Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
ChopperFan93 → HelenGreece4ever
Δν πειραζει εχεις καιρο ακομα μπροστα σου να το δεις!:)
Ιούλ 04 2010 14:32
ChopperFan93 → HelenGreece4ever
Εεεε ναι!Οχι οτι με ενδιαφερουν τα ερωτικα του Bleach η κ γενικα στα anime αλλα το συγκεκριμενο ζευγαρι νομιζω πως ειναι γεννημενοι ο ενας γ τον αλλον!:PΑ επισης ενα αλλο ζευγαρι π μ αρεσει ειναι NarutoxHinata
Ιούλ 03 2010 15:10
HelenGreece4ever → KamenoC
μην νομίζεις, γιατί πριν λίγο καιρό είχα με Hitsugaya και μετά θα δω με ποιόν αγαπημένου μου θα βάλω
Ιούλ 02 2010 12:57
KamenoC → HelenGreece4ever
Hey, Δεν ξερω αν ειναι ο αγαπημενος μου, σιγουρα παντος ειναι μεσα σε αυτους.
Ιούν 30 2010 19:14
HelenGreece4ever → KamenoC
hi, sorry που δεν σούχω μιλήσει είδα την εικόνα σου με τον Hitsugaya και είπα να σε κάνω φίλο μου, αλήθεια, είναι ο αγαπημένος σου;
Ιούν 27 2010 15:23
DoB → HelenGreece4ever
No prob! I'm happy to spread the world some joy!:thumbup: I like ya!:drinks: Kanpai!
Ιούν 25 2010 22:06
HelenGreece4ever → DoB
:hot:ουου, αν με έπησες λέει, ευχαριστώ πολυ και τωρα το καταλαβαίνω 100% και έχεις απόλυτο δίκιο και όλοι οι άλλοι που συμφωνούν με αυτό :ureshii::ureshii::ureshii: ίσως να τρελαθώ και εγώ με αυτό το ζευγαρι (να το λέμε) και από εκεί που έλεγα ότι η Rukia δεν ταιριάζει καθόλου με τον Ichigo, με έκανες να αλλάξω γνώμη και αυτό το χαστούκι με έκανε να πω πως ανάμεσα στην Orihime και στον Ulqiorra θα μπορούσαν να συμβούν περισότερα από όσα θα μπορούσαν να συμβούν με τον Ichigo. thanks!!! :joyful:
Ιούν 25 2010 20:08
DoB → HelenGreece4ever
Hi! Thanks for commenting on my pics!:ureshii: To UlquiHime αρέσει σε πολλούς γιατί είναι αυτή η σχέση μίσους - αγάπης, η αίσθηση του απαγορευμένου που κάνουν το ζευγάρι αγαπητό. Το γεγονός ότι η Orihime ήταν αιχμάλωτη και ο Ulquiorra αυτός που την επέβλεπε, το χαστούκι που του έδωσε, οι συζητήσεις για το τι είναι καρδιά, και τα χέρια που έδωσαν ειδικά... Εμένα είναι ένα απ' τα αγαπημένα μου στα anime! :lovulovu: To IchiHime απ' την άλλη, δεν το μπορώ με τίποτα, μου κάνει τα νεύρα ζαρτιέρες!!!!!!!! Ειδικά όταν ακούω αυτό το "Kurosaki-kun", τινάζομαι δέκα μέτρα πάνω. Ειλικρινά, έχει περάσει ολόκληρο επεισόδιο, κι αυτή η κοπέλα δεν έχει πει ΤΙΠΟΤΑ άλλο!!! :Crying2: Η σχέση της Orihime με τον Ichigo είναι ίδια μ' αυτήν του Ryuji και της Minorin, αν έχεις δει Toradora!. "You won't get anywhere with idolization". Μια σχέση που βασίζεται πάνω στον άκρατο θαυμασμό, κι όχι τον πραγματικό έρωτα, δε μπορεί να λειτουργήσει. Η Orihime "ερωτεύτηκε" τον Ichigo επειδή ήταν ο μόνος που την έσωσε από τότε που πέθανε ο αδερφός της. Δεν ξέρει όμως πως να τον προσεγγίσει. Αντίθετα η Rukia είναι άλλη ιστορία. Είναι δυναμική, ξέρει ακριβώς πώς να μιλήσει στον Ichigo, ξέρει πώς να τον παρακινήσει, τον καταλαβαίνει πολύ καλύτερα απ' ότι τον καταλαβαίνει η Orihime. Oύτε η Rukia πάντως ούτε ο Ichigo έχουν το μυαλό τους στο ρομάντζο. Κι εκεί ταιριάζουν... Ενώ η Orihime, που δεν είχε πειράξει ποτέ μύγα, ξαφνικά βρήκε τα κότσια να χαστουκίσει τον Ulquiorra... Ποτέ δε θα μπορούσε, ούτε γι' αστείο, ν' ακουμπήσει τον Ichigo. Αμ' δεν πάει έτσι! Και ο Ulquiorra της φερόταν διαφορετικά. Μου την έσπαγε που ο Ichigo της έλεγε συνεχώς "φύγε, θα χτυπήσεις" και την έκανε να νιώθει τελείως άχρηστη. (όχι συνειδητά βέβαια) Ο Ulquiorra την υπολόγιζε περισσότερο, κατά μια έννοια.
Αυτάαααα... Ελπίζω να σ' έπεισα! Φιλάκια!:hi:
Ιούν 25 2010 13:00

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται