Community Status Updates
HelenGreece4ever
πηγαίντε οποσδήποτε: [URL]http://www.artoholic.org/BLEACH/dog.html[/URL] :kakaka::kakaka::kakaka:
Jul 17 2010 20:32
HelenGreece4ever
→
alxdjo
α! το' χεις δει κιόλας? τώρα που νομίζω ότι σταμάτησε να το δείχνει το star νομίζω ότι θα αρχίσω να το βλέπω στο internet άσε κιόλας που ξύπναγα απ' τα χαράματα να το δω :kakaka:
Jul 17 2010 20:31
HelenGreece4ever → Yoruichi
μήπως νομίζεις οτι... δεν είναι απλά φίλοι? αν και η Yoruichi νόμιζε ότι o Urahara άρεσε στην Soifon, αλλά δεν ξέρω, ισως να το κρύβει...
Jul 17 2010 12:23
Yoruichi → HelenGreece4ever
οντως... αν και νομιζω οτι για τα θεματα των ερευνων της ευθυνεται ο Kisuke χεχεχε... Γενικα τους παω πακετο Yoruichi-Kisuke :D
Jul 17 2010 11:57
HelenGreece4ever → DoB
και θα μπορούσανε τουλάχιστον να κάνουν την Orihime να τον προλάβει και να γίνει κάτι πριν πεθάνει και ακόμα αν δεν τον έκαναν να πεθάνει έτσι σαν σκόνη που φεύγει ας το πούμε, αν δεν γινόταν αυτό θα μπορούσε να τον γιατρέψει:burningbe3::burningbe3::burningbe3: επίτιδες το έκαναν! σόρι που στο ξαναθυμίζω :if::run::nanteee::zetsubou::Crying2::unlucky: άμα τον βρω αυτόν που τα έγραψε θα, θα θα...:hiding_something:
Jul 16 2010 14:10
HelenGreece4ever → DoB
α, κρίμα, τώρα θα μου έρθει να τους βρήσω που πέθανε ο Ulquiorra. δες μια εικόνα που βρήκα:
[IMG]http://i28.tinypic.com/345ee1i.jpg[/IMG]
αυτό λέγετε περιορισμένο λεξιλόγειο
Jul 16 2010 14:00
HelenGreece4ever → 愛情のある中心
μου αρέσουν με την σειρά: 1.Rukia 2.Hitsugaya 3.Yoruichi 4.Karin 5.Hanatarou και ο Ulquiorra πάει μετά από αυτούς, βασικά πήγενε, γιατί μετά από όσα είδα μπορεί και να τον βάλω 4ο και πιο πάνω μην σου πω, α! και μου αρέσει πολύ και ο Urahara
Jul 16 2010 13:53
DoB → HelenGreece4ever
Κοίτα, ο Renji σίγουρα καλοβλέπει τη Rukia, αλλά εκείνη δεν καταλαβαίνει Χριστό... Άσε που κι αυτός είναι τόσο ηλίθιος που μπορεί κι ο ίδιος να μην έχει καταλάβει ακόμα ότι τη θέλει! Είναι μάλλον one-sided love, όπως η Orihime που "αγαπάει" τον Ichigo. (μετά τον Ulquiorra ψιλοάλλαξε γνώμη μάλλον) Το δράμα, το δράμα, όλοι κλαίγονται για πάρτη τους και οι δυο κύριοι πρωταγωνιστές (Ichigo - Rukia) είναι στον κόσμο τους... :P
Jul 16 2010 10:15
愛情のある中心 → HelenGreece4ever
:run::run::run:Σνιφ. . . Το έχω καταλάβει οτι έχουμε τα ίδια γούστα! :awww: Και μάλλον και σε άλλα Anime θα ισχύει το ίδιο! :ureshii: Για πες άλλους χαρακτήρες που 'αρέσουν οπότε αν δεν έχω δει το αντίστοιχο Anime να το ξεκινήσω! :hehehe: Θα σου πω κ εγώ μετά. :blingeye2:
Jul 16 2010 09:47
HelenGreece4ever → DoB
ναι, Kurosaki-kun, Kurosaki-kun, Kurosaki-kun, ααααααααα. να σου πω, τι θα έλεγες για το ζευγάρι RukiRenji; εγώ νομίζω ότι δεν είναι μόνο φίλοι, αλλά η βλακεία είναι ότι είναι τόσα χρόνια μαζί και δεν έχει γίνει τίποτα μεταξύ τους ακόμα...
Jul 15 2010 21:21
HelenGreece4ever → Yoruichi
ναι!!!!!!!! και είναι τέλειο που ερευνά ας το πούμε πολλά πράγματα και βρήσκει πληροφορίες μόνη της
Jul 15 2010 21:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed