Community Status Updates

Ryuji
→
Azathoth
Μάλιστα, γι αυτό ο αντιχριστιανισμός.
Άσχετο, σήμερα είδα το πρόγραμμα των ΑΑ για tours κλπ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:madtodeath:

Azathoth
→
Ryuji
fisika. pigane eki pera, prota anagasane ton dano vasilia Harald Bluetooth na gini xristianos ke meta na anagasei olous sto vasilio tou na ginune xristianoi san afton. meta fisika arxisane na kene palia temples ke sacred places ke na xtizune eklisies apo pano. opos kanane ke edo stin elada diladi.
den anteksa ston pirasmo ke evala ton Dead gia profile picture :3

Ryuji
→
Azathoth
Καλά ναι υπάρχουν και τα τρελά, θυμάμαι είχα δει διάφορα των Mayhem, που ο άλλος έτρωγε κάτι σάπιες γουρουνοκεφαλές και τέτοια :w00t:. Αυτό το ντοκυμαντέρ το είδα στο youtube, ασχολείτε κυρίως με Mayhem και Burzum με τον φόνο κλπ. Έχει 7 μέρη και να το 1ο:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=WF0RPydCRwI[/URL]
PS. Τι εννοείς όταν λες ο χριστιανισμός κατέστρεψε τα πάντα;; Έφτασαν να καταστρέψουν μέχρι και εκεί αυτοί οι πωρωμένοι ?!

Azathoth
→
Ryuji
nai. genika i black metal vasizete poli stin kultura tis norvigias ke genika tis skandinavias, me ala logia norse mythology etc. fisika afto paei na pei pos den ta pane kala me ton xristianismo mias ke katestrepse ta panta. i black metal ine antixristianiki. oxi satanistiki. afto tha to deis poli kala eki pu analii o varg vikernes pos ton ixane vgalei satanisti epidi ekege eklisies. apo eki ke pera fisika ke oi perisoteroi apo aftous ine apli anthropi pu otan pezune musiki akoluthane to styl pu tus aresi :P ke ego tora pu pezo black metal den thisiasa kamia parthena ute fisika exo makri mali ute corpsepaint ke tetia. fisika iparxune ke oi kavlomenoi, nomizo tha exis akusta ta diafora pu exune perasei oi mayhem :P merikoi ine genika ligo ekentrikoi, san ton Gylve nagell (fenriz apo tus darkthrone) o opios as pume zei monos tou se mia kaliva mesa sto dasos. ala apo eki ke pera oi perisoteroi ine ke gamo ta pedia :D
afto to once upon a time in norway ti ine? :O :O ego mono 2 dokimanter exo dei ke den to exo ksanaakusi afto. gia ti pragma milai ke exis kana dl link?

Ryuji
→
Azathoth
Thx θα το τσεκάρω. Μέχρι τώρα είδα το Once Upon a time in Norway. Αυτό που δεν περίμενα είναι ότι οι τύποι φαίνονται εντελώς κανονικοί, απλοί άνθρωποι (εμφάνιση κλπ), δηλαδή εάν δεν σου πουν ότι παίζουν black δεν θα το καταλάβαινες.
Α και μια ερώτηση, απ' ότι κατάλαβα στην ταινία, το όλο σέτινγκ του black (σατανικα, εμφάνιση κλπ.) πολλές φορές είναι και πλασματικό;

Loke → Ryuji
good, εμενα δε τρεχει καλα απο freedos και μου ειπαν να φτιαξω ms-dos bootable disk, το οποιο και θα δοκιμασω μαλλον σε λιγο :P

Loke → Ryuji
reboot --> bios και βαλεις το flashaki να ειναι πρωτο στους σκληρους κατα το boot.
δεν ειμαι σιγουρος αλλα παιζει να πρεπει να κανεις format το flashaki πριν βαλεις το προγραμμα. Μιλαμε παντα για usb flasaki οχι να το βαλεις στον εξωτερικο ...
Αν δεν εχεις flasaki, σου δινει την επιλογη να σου δωσει iso το οποιο και θα πρεπει να καψεις σε cd, αλλιως μπορεις να το βαλεις και σε δισκετα, 170kb ειναι..

Ryuji → Loke
Δικό μου ήταν το λάθος, είχα βγάλει καταλάθος το usb και δεν το είχα δει και είχε μόνο το ps, οπότε no need to worry :P. Το κατέβασα πάντως και θα το βάλω να κάνει ένα τσεκ για να δώ αλλά:
-Πώς θα ξέρω αν μπορώ να bootαρω το πρόγραμμα από το usb?
-Από το usb θα χαθούν τα files που έχω, εκτός από τα OS ?

Ryuji → Loke
Y είδα που είπες για βαρύ αλλά δεν ήξερα ακριβώς. Thx θα το ψάξω να το έχω έτοιμο, καθώς τις προάλλες μου έκανε σκέρτσα ο δίσκος. Δεν ήταν τίποτα τελικά, αλλά μόνο στη σκέψη loss of data άρχισα να τα γράφω όλα σε ντιβιντι, έχει γεμίσει ο τόπος xD

Loke → Ryuji
το μονο που κανει ειναι οτι ειναι 'βαρυ' για το σκληρο. Τα περισσοτερα προγραμματα εξω για σκληρους οταν ελεγχουν κανουν απλως ενα read check, αυτο ομως εινα ψιλο μαπα.
Στο spinrite αν κανεις lvl 1 check ειναι κομπλε αλλα οσο πας προς το 5 αρχιζει και κανει full read / write αλλαζει τα values ας το πουμε, τσεκαρει ενα αλλο καρο πραγματα ε αυτο ειναι σχετικα βαρυ για το σκληρο. Αλλα αμα κανεις καθε 2 μηνα ενα lvl 1 η lvl 3 scan εισαι οκ.

Ryuji → Loke
Hey Mr πως πάει; Enjoying your nealry-to-be Kousaka-Kirino incest couple ? :rofl:
Αυτό το προγραμματάκι (spinrite) που λες στο τόπικ, προκαλεί καμιά δυσλειτουργία στον δίσκο καθώς ψάχνει ή το χρησιμοποιούμε άφοβα ;