Community Status Updates

SouLSLayeR → Ryuji
Ναι, αν το βάλουν σε καμιά τρελή τιμή θα το πάρω σίγουρα, τα αξίζει :D

Ryuji → SouLSLayeR
Αχα, εγώ έχω και τα δύο και απ΄ ότι τσέκαρα έχει και widescreen δυνατότητα, οπότε όλα είναι ίδια μάλλον. Thx for the help :P
PS. Πάντως καμιά μέρα θα μου τη βιδώσει και θα πάω να πάρω το αυθεντικό, γιατί τώρα προσπαθώ ώρες μέχρι να παίξω στο .νετ. Από δίπλα τα keys και υπομονή :laugh:

SouLSLayeR → Ryuji
Well, εγώ είχα πρωτοπαίξει κάποτε το αρχικό TQ, το τελείωσα και δεν το πολυθυμάμαι.
Σε αυτό είναι και το Immortal Throne expansion που απ' ότι κατάλαβα πρόσθεσε πολλές περιοχές, αρκετά sub/quests etc etc και τράβηξε την ιστορία λιγάκι από τη μύτη.
Δεν ξέρω κάτι άλλο..Ήταν πολύ ευχάριστο πάντως να δω ότι υποστήριζε και widescreens resos που δεν θυμάμαι αν τις είχε στο σκέτο.Μόνο και μόνο αυτό θα μου έφτανε εμένα :P

demonicMC → Ryuji
υποθετω οτι θα κανω κανα 4 χρονακια μεχρι να περασω θελω να κανω πυγμαχια για τωρα ευχαριστω παντως αν εισαι ακομα εδω θα σε στειλω

Ryuji → papp0us
Haha ok, θα έχω δηλαδή και μέσο να ξεσπάω ανάμεσα στα διαλείμματα μου :lol:. Thx for the advice!

papp0us → Ryuji
Μα να έχεις τη manami και να ξενοκοιτάς το loli;; Για όνομα!
Απλά δες το! Πολύ καλή σειρά με ελάχιστη ώς μηδενική κοιλιά(σημαντικό). Josey μωρέ = ενήλικη κλάψα, μη φανταστείς τίποτα τρομερό.Απλά έχει ένα [B]LOLI[/B] που 99% θα θες να χτυπήσεις μόνο και μόνο επειδή υπάρχει. Κατα τα άλλα δε κολάς πουθενά!

Ryuji → papp0us
Σε συμπονώ στο Imouto! Αλήθεια άμα καταλήξει με την ψηλομύτα θα φάω τις σόλες μου :roar:.
Άσχετο έχεις άποψη για το Honey and Clover? Σχεδιάζω να το δω μόλις βρω λίγο free time, αλλά με προβληματίζει λίγο το josei part (δεν έχω ξαναδεί τέτοιο).

Ryuji → Serestrum
Συμφωνώ και εγώ με τα ταμπελάκια χάνεις την απόλαυση. Πάντως έχεις δίκιο στο ότι δεν είναι καθαρό melodic, αλλά έχουν πολλά στοιχεία imo, και κυρίως στη μουσική (σε όσα σάιτ έχω δει δε, τους αναφέρουν ως melodeath ).
Anyway, μια είναι η ουσία !
[QUOTE]ειναι κορυφαιοι.[/QUOTE]
:dwarf:

Serestrum → Ryuji
για να μην γραφω πολλα και αρχισουμε τα ταμπελακια, παρε ενα χαρακτηριστικο συγκροτημα του μελωδικου death οπως οι Dark Tranquility, Nightrage και παει λεγοντας και βαλτους διπλα με τους AA.
ε δεν εχουν καμια σχεση XD οι AA ειναι ενα κραμα απο πολλα ειδη και ειμαι χαρουμενος που πετυχαινει γιατι τους λατρευω και εγω!
τωρα δεν ξερω, αλλοι ισως τους θεωρουν, εγω σιγουρα οχι.
σημασια εχει οτι ειναι κορυφαιοι.

Ryuji → Serestrum
Πες μου τι εννοείς ότι δεν είναι μελοδικοί οι AA. Σοβαρά, γιατί θα πρέπει να αλλάξω όλο το pov μου προς το είδος :P

Ryuji → VitsioMan
Άσε μην μου το θυμίζεις. Πέρσι που είμουν στην Αγγλία τίποτα και μόλις έφυγα τσουπ ήρθαν :mad: