Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

batigoal9 → Ryuji
Χαχα. Θα ξερω τι να αποφευγω τωρα :p
Παντως στο Angel Beats που απ'οτι ειδα ειναι κι αυτο τησ Key, δεν με ενοχλησε το σχεδιο.
Στο Clannad κατι με χαλαγε γενικα δεν ξερω. Ισως παραηταν μεγαλοματες :P

phm → Ryuji
Ευελπιστώ να ξεκινήσουμε αυτό το Σάββατο κιόλας, αρκείς φυσικά να μαζευτούν άτομα η τέλος πάντων να βολεύει τα άτομα που ενδιαφέρονται. Όπως και να χει από βδομάδα θα βρεθεί μια ευκαιρία.
Τώρα το ότι δεν ξέρεις γρι δεν είναι πρόβλημα μιας και εκτός από μένα και τον Kenny όλοι όσοι θα έρθουν δεν θα έχουν ιδέα XD. Παρόλα αυτά εγώ προτείνω όσο μπορείς να αρχίζεις να ασχολείσαι από τώρα μιας και θέλει τον χρόνο του.

Ryuji → batigoal9
[QUOTE]ματια με ποδια με ξενερωνει.[/QUOTE]xD
And for the record, these are TRULY big eyes
[SPOILER][IMG]http://zabimaru-manga.allmyblog.com/images/zabimaru-manga/1_20080605_142144.jpg[/IMG][/SPOILER]:P
Βασικά όλα τα ανιμε που προέρχονται από την Key έχουν αυτά τά χαρακτηριστικά μάτια.
/slowpoke

Ryuji → ssj2sanji
Όντως το Clannad πολύ βαρύ. Αλλά είχε και πολύ χαρούμενες στιγμές + πολύ ικανοποιητικά δοσμένο τέλος (μην αρχίσω να γράφω γι αυτό θα φάω 123 σελίδες xD ).
Το School είναι ακριβώς το αντίθετο οπότε άφοβα :P
/slowpoke

Ryuji → phm
Hey Nick πως πάει; Λοιπόν για το Mahjong που έλεγες, θα ήθελα και 'γω να έρθω αν θα κάνετε κάτι ( μου έχει κινήσει την περιέργεια από καιρό) , αλλά δεν ξέρω γρι :P. So, εάν δεν έχετε πρόβλημα με τους αρχάριους ενημέρωσε με :)

ssj2sanji → Ryuji
comedy είναι?ευτυχώς γιατί αν ήταν style clannad την κατάθλιψη δεν την γλίτωνα LOL

ssj2sanji → Ryuji
thanks a lot:) θα του ρίξω μια ματια...και θα επιστρέψω με comments XD

acid black cherry → Ryuji
βρηκα ποιος το ειπε
Master your instrument, master the music, then forget all that shit and just play. - Charlie Parker

Ryuji → acid black cherry
[QUOTE]δεν θυμαμαι τωρα ποιος το ειχε πει "[B]πρωτα γινε κυριαρχος του οργανου σου και
μετα ...ξεχνα τα ολα και απλα παιξε[/B]" για τη θεωρια και πραξη!
η θεωρια παντως εχει πολυ μελετη.[/QUOTE]
Αυτό ακριβώς. Να το ταυτίσω με ένα παρόμοιο (και επίκαιρο για μένα:P) γεγονός. Π.χ. όταν οι ποιητές ή οι συγγραφείς συνθέτουν ένα κείμενο, σκέφτονται όλα αυτά που κάνουμε εμείς τώρα στο σχολείο/πανεπιστήμιο (ανάλυση, έβαλε εκεί το ρήμα για την τάδε τεχνική μπλα μπλα ..); ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΟΥ!!
Υπερβολικό αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω! Από την εμπειρία και τον χρόνο ίσα ίσα έρχονται όλες αυτές οι ιδέες.
Υ.Γ. ποιος το είπε αυτό πάντως να δεις.. Τον έχω ακουστά, νομίζω ήταν και κρουστός αλλά μου διαφεύγει τώρα.

βασικα σπανια θα δεις στη τζαζ συνχορδιες χωρις αλλιωση και αυτο γιατι κατα βαση
για να τονισεις μια κλιμακα και να δωσει το χρωμα της χρησιμοποιουν τα ακορντα που
προκυπτουν απο την κλιμακα αλλιωνοντας με νοτες που βρισκονται μεσα σε αυτην!
αν τωρα μπορεις να "σπασεις" την κλιμακα μεσα στη μελοδια η τον αυτοσχεδιασμο τοτε
εχεις ατελειωτες επιλογες και επειδη στη τζαζ δεν ειναι απαραιτητο να εισαι παντα "μεσα"
υπαρχουν καποιοι τροποι προσεγγισης της μελωδιας η της αρμονιας χρησιμοποιοντας τις
"αρσεις" και τις "θεσεις" , τη χρωμματικη προσεγγιση μπλα μπλα μπλα
δεν θυμαμαι τωρα ποιος το ειχε πει "πρωτα γινε κυριαρχος του οργανου σου και
μετα ...ξεχνα τα ολα και απλα παιξε" για τη θεωρια και πραξη!
η θεωρια παντως εχει πολυ μελετη.

Oh ευχαριστώ πολύ έχει άπειρο υλικό στο βιβλίο !!
Όπως λες θα δω το βασικό αρχικά και μετά οι αυτοσχεδιασμοί έρχονται! Για τις 5ες και 7ες οπυ λες, όντως έχω προσέξει ότι χρησιμοποιούνται πάρα πολύ γενικά στην τζαζ.

βασικα ενα attachment ηταν που εβαλα το λινκ γιατι δεν δινει δυνατοτητα αμεσης επισυναψης στο vm
τεσπα δες [URL="http://www.scribd.com/doc/7545374/The-Real-Book-vol-1-5th-edition"]εδω [/URL]
η κατεβασε το απο εδω [URL="http://asaha.com/ebook/zNjAwODU-/The-Real-Book-Of-Jazz-Volume-1.pdf"]the real book vol1[/URL]

Οκ ευχαριστώ το δοκιμάζω για τις συγχορδίες! Το λινκ δεν μου ανοίγει :/