Community Status Updates

愛情のある中心 → Ryuji
Για να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καν αν είναι καλή η υπόθεση. . . :hot: Πρόκειται για ιστορία μυστηρίου σε συνδιασμό με πολεμικές τέχνες λίγο απο ρομαντική υπόθεση αλλά είναι σε πολύ αρχικό στάδιο ακόμα. . . Θέλει δουλεια. :emptyonexg1: Έχω έναν απο τους χαρακτήρες μου στις εικόνες που ανέβασα. :ureshii: Εσύ? Τι περίπου σχεδιάζεις?

Ryuji → 愛情のある中心
Πάντως μέσα έπεσε σε όλα :kakaka:. Εντάξει δεν σκέφτομαι και από τώρα αλλά το έχω στο μυαλό μου για το μακρινό μέλλον :himitsu:! Θα βάλω κανένα σχέδιο αργότερα. Για τι πρόκειται το μάνγκα σου εάν επιτρέπεται ?! Πάντως όταν το τελειώσεις πόσταρε το με χίλια :riiight:

愛情のある中心 → Ryuji
LOL Ένας φίλος μου το είπε. :wis: Κ επίσης μου είπε οτι θες να φτιάξεις και δικό σου Manga. :drink: Βάλε κανένα σχέδιο online! Εγώ ξεκίνησα να φτιάξω ένα Manga, έκανα 40 σελίδες αλλά τώρα είμαι σε περίεργη φάση και δεν μου βγαίνει να συνεχίσω. . . :emptyonexg1: Το καλοκαίρι πάλι. :unlucky:

Ryuji → 愛情のある中心
Lol που το έμαθες?!:hahaha:
Ναι η αλήθεια είναι μόλις πριν απο καμια 15αριά μέρες άρχισα να κάνω διάφορα σκίτσα (μόνο πρόσωπα για την ώρα:himitsu:). Τώρα το καλοκαίρι θα ασχοληθώ πιο πολύ :wis:

cyber_john → Ryuji
Μόλις το τελειώσεις στείλε εντυπώσεις. Εμένα προσωπικά με πόνεσε η κοιλιά μου απ' τα γέλια τουλάχιστον στα μισά επεισόδια. Μη περιμένεις βέβαια τπτ εξειδικευμένο (έχει και λίγο ecchi μέσα) αλλά καμιά σχέση με fanservice. Συνδυάζει με απίστευτο τρόπο romance, ξύλο & school life.

Ryuji → cyber_john
Τελικά άρχισα με Itazura na Kiss και μόλις τελείωσα και μου έχουν μείνει πολύ ωραίες εντυπώσεις! Τοπ 10 άνετα και όντως θα το έβαζα λίγο παραπάνω απο Toradora! Ty for recommending και εάν έχεις και άλλα στείλε κανά πμ θα σου είμαι υπόχρεος ! :happy:
Αρχίζω Midori Days τώρα :D

Ryuji → cyber_john
Ευχαριστώ μαν. Μάλλον θα αρχίσω με το Midori no Hibi γιατί μόνο το review που είδα γέλασα !
Αρχίζω και τη λίστα λοιπόν :)

cyber_john → Ryuji
Κι εγώ μη νομίζεις ότι έχω δει ιδιαιτέρως πολλά. Θα σου πρότεινα κατ' αρχάς να αρχίσεις με το υπερμέγιστο [url=http://www.anime-planet.com/anime/midori-days]midori no hibi[/url] να ρίξεις και το γέλιο της αρκούδας κι έπειτα να πας για [B]lovely complex[/B] και [B]itazura na kiss[/B], κλάσεις ανώτερα απ' το toradora και τα 3. Φτιάξε και μια λίστα για να μπορεί να δει κανείς τι έχεις δει.
Ρίξε και μια ματιά στα recommendations σε διάφορες σελίδες, θα βρεις αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις.