Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ryuji → Loke

:blurah5: Είδα λάθος ποστ -.- Βασικά θυμόμουν που ήσουν υπέρ για την άλλη την φίλη της, ayase or smt like that, και λέω τώρα ειρωνεύεται ή όχι ; :P Αλλά το δεύτερο ισχύει θυμάμαι και άλλες περιπτώσεις. Για να δούμε ποιους θα δικαιώσει το επόμενο επεισόδιο τώρα!!!:burningbe3:
Nov 16 2010 17:53
Photo

Loke → Ryuji

βασικα ηταν κομματι ειρωνικο :P διαβασε το ποστ μου και το δικο σου και θα καταλαβεις XD
Nov 16 2010 17:20
Photo

Ryuji → Loke

Ε μα.. WE WANT MOAR MANAMI ! :dwarf: Πάντως γενικότερα έχω προσέξει ότι συμφωνούμε στο ποιοι chars should be loved or not :P
Nov 16 2010 15:03
Photo

Loke → Ryuji

100% ιδια αποψη στο ιmouto ειχαμε ;)
Nov 16 2010 04:26
Photo

Ryuji → Lord Leon

Αχα οκ. Και εγώ όταν το χρειαζόμουν έτσι το έκανα. Απλά είχα διαβάσει ότι μπορείς να το κάνεις πατώντας κάποιους συνδυασμούς (2,5,6 και κοντρόλ νομίζω - didnt work) και είπα μήπως ξέρεις :)
Nov 04 2010 01:49
Photo

Lord Leon → Ryuji

υπαρχει στα εξτρα συμβολα στο word, αλλά επειδη βαριομουνα πατησα infinity symbol sto wiki και το εκανα copy paste (όχι την εικονα, το γραμμα). για πιο γρηγορα, καντο κοπυ απο εμένα και κρατα το αν θες σε κανα txt να το χεις προχειρο.
Nov 04 2010 01:33
Photo

Ryuji → Lord Leon

Πως έκανες το σημαδάκι του απείρου ?! im trying to for ages !!
Nov 04 2010 01:19
Photo

Ryuji → Loke

Πολύ καλό, ειδικά το ava τα σπάει i luvd this one too :P awaiting for older ones..! hehe
Oct 31 2010 19:43
Photo

Loke → Ryuji

yarr, απο το k-on η mio. Ε ενας συμφορουμιτης τονισε οτι ηταν καιρος να αλλαξω set, οποτε του φορτωσα τη δουλεια του να μου φτιαξει ενα νεο :P πως σου φαινεται ? καποια στιγμη θα αρχισω να φοραω και τα παλαιοτερα sets.
Oct 31 2010 16:24
Photo

Ryuji → Loke

Aww γιατί άλλαξες το ava σου i loved it :lovulovu:. Από το Κ-ΟΝ δεν ήταν;
Oct 31 2010 15:41
Photo

Ryuji → MikamiTeru

Same here! Βασικά είχα πάει με τον πατέρα μου στην προβολή οπότε την είδα όλη, όχι ότι δεν μου άρεσε, αλλά είχε μερικά weird things που λες και συ :P. Anw, η ταινία λέγεται [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Spirited_Away"]Spirited Away[/URL] και υπάρχει και στο BakaBT σε καλή ποιότητα.
Oct 26 2010 00:09
Photo

MikamiTeru → Ryuji

Φιλε θυμησε μου απο που ειναι το sig σου ?!?! Αυτη τη ταινια την ειχα δει 7 χρονων και ειχα φοβηθει πααααρα πολυ και την εβγαλα! Απο τοτε δεν τη ξαναδα, δεν ετυχε και ξεχασα το ονομα ! Οποτε αν μπορεις ριξε ενα μηνυμα.
Oct 25 2010 23:50
Photo

Ryuji → didimakia

Δυστυχώς δεν έχω acc άρα βολεύομαι με τα direct ^^ Thx τα έψαχνα for ages! :respect:
Oct 25 2010 22:08
Photo

didimakia → Ryuji

Λοιπον... Εχω 2 λινκ.. Ενα τορρεντ με πολλους seeders ομως ειναι απο teamofgreekz το οποιο ειναι private torrentαδικο.. δεν ξερω αν εχεις account... [URL]http://teamofgreekz.com/details.php?id=22320[/URL] Επισης δεν ξερω αν π.χ. σου στειλω το torrent file μπορεις να το κατεβασεις >.< και εχω και direct download απο εδω ^^ [URL]http://megarapid.net/forums/t/272275.aspx[/URL]
Oct 25 2010 21:22
Photo

Ryuji → didimakia

Μπορείς να μου στείλεις το λινκ για το torrent με τα mame που βρήκες? :blingeye2:
Oct 25 2010 15:52