Community Status Updates
愛情のある中心 → HelenGreece4ever
:x3:Eto. . . Arigatou gozaimasu! Διάλεξε αν θες καμια εικόνα να στη μετατρέψω σε T-Shirt. :kyaaa:
Jun 23 2010 22:16
AmiRyuuzaki → HelenGreece4ever
ok thanks :D απο οτι ειδα το aimini δεν εχει και πολλα επισοδια αλλα περισσοτερο τα τραγουδια... τα επισοδια μαλλον τα βρηκα απο αλλου :D ευχαριστω παντος :D
Jun 23 2010 22:06
HelenGreece4ever → AmiRyuuzaki
ναι, τα έχω δει όλα, αλλά στο youtube όμως δεν ξέρω τι είδους επισόδια έχει το aimini, γιατί δεν έχω κατεβάσει και κανένα
Jun 23 2010 17:00
thanks για το site :D εμενα απο mermaid melody μεχρι εκει που εχω δει μου αρεσει η Luchia... εσυ τα εχεις δει ολα τα επισοδια?? ειναι πραγματι μερικα που δεν τους εχουν βαλει υποτιτλους????
Jun 22 2010 22:04
HelenGreece4ever → AmiRyuuzaki
Ναι, ξέρεις ο Hitsugaya (έτσι γράφετε) είναι από τους αγαπημένους μου και λίγες μέρες πριν έκανα το προφίλ μου να είναι με την αγαπημένη μου από το mermaid melody, την Rina, και κάτι άλλο, αν ξέρεις την αρχηγό από την 4η ομάδα του gotei 13 στο bleach, αυτή που κάνει την φωνή της στα Ιαπωνέζικα κάνε την φωνή της Sailor Mercury. και εγώ μέχρι τώρα ξέρω μόνο ένα site για να κατεβάσεις επισόδια mermaid melody, αλλά δεν έχουν τόσο καλη ποιότητα και δεν ξέρω αν μπορείς να τα βρεις όλα, ειναι ένα site που λέγετε aimini και έχει και τραγούδια και εικόνες, δεν ξέρω κανένα άλλο, αλλά άμα βρω θα σου πω:ureshii:
Jun 22 2010 14:54
thanks για to add :D σαρεσει ο hitsugayia??? και εγω εχω μια ποροση :P ααα και βλεπεις και mermaid melody??? ενα απο τα αγαπημενα μου :D μηπως ξερεις απο που μπορω να κατεβασω ολα τα επισοδια???
Jun 21 2010 16:47
Χαχαχαχα :wis: Ναι δεν είναι δύσκολο. Και τις κάνω και σε ρούχα. Πρίν 2 μέρες έφτιαξα μια μπλούζα με τον Ulquiorra αλλα δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχω να φτιάξω το δίχτυ στα μανίκια. :P Αμα την τελειώσω θα τη βάλω στο Site να τη δεις. :bath:
Jun 20 2010 21:15
HelenGreece4ever → 愛情のある中心
είναι τελειο!!!!!!!!!!!!!! και να σου πω, εσυ κάνεις αυτές τισ τέλειες ζωγραφιές?
Jun 20 2010 21:03
HelenGreece4ever → 愛情のある中心
α, εγώ είμαι στο εκατόνεξήντακάτι, κρίμα και εμένα μου αρέσει πολύ:unlucky::unlucky::unlucky:
Jun 20 2010 21:02
:ureshii:Για να αλλάξω θέμα μην τα βάψουμε μαύρα ακόμα δεν γνωριστήκαμε: πώς σου φαίνεται το Forum? Ούτε εγώ είμαι πολύ καιρό εδω, τυχαία το βρήκα αλλά τα'χω παίξει! Μ'άρεσε πολύ, σα στο σπίτι μου νιώθω. Και έχει και καλό κόσμο. :wis::bath::drink:
Jun 20 2010 21:01
O Ulquiorra. . . και έχει και ένα συγκινητικό τέλος. . . :nod:δεν έπρεπε να στο πω Sorry.:stubborn:
Jun 20 2010 20:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed