Jump to content

Community Status Updates

Photo

LethalMike → Kamen Tantei Zura

οχι ρε σιγα, απλα αυτες αισθανοντουσαν πολυ καλα εκεινη την στιγμη, ειναι σαν να τις θαυμαζανε ;). Ετσι παει. Ολες οι ωρεες καθηγητριες εμας ηταν στο γυμνασιο και δημοτικο, μονο που στο δημοτικο δεν ηξερα... Ημουν ακομα αμαθος σε αυτα. Στο γυμνασιο ομως πετουσαμε κιμολιες στα "ακαταληλα μερη" αλλα ευτυχως δεν παθαμε τιποτα γιατι η καθηγητρια ηταν καλη και ορεα :P
Aug 20 2010 14:03
Photo

Kamen Tantei Zura → LethalMike

Λολ εντάξει, αυτό είναι γενικοποίηση. (εξάλλου όλοι έχουν κάτι όμορφο πάνω τους =ρ πω αυτό ακούστηκε κάπως). Εμείς πάντω έχουμε κάτι καθηγήτριες, δυο τρεις, θεές στο σχολείο. Όλα τα αγόρια χαίρονται :hahaha: (καλά όχι hentai god, no big boobs) Μια φορά φαντάσου, μας είχαν έρθει κάτι κοπέλες που θα γινόντουσαν καθηγήτριες, φιλόλογοι, μόλις είχαν τελειώσει. Τις είχανε κάνει να νιώθουν άβολα xD καταλαβαίνεις τι εννοώ =p
Aug 20 2010 11:07
Photo

Vagelio → Kamen Tantei Zura

Kαθαροαιμο boke, lol συμφωνω :kakaka: Ειναι λογικο σχετικα να μην τη πολυσυμπαθουμε. Οταν καποιος μας βγαζει ενα κακο ονομα πολλες φορες κατηγορουμε την smexy πλευρα μας (τι φταιει κι αυτη η καημενη).... Και η μανα μου λεει κατι παρομοια σχετικα με το ιντερνετ και τους νεους, ξερεις, ολη την ωρα μπροστα στην οθονη κλπ... :unlucky:, ολοι οι μεγαλοι το κανουν, αλλα επαξ και μαθουν να σερφαρουν δεν σηκωνουν τα οπισθια τους απο το πι-σι! damnit dad, αποθηκευεις στον εγκεφαλο σου οσο υλικο δεν ειχες αποθηκευει τα τελευταια πενηντα χρονια και μου κοβεις την πορωση >_< Μα of course, Ιντερνετ=γνωση Τι ειναι τα ματζαφλερια? Kατσε να το ψαξω στην slang μπας και το βρω, ακουγεται αστεια η λεξη :hahaha: Το κομικ? αν τους το στειλω στις 24 θα ειμαι ok. Δυο σελιδες χρωματισμα και text μου εμειναν οποτε μενει μονο να περασει η μεση μου για να συνεχισω. Το 9 ειναι ενθετο και το εκδιδουν σε μια απο τις ελευθεροτυπιες αν δεν κανω λαθος (google it και θα το βρεις λογικα). Οσο για τον διαγωνισμο, διαλεγουν οι κριτες (ας μην ξεχναμε πως το δωρο ειναι υποτροφια και λεφτα οποτε ποτε δεν ξερεις τι κομπινες θα μπορουσαν να στυθουν). OMG, το δικτυο και ο υπολογιστης συνομοτησαν εναντιον σας επειδη κατεβαζατε πολλα ανιμε :kakaka::kakaka::kakaka:. Δεν πειραζει, και το bing bang καλο ειναι, σελντον δεν βρισκεις πουθενα αλλου XD. Ωραια, ελπιζω να εχεις μαζεψει μπολικη εμπνευση πρωτου ξεκινησεις. Θυμαμαι προχθες με επιασε μια εμμονη να κανω rewatch το soul eater και εκανα ενα fanart με τον asura (πρωτη φορα σχεδιασα υποσιτησμενο χαρακτηρα). Εσυ vage-chan τι σκεφτεσαι να κανεις;
Aug 20 2010 10:52
Photo

LethalMike → Kamen Tantei Zura

σκατοφατσα... οπως οι περισσοτερες καθηγιτριες, βλεπεις δεν ειναι χενται god dammit.
Aug 20 2010 01:52
Photo

Kamen Tantei Zura → Vagelio

ω ναι :hahaha: Ναι ναι~ έτσι όπως τα λες. λογικά είναι και με ποια άτομα λογικά κάνεις παρέα XD πχ Όταν είμαι σε φάση tsukkomi πρέπει να έχω το καθαρόαιμο boke από δίπλα, δηλαδή την αδερφή μου. Ω why? Everyone has their sexy side. (ex We have our boobies :hahaha:) Ωωω σε καταλαβαίνω σε αυτό-_- Κατάληψη ρε~ αυτό είναι τι σου κάνει το ίντερνετ. *giagia mode on* Τα σημερινά παιδιά κλεισμένα μέσα απαπαπα. Τίποτα δεν καταλαβαίνουν πια, εκεί σε μια οθόνη τσι κι τσι κι με τα ματζαφλέρια (το ποντίκι και το πληκτρολόγιο). Εμείς στις εποχές μας, βγαίναμε με παρέες διασκέδαζαμε. Αχ αχ αχ, πως άλλαξαν οι εποχές *giagia mode off* Αλλά κατά τ' άλλα καλά κάνεις 8D λίγο ίντερνετ κάνει καλό. Αλήθεια πότε πρέπει να το παραδώσεις; Αυτό το πουλάνε σε τίποτα ειδικά βιβλιοπωλεία ή μπορώ να το πάρω και από το περίπτερο το περιοδικό 9; Ψηφίζεις για τα έργα ή αυτοί διαλέγουν; (ναι full στις ερωτήσεις xD) Καλά μωρέ και εγώ, καιγόμουν στα άνιμε αυτές τις μέρες. Και μόνη και με την sis xD Αλλά σήμερα δεν μας ήθελε. Πήγαμε να δούμε το Pandora Hearts, κολλούσε το επεισόδιο. Πήγαμε να δούμε ένα επεισόδιο που νομίζαμε ότι ήταν το special του Kannagi, τελικά δεν ήταν. (Φαντάσου ξενέρα) Στο τέλος καταλήξαμε να βλέπουμε Bing Bang Theory. Είπα να αρχίσω να δουλεύω και τίποτα ζωγραφιές, το'χω παρατήσει το πράγμα.
Aug 20 2010 00:48
Photo

Vagelio → Kamen Tantei Zura

Καλα εκανες, εχει χαβαλε αυτο το κουιζ.:kakaka: Και 'σενα tsukkomi-boke σε εβγαλε? Χαιρομαι που δεν ειμαι η μονη weird-looking XD (αν και ακομα δεν καταλαβαινω τι σημαινει να εισαι η σοβαρη της παρεας και ταυτοχρονα η πλακατζου... μαλλον εχει να κανει αναλογα με την περιπτωση). Μeh? Με την καμια:hihi2:. Αλλα αυτο για τα μπουμπιζ υσχυει σε πολυ ενοχλητικο επιπεδο (και η anime soulmate μου ειναι pettanko με αποτελεσμα να τονιζεται η διαφορα :hot: Ναι, ειμαι loli με σωμα γιγαντα XD. Μια χαρα ειμαι vage-chan ευχαριστω ^_^. Στο χωριο ειμαι και σερφαρω στο ιντερνετ απο τον υπολογιστη του ξαδερφου μου (πω πω, καταληψη του εχω κανει:kakaka:). Επισης παλευω να τελειωσω και το κομικ για τον διαγωνισμο. Εσυ πως τα πας; καλα εισαι;
Aug 19 2010 23:56
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Ναι δεν μπορω να πω καλος ειναι αν και παιζει λιγα χρονια.
Aug 19 2010 21:35
Photo

Kamen Tantei Zura → LethalMike

*ξαφνικό friend request =p* Thanks for the add λοιπόν! 8D [QUOTE]Αλλη μεγαλη βλακεια που εκανα ηταν να κλεισω ματακι σε μια καθηγητρια, και με μηδενισε στο διαγωνισμα, δεν επιασε η "ομορφια" μου....[/QUOTE] I lol'ed :hahaha: τουλάχιστον καλή η καθηγήτρια; :hero:
Aug 19 2010 21:25
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

χαχαχα φαντάζομαι πόσες ώρες παίζει~ τουλάχιστον παίζει καλά κιθάρα; :)
Aug 19 2010 17:22
Photo

Kamen Tantei Zura → Vagelio

[QUOTE]Eπισκεπτεσαι μπολικα journals, ε vage-chan?[/QUOTE] Λολ βασικά το είδα στο journal μιας φίλης μου, και λέω δεν το κάνω και εγώ; xD ε μετά καθώς το συζητούσαμε και με την sis, αποφάσισα να το βγάλω και εδώ μουχαχαχα. [QUOTE]Tsukkomi-boke! Τι ακυρο θεε μου....[/QUOTE] Εμένα μου λες~ Τελικά μοιάζουμε :hahaha: [QUOTE][x] Your bust/package is...formidable. (T^T)[/QUOTE] oh you sexy :8): στην αρχή δεν κατάλαβα τι σήμαινε αυτό, νόμιζα ότι ήταν αυτό που λέμε ''she hot the whole package" αλλά τώρα ξέρω τι είναι. boobs~ :awww: (έπρεπε να το αλλάξω και εγώ μετά -_-) ααα ναι είσαι και loli βρε~ έχεις 4 στα 6 :) κατά τ' άλλα τι κάνεις; 8D
Aug 19 2010 17:15
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Χαχα, δεν πειραζει. Εγω τις μετραω. XD
Aug 19 2010 09:55
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Λολ πήγα και κοιμήθηκα κατευθείαν, οπότε δεν είδα το μήνυμα xD χαχαχα όταν σου έρθει η έμπνευση ποιος μετράει τις ώρες; xD
Aug 19 2010 08:39
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Μην κοιμηθεις ακομα! XD j/k Δεν ειναι οτι δεν νυσταζω, απλως παιζει ο αδερφος μου κιθαρα(ναι δεν εχει ωρες αυτο)και ειναι ανοιχτα ολα τα φωτα[s], οποτε περιμενω να του ερθει η ορεξη. XD[/s] Wait! Μολις εκλεισε τον ενισχυτη και παει να πλεινει τα δοντια του! Ωρα για υπνο. :P Καληνυχτα. ^^
Aug 18 2010 23:25
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Τα θυμάμαι και από το παιχνίδι, γι' αυτό μου φάνηκε αστείο. xD Μπα, τώρα θα πάω να κοιμηθώ. Τελείωνα κάτι signature requests που τα είχα φορτώσει στον κόκορα. Εσύ; Δεν έχεις ύπνο; :)
Aug 18 2010 23:16
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Ναι, εχεις δικιο! :hihi2: Χαιρομαι που σου αρεσε. ^^ Υπνο ουτε σημερα εχουμε, ε? XD
Aug 18 2010 23:12