ ο Muramasa μ'άρεσε αλλά στο τέλος. . .]
Ιούλ 14 2010 12:51
Φωτογραφία

HelenGreece4ever → Yoruichi

αααααα!!! Yoruichi δεν σου έχω πει πως σε λέω, μην το παρεις κάπως, σε λέω ο Γάτης, γιατί όταν γίνεσαι γάτα μιλάς σαν γάτος και εγώ σε λέω ο Γάτης
Ιούλ 14 2010 10:41
Φωτογραφία

HelenGreece4ever → Raven Princess

very nice, τιποτα
Ιούλ 14 2010 09:16
Φωτογραφία

Raven Princess → HelenGreece4ever

Μαλιστα καταλαβα!!!!το ειχα ψαξει κι εγω λιγο γιατι ηταν η πρωτη φορα που το εβλεπα αυτο σε ανιμε και μου φαινοταν λιγο παραξενο.αλλα ενταξει το συνηθισα υποθετω. :) σ'ευχαριστω πολυ παντως για τις πληροφοριες!
Ιούλ 13 2010 19:29
Φωτογραφία

HelenGreece4ever → Raven Princess

hi, σε εκείνο το post με το mermaid melody είδα ότι έγραψες ότι υο βρίσκεις παράξενο ότι ο Lady bat είναι άντρας (το ξέρω ότι είναι παλιό post αλλά έψαξα γι' αυτό). Ξέρεις, ναι, αλήθεια είναι, αλλά σίγουρα θα είθελε να είναι κορίτσι, αφού φοράει φούστα και έχει φωνή γυναίκας, γιατί γυναίκα τον κάνει στ' αλήθεια και επίσεις κάνει την φωνή του Fuku, αυτό το... πουλί να το πούμε, με ανθρώπινο κεφάλι και δεν νομίζω να σου φανεί παράξενο ότι κάνει γυναίκα την φςνή τους, γιατί γυναίκα κάνει και αυτή του Nagisa και αν έχεις δει ποτέ Bleach και αν ξέρεις τον Hitsugaya Toushirou, και αυτουνού την φωνή γυναίκα την κάνει και σε ένα σορό μεταφρασμένα στα Ελληνικά anime, οι Έλληνες βάζουν πολλές γυναίκες να κάνουν φωνές αγοριών και αναροτιέμαι πως μπορούν να αλλάζουν όλες έτσι τις φωνές τους...
Ιούλ 12 2010 20:59