Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Vagelio
Ναι άσε! μα σε παρακαλώ, αυτή είναι η ζωή. κατά την θεία μου η ζωή να βγαίνεις όλη την ώρα έξω, καφετέριες μπαράκια κτλ -_- και κορίτσια σαν εμάς τις φαινόμαστε παράξενες.
Χαχα οι ιοί παραμονεύουν. ό, τι να ναι. εμένα στο opera βγάζει πιθανά αποτελέσματα οπότε βάζεις Τ και ξες τι σου βγαίνει αν βάλεις και ένα ζ από πίσω xD
Δεν τον πολυπάς; Εννοείς ότι τα έχεις καλύτερα με την μητέρα σου πχ; Χαχαχα λολ κάντο, θα έχει πλάκα. Εξάλλου τώρα είσαι ενήλικη μπορείς να δεις ό,τι θέλεις. Εμένα ο πατέρας γενικά δεν ήξερε ότι ξέρω τι είναι ο συνουσιασμός τέλος πάντων. Του λέω "τι λες βρε μπαμπά; στην βιολογία στην πρώτη τι μάθαμε;" όχι ότι δεν ήξερα τι είναι πιο πριν.
Ανεμε λολ! του βρήκες; xD
Ναι, προς το παρόν είναι ενσωματωμένο. Μετά το καλοκαίρι θα το βγάλουν πάλι όπως πριν. Ή τουλάχιστον έτσι διάβασα.
Πφφ, πράγματι. Έπρεπε να είχε και κανά χρηματικό ποσό. xD
Τυχερός ο δεύτερος λοιπόν.
Ωραίααααααααααααααααααααααααα!!! :hahaha: θα έχει να χορτάσει το μάτι μας λοιπόν.
Ωχ, θα περιμένω να το τελειώσουμε λοιπόν για να του την δώσω xD εκτός αν το δει νωρίτερα βέβαια.
Άσε! Μιλάμε έλεος xD οπότε να προσέχουμε που το λέμε. Μεταξύ μας καλά είναι :hahaha:
Aug 21 2010 19:55
Kamen Tantei Zura → LethalMike
εννοείς τι anime βλέπω αυτό το καιρό έτσι; βασικά έχω αρχίσει το ένα με το άλλο και έχω μαζέψει αρκετά. και διάφορων ειδών. Παρόλα αυτά βλέπω κάποια από τα Ongoing ¨οπως amagami, sekirei s2, occult academy και το ookami (αν και αυτό μάλλον θα περιμένω να ολοκληρωθεί).
εσύ;
Aug 21 2010 19:44
Vagelio → Kamen Tantei Zura
Tς τς τς, γονεις... κι εμενα με ρωτανε γιατι δεν βγαινω εξω συχνα. Ελεος δηλαδη, καθε μερα πρεπει να πηγαινουμε καφετερια;!
Μα ουτε κι ο δικος ηξερε να ψαχνει, μεχρι που βρηκε κατι pop ups (απο εκεινα με τους πολλους ιους) και τον εβγαλαν σε κατι κακοβουλα σαιτ. Η οχι, νομιζω πως απο τοτε που αρχισε να χρησιμοποιει το google τα εμαθε. Θυμαμαι μαλιστα πως μια πηγε να με κατηγορησει οτι εβλεπα πορνο επειδη εγραψε το γραμμα "γ" στον γοογλη -εψαχνε για ενα μηχανημα- και του εμφανησε απο κατω μια κατεβατη λιστα με τα πιο "περιζητητα" αποτελεσματα :kakaka: (τι ακυρος, πιστεψε πως τα ειχα γραψει εγω και τα ειχε κρατησει). Αμα σου λενε noob....
Cool, προσωπικα προσπαθω να κραταω αποστασεις με τον δικο μου γιατι δεν τον πολυπαω. Σκεφτομουν μαλιστα να τον φρικαρω καπως λεγοντας του οτι βλεπω yaoi, αλλα φοβαμαι μην με αποκληρωσει. Παντως θυμαμαι οτι μια φορα μου ειχε ζητησει να του βρω κανενα "ανεμε" (ετσι τα λεει:hihi2:) με διαφορα "ωραια", you know τι θελω να πω...
Τhanks vage-chan:gotit:, με τιμας. Βασικα τωρα το εχουν ενσωματωσει μεσα στην εφημεριδα αν δεν κανω λαθος και οχι σε περιοδικο. Γυφτοι...
Αυτο σκρφτομουν κι εγω:canthelp:. Το πρωτο βραβειο θα μεταφερθει στον δευτερο αμα ο νικητης δεν το δεκτει. Κριμα που δεν εξαργυρωνεται :unlucky:
Το κοβω για μια τεραστια pic το sketchdump, θα προσπαθησω να δωσω χωρο σε ολα τα σκιτσα :)
Να του την δωσεις! Κι εγω τον πριζω...αχεμ, τον παροτρυνω ολη την ωρα να κατεβαζει ανιμε με ελληνικους υποτιτλους. Καμια φορα πετυχαινει, αλλα αμα το release δεν ειναι τελειωμενο παει και το τσακιζει απο τα αγγλικα γρουπ.:burningbe3:
ΟΜG! Tωρα ειδα αυτο που εγραψε ο kenny:OMG3:
Aug 21 2010 16:51
LethalMike → Kamen Tantei Zura
btw για να αλλαξουμε θεμα, σε τι ανιμε φαση βρισκομαστε ;
Aug 21 2010 12:47
[QUOTE=Kenny]Κορίτσια, προσοχή με τη χρήση της λέξης "ματζαφλάρι", γιατί πρωτίστως σημαίνει [URL="http://www.slang.gr/lemma/show/matzaflari_2809"]κάτι άλλο[/URL]...[/QUOTE]
Λολ όμως, δεν το γνώριζα αυτό. :sigh2:
οπότε να προσέχουμε που το χρησιμοποιούμε.
Aug 21 2010 02:15
Kamen Tantei Zura → Kenny
Το πρώτο που σκέφτηκα όταν είδα το comment όμως ήταν, ''πω πάλι λάθος λέω την λέξη''. Είναι ματζαφλάρι τελικά.
Δεν την γνώριζα τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια, ευχαριστούμε για την ενημέρωση :8):
αν και εμείς το χρησιμοποιούμε με την δεύτερη έννοια, τώρα όποιος το σκεφτεί αλλιώς το σκέφτηκε :kakaka: Θα το έχουμε υπόψιν μας, σε ποιον και που το αναφέρουμε όμως. =ρ
Aug 21 2010 02:12
Kenny → Kamen Tantei Zura
Κορίτσια, προσοχή με τη χρήση της λέξης "ματζαφλάρι", γιατί πρωτίστως σημαίνει [URL="http://www.slang.gr/lemma/show/matzaflari_2809"]κάτι άλλο[/URL]...
Aug 21 2010 01:35
Στον διευθυντή μην περιμένεις τίποτε, ποτέ δε πρόκειται να σε υπερασπιστούν. Είτε καθηγητές είτε ο διευθυντής. Είχαμε πρόσφατα και με μια συζήτηση με την αδερφή μου, είχε διαβάσει και ένα άρθρο κιόλας, που στο εξωτερικό οι καθηγητές δεν έχουν προσωπικές σχέσεις, φιλικές. Γιατί έτσι πιο εύκολα το παιδί μπορεί να κάνει report κάποιον άλλον καθηγητή. εδώ πέφτουν ΟΙ δικαιολογίες.
Καλά, δεν νομίζω να είναι το χέρι. Απλά η γυναίκα δεν έπαιρνε στροφές. Σε πέταξε με λόγο το κοτσιδάκι. Ό,τι να ναι. Προσβολή; Αφού είπες "αφού δεν σας αρέσουν, θα τα πιάσω κοτσιδάκι". Ποιος θα το έπαιρνε αυτό για προσβολή; Πραγματικά έχω μείνει άφωνη.
Ακριβώς, τι να πεις. Καλύτερα που θα αλλάξεις σχολικό περιβάλλον. Ελπίζω να μη σου τύχει κανένας ή καμία ιδιότροπη πάλι.
Aug 21 2010 00:38
yup, το ακουσες και αυτο, και δεν εκανα τιποτα αλλο, χωρις πλακα, μερικοι ανθρωποι δεν την παλευουν και μετα παω στον διευθυντη, αυτος στα τετια του, τιποτα δεν τον ενδιαφερει, μου αραδειαζε ενα σωρο δικαιολογιες. Τι να πεις, Νταξει αυτην την δικαιολογω λιγακι την καθηγητρια που ειναι τοσο στριμενη γιατι εχει χασει το χερι της και εχει ενα πλαστικο, ποιος ξερει τι εχει ακουσει, αλλα δεν ειναι λογος αυτος να με πεταξει εξω. Μετα πηγα να της μιλησω μου λεει δεν ακουω τιποτα, αυτη μαλλον θα το πηρε σαν προσβολη που εβαλα κοτσιδακι οταν εκανε τα σχολια για τα μαλλια μου. Τεσπα τι να πεις, το εφαγα και αυτο.
Aug 21 2010 00:06
Ε μου λέει κάθε τόσες ώρες στον υπολογιστή και τέτοια. Αν και σε κάποιες φάσεις έχει δίκιο. Τώρα το καλοκαίρι δεν μου λέει τόσο, μου λέει γιατί δεν βγαίνω έξω. Όσο να 'ναι δεν έχεις όλη την ώρα όρεξη για βόλτα.
Χαχαχα ΛΟΛ όμως. Τον πετυχαίνεις στις κατάλληλες στιγμές. Εγώ πάλι δεν έχω πετύχει τον πατέρα μου στο ίντερνετ σε τέτοια site, δεν πολυξέρει να ψάχνει. Συνήθως του δίνουν CD με εικόνες, τα οποία φυσικά ξέρω τι είναι XD Πια έχουμε πιο ελεύθερη σχέση σε αυτά, του έχω πει ότι έχω δει hentai, yaoi και yuri :hahaha:
Ωραία, να θυμηθώ να το πάρω δηλαδή.
Ναι σε αυτό έχεις μεγάλο δίκιο, δεν λέει ξαφνικά να πας στο ΙΕΚ. Σε αυτήν την περίπτωση θα το δώσουν αλλού δηλαδή;
Ωωω ωραία; Θα κάνεις sketchdump πολλά μαζί, ή ένα ένα;
Thank you. Βασικά ήθελα να κάνω οπότε :hero:
α να του δώσω τη σελίδα μας τότε, να κάνω και λίγο διαφήμιση :hahaha:
Aug 20 2010 22:39
ναι καταλαβαίνω, αυτό συμβαίνει πάντα. :)
έλεος κάτσε λίγο, σε έβγαλε γιατί μάζεψες με λαστιχάκι τα μαλλιά σου; Δεν βγάζει κανένα νόημα αυτό. Έχω ακούσει ένα σωρό πράγματα να λένε καθηγητές σε παιδιά και να τα βγάζουν έξω, αλλά αυτό πραγματικά ήταν ότι πιο άκυρο έχω ακούσει, μέχρι τώρα τουλάχιστον.
Επίτηδες σε άφησε; : o
Aug 20 2010 22:32
κοιταξε σχετικα εγω στο γυμνασιο ημουν ησυχος, αλλα ξερεις παρεα και ετσι παρασυρεσε, τωρα λυκειο δεν εκανα ******* αλλα μου εκαναν συνεχως σχολια μια συγκεκριμενη καθηγητρια για τα μαλλια μου(φρατζα), και σε καποια φαση της λεω, αφου δεν σαρεσουν τα πιανω με λαστιχακι, τα πιανω με λαστιχακι λοιπον και με πεταξε εξω επειδη, ακου τωρα επειδη το λαστιχακι που ειχα ηταν κιτρινο και τα μαλλια μου μαυρα(βαμμενα) δεν της αρεσε και με πεταξε εξω, η καριολα. Σορρυ για τις βρισιες αλλα ηταν αδικο. Λυκειο αυτα. Τωρα αλλαζω λυκειο γιατι δεν θελω να την ξαναδω με αφισε και σε 2 μαθηματα η ρουφιανα.
Aug 20 2010 21:50
Vagelio → Kamen Tantei Zura
Κι εσενα το κανει αυτος ο μπαμπας σου; Τι στο καλο, ολοι το ιδιο κανουν >_<. Μην ανησυχεις, δεν το παρατραβας τιποτα, τι να πω κι εγω δηλαδη που τον πεταω με τις κλωτσιες απο το γραφειο του υπολογιστη; To καλυτερο ειναι βεβαια πως τον κοβω παντοτε οταν μπαινει στα ακαταλληλα site XD
Οk, ευχαριστω για την διευκρινιση, σκεφτομαι να το χρησιμοποιω που και που XD
Xμμμ... απ' οσο ξερω, δημοσιευουν τα πρωτα βραβεια και τους επαινους.
Ναι, ακομα κι αν παρω την υποτροφια με κοβω να την αρνουμαι γιατι εννεα μηνες σκατοπληρωναμε τα φροντηστηρια γραμμικου και τα ιδιαιτερα στα μαθηματικα Τ^Τ, δεν λεει να παρατησω τους κοπους που εκανα για το ΤΕΙ.
Ειναι λιγουλακι creepy αλλα θα το ανεβασω με καμια 50αρια ακομα σκιτσα καποια στιγμη στα DA scraps μου.
Καλη επιτυχια με fanarts, αν και δεν χρειαζεται να μου κανεις δωρο vage-chan :)
Clannad, ε? Και ο jorg σκεφτοταν να το αρχισει καποια στιγμη....
Aug 20 2010 19:11
Η μία σίγουρα αισθανόταν, φαινόταν και από τις ήρεμες απαντήσεις της στα αγόρια ή άλλη μάλλον είχε αρχίσει να νιώθει κάπως άβολα, φερόταν παράξενα και απομακρυνόταν από τα αγόρια στο διάδρομο. xD lol.
Χαχα, ναι τότε τα αγόρια δεν ήξεραν. Τώρα αν τα δεις τα μικρά.
Ου δε ντρέπεστε ρε :hahaha: αν και η συμπεριφορά μου φαίνεται φυσιολογική για παιδιά γυμνασίου. Από την άποψη ότι δεν έχουν ωριμάσει ακόμα.
Παρόλα αυτά, δεν μου φαίνεται ακόμη φυσιολογικό, να κάνουν παρόμοια σε καθηγήτριες ακόμη και παιδιά λυκείου, και δεν μιλάω για την πρώτη τάξη. Όσο να ναι, ένας σεβασμός στο πρόσωπο της γυναίκας πρέπει να υπάρχει όσον αφορά τη συμπεριφορά των αγοριών. Άλλο να της πεις πόσο όμορφη είναι και άλλο να της πει κάτι πρόστυχο ας πούμε.
Aug 20 2010 18:12
Ω ναι, δεν μπορείς να φανταστείς πως φαινόμαστε :hahaha:
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι, αλλά έχεις απόλυτο δίκιο : o Τώρα που το σκέφτομαι δηλαδή.
Χαχαχα το έχουν αυτό οι μεγάλοι. :3 Το ίδιο περνάω με τον πατέρα μου, αν και σε κάποιες φάσεις σκέφτομαι ότι το παρατραβάω και εγώ λίγο. Αν και αυτός το ίδιο κάνει. Πόσο δίκιο έχεις xD
Α είναι ελληνική λέξη, που γενικοποιεί ότι πράγμα δεν ξέρεις πως λέγεται. Στην περίπτωση της γιαγιάς μου δεν ήξερε πως λέγεται το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Και το λάπτοπ και το netbook συνήθως έτσι τα λέει.
Α πολύ ωραία :3 λέει ότι κυκλοφορεί με την ελευθεροτυπία του Σαββάτου. Βασικά σκεφτόμουν αν θα τις βάλουν όλα μαζί τα κόμικς, από όλους τους δημιουργούς.
Ααα σωστά :3 είχα δει ότι σκεφτόσουν να μην την δεχτείς όμως αν σου τύχει.
Βασικά το dvd, το έχουμε κάψει τελευταία ολίγον xD
Ω ναι, Sheldon FTW.
Ωωω asura fanart? Ωραίο μου ακούγεται. Θέλω να το δω :blingeye2:
Βασικά σκέφτομαι να αρχίσω να κάνω κάποια fanarts χαρακτήρων ή και fanarts χαρακτήρων τους, για φίλους ως gifts (for you too of course :hero:).
Γιατί αφού έκανα μερικά original και fanarts που έφυγε λίγο αυτό το να κάνω κάτι για τον εαυτό μου.
Αν και έλεγα να κάνω μερικά clannad fanarts, γιατί I am becoming a big fan :hahaha:
Aug 20 2010 18:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed