Community Status Updates
Kenny → Kamen Tantei Zura
Μάλλον [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=418719&postcount=3105"]αυτό το post[/URL] θα θυμάσαι, που αφορά το Kaiji (wow, υπάρχει άνθρωπος που θυμάται τα παλιά μου posts :p).
Κοίτα, υπάρχει αρκετός κόσμος που έμαθε το παιχνίδι βλέποντας Akagi, αλλά επειδή σε βλέπω ότι φοβάσαι ότι δεν θα καταλαβαίνεις τι γίνεται, κάνε ό,τι έκανα κι εγώ: μάθε τους κανόνες πριν δεις το Akagi. Άλλωστε έτσι θα το απολαύσεις περισσότερο. ;) Έχω συλλέξει ακριβώς όλα όσα χρειάζεται κανείς, οπότε σε γλυτώνω από όλο το ψάξιμο. Copy/paste από άλλο VM σε άλλον μαθητευόμενο. :kakaka:[QUOTE=Kenny]Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις riichi mahjong, μπορώ να σου δώσω όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις. Βέβαια τα έχω γράψει και [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7850"]στο mahjong thread που έχουμε[/URL], αλλά ας τα γράψω κι εδώ για δική σου ευκολία.
[URL="http://www.japanesemahjong.com/reachmahjong/intro.htm"]Κανόνες riichi mahjong[/URL] (Τα λέει απλά και κατανοητά, γι' αυτό και το προτιμώ από άλλα sites. Το μόνο του κακό είναι ότι χρησιμοποιεί lame αγγλικές μεταφράσεις αντί για τα standard ιαπωνικά ονόματα των yaku. Όταν φτάσεις στα yaku, καλύτερα διάβασέ τα από [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Japanese_Mahjong_yaku"]Wikipedia[/URL].).
[URL="http://jbcs.info/Mahjong/hand/calculator.html"]Hand value calculator[/URL] (Θα καταλάβεις τη χρησιμότητά του αφού διαβάσεις -και ζαλιστείς με- τους κανόνες για το σκορ. Κάνει μερικά λάθη σε ορισμένες εξεζητημένες περιπτώσεις, αλλά σε γενικές γραμμές είναι αξιόπιστο.)
[URL="http://rapidshare.com/files/71943111/Saikyo_no_3D_Mahjong-JP.rar"]PC game για offline practice (you vs. CPU)[/URL] (Αν δεν την παλεύεις με τα kanji, υπάρχει και [URL="http://www.megaupload.com/?d=SFRYHTUV"]romanized έκδοση[/URL].).
Και όταν νιώσεις έτοιμος, [URL="http://tenhou.net/"]free online mahjong client όπου παίζεις με άλλους ανθρώπους[/URL].
Για ό,τι απορία έχεις, ρώτα εμένα, ή στο mahjong thread. Have fun. ^^[/QUOTE]
Aug 27 2010 10:11
Kamen Tantei Zura → Kenny
Thanks για την ενημέρωση :3 Οπότε θα κάτσω να δω το anime. Δε θα το αρχίσω τώρα αλλά αργότερα.
Αλήθεια, γιατί είμαι σίγουρη ότι σε έχω δει να έχεις κάνει αντίστοιχο post αλλού για το Akagi; xD
Καλά μην είσαι σίγουρος ότι μόλις το δω θα καταλάβω και το παιχνίδι, μάλλον θα πρέπει να διαβάσω γι' αυτό αναλυτικά πράγματα. Να βλέπω δεν με πειράζει, να παίξω άσ' το καλύτερα xD Φαντάζομαι πόσες ώρες θα κάθεστε και θα παίζεται :kakaka:
Κουτσομπόλη :hahaha: Δεν ντρέπεσαι; Ε; Δεν ντρέπεσαι; :kakaka: [χωρίς παρεξήγηση πάντα]
(Τώρα πραγματικά, εμένα δεν με πειράζει, έτσι και αλλιώς στο κάτω κάτω συνήθως με ενημερώνεις για πράγματα. Εξάλλου, το κάνω και εγώ αυτό OHOHOHO. Αλλά ποτέ δεν ξες αν θα πειράξει άλλους)
Aug 27 2010 03:47
Kenny → Kamen Tantei Zura
[QUOTE]Το Akagi, διαβάζω το manga μόνο προς το παρόν, στο άμεσο μέλλον θα δω και το anime. Αν και έχουν να κάνουν update κάτι χρόνια.[/QUOTE]Η μετάφραση των πρώτων τόμων του Akagi δεν προβλέπεται να προχωρήσει ποτέ, μιας και καλύπτονται επακριβώς από το anime, οπότε θεωρείται περιττή δουλειά. Συγκεκριμένα, το anime έχει καλύψει από τον τόμο 1 μέχρι την αρχή του τόμου 13. Από κει και πέρα έχουν μεταφραστεί άλλα 2-3 chapters (wow, progress). Anyway, αν το αναλάβει ποτέ κάποιος άγιος scanlator, να είσαι σίγουρη ότι από τον τόμο 13 θα το πιάσει.
Έχω διαβάσει μέχρι και τον τόμο 24 σε raw, και γίνεται χαμός, αλλά άντε να τα μεταφράσεις.
Άντε, δες κι εσύ το anime του Akagi να πορωθείς, να έρχεσαι να παίζεις κι εσύ mahjong μαζί μας μόλις πάρω το set. ^^ (Μάλιστα θα πάρω και διάφανα tiles για να μπορούμε να παίζουμε και Washizu mahjong - θα δεις παρακάτω τι είναι αυτό.)
[SIZE="1"]Πρέπει να σταματήσω να διαβάζω VMs άλλων ανθρώπων. Θα με πάρουν για stalker (εσένα βέβαια μπορεί να σου αρέσει αυτό, δεν ξέρω XD).[/SIZE]
Aug 27 2010 03:13
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Εμ τι θα έκανα; xD Δεν θα απαντούσα; Ντάξει, μετά μου φάνηκε ότι το έγραψα και πιο γρήγορα γιατί είχα ήδη διαβάσει το vm σου. Νομίζω ότι πρόσθεσα και μερικά πράγματα (μη χάσω).
Ωχ, συγγνώμη που γράφω κατεβάτα. Άλλη φορά θα φροντίσω να τα κρατάω μικρά τα κείμενα. :) Αα εντάξει, σε έκανα add, αν και είναι ήδη αργά xD
Αλήθεια; Δεν είχα διαβάσει ποτέ κακή κριτική. Είχα διαβάσει κάποιες που του βάζανε 6 στα 10 πχ αλλά ποτέ τόσο χαμηλή. Εντάξει δεν είναι και για τόσο το παιχνίδι, είπαμε. Όσο και να μη σου αρέσει το 3,5 είναι λίγο υπερβολικό. Πάντως, ναι, είναι αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι αν και θυμάμαι, από δηλαδή θυμάμαι υπήρχαν δύο-τρία πραγματάκια στην ιστορία που δε μου άρεζαν, αλλά παρόλα αυτά το παιχνίδι εξελιζόταν καλά.
Χαχα θεικός~
O Daryan δεν είναι; Daryan is just pure win <3 Ο τρίτος είναι ο Kristoph πιστεύω, η φραντζούλα τον προδίδει.
Ευχαριστώ πολύ :) Πω πω φαντάσου πόσο σου την έδωσε. Τουλάχιστον δεν συνέβη τίποτα με τις απουσίσες. Κανένα πρόβλημα xD Φυσικά, ο καθένας αντιμετωπίζει το θέμα διαφορετικά. Δεν με απονθάρυννες, εξάλλου γνώριζα ότι σε κάποια φάση μπορεί να μου την έδεινε αρκετά το σχολείο.
Οκ!
Καλό διάβασμα λοιπόν :3
[SIZE="1"](Πάλι μεγάλο είναι κατά κάποιον τρόπο το vm)[/SIZE]
Aug 25 2010 21:54
Hanzo → Kamen Tantei Zura
Οπα κατσε,μη μου πεις οτι εγραψες ενα ολοκληρο κατεβατο και σου κλεισε ο browser στο τελος και αναγκαστηκες να το ξαναγραψεις? O_o
Ρε συ δεν χρειαζονταν να μπεις σε τετοιο κοπο.Μου χει συμβει και μενα σε πολυ μικροτερα κειμενα και ειναι απιστευτα RAGE κατασταση ! T_T
Βασικα ρε συ παρε το msn μου απο το profile μου και αν ειναι θα μπω το βραδυ να τα πουμε.Δεν θα γραψω τοσα πολλα σημερα γιατι διαβαζω κατι ψιλα για την επερχομενη εξεταστικη και με χει πιασει ηδη πονοκεφαλος :P
Για το Last Remnant παντως μην τσιμπας απο κριτικες.Μετα το lux pain εχω μαθει να μην με επηρεαζουν ασχετα αν τις διαβαζω για τη φαση.Το lux pain για το DS ειχε παρει κατι αθλιες κριτικες.3,5/10 κατι τετοιο xD Παρολ αυτα το λατρεψα και ειναι το αγαπημενα μου visual novel/adventure για το ds μετα τα ace attorney.
Για το apollo justice που λες αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι αυτος
[IMG]http://i270.photobucket.com/albums/jj93/petrostsakas/2-1ani-mugitsura-hat2.gif[/IMG]
και δευτερος καλυτερος ο πρωτος στην υπογραφη μου που μαλλον δεν καταλαβες ακομα τι δειχνει :P
Δευτερα λυκειου τωρα.Τι να σου πω...καλο κουραγιο.Εμενα ηταν μακραν η χειροτερη μου χρονια.Ειχα σιχαθει το καθημερινο πρωινο ξυπνημα τοσο πολυ που απλα ΔΕΝ πηγαινα.Ειχα ξεπερασει το οριο απουσιων αλλα ευτυχως ολα εξελιχτηκαν καλα και μετα το πασχα ανεκαμψα.Αστο μιλαμε για αθλιες εποχες που δεν θελω να θυμαμαι xD Mην σε αποθαρρυνω παντως.Thats just me.
Για τα υπολοιπα θα σχολιασω το βραδυ που θα βρω χρονο η αν σε πετυχω στο msn.
Τα λεμε!
Aug 25 2010 19:09
Sorry for the late reply =ρ
Το κουλό είναι έγραψα όλη την απάντηση και μόλις πήγα να πατήσω post message, ο browser έκλεισε. Πάμε άλλη μια φορά λοιπόν xD
Thanks για την ενημέρωση για το The Last Remnant :) Το παιχνίδι που ανέφερες, ακούγεται και φαίνεται από τα trailers πολύ ενδιαφέρον. Μπορεί να το κατεβάσω, για να το τσεκάρω. Και να φανταστείς ότι ακούω τα καλύτερα για το συγκεκριμένο. Βέβαια οι κριτικές, πράγματι λέγανε ότι είναι αποτυχία. Αλλά είναι πράγματι τόσο χάλια;
Φαντάζομαι πόσες ώρες θα κάτσεις πάνω από την παιχνιδομηχανή xD
Και το ps2 και όταν πάρεις ps3.
Καλή επιτυχία στο δεύτερο έτος :3 όντως ακούγεται αρκετά χαλαρή, αν όντως μπορείς να περάσεις τα μαθήματα έτσι. Αν και βέβαια αυτό εξαρτάται και από τις δυνατότητες του καθενός, ακόμη και με τις σημειώσεις. Τώρα ξεκούραση λοιπόν. Όντως το σχολείο, σου δημιουργεί μια κούραση ακόμη και αν έχεις ελέυθερο χρόνο.
Δεύτερα λυκείου, τώρα. Αρχίζουν τα δύσκολα για εμένα :) Δύο χρόνια ακόμα μεν, αλλά μου φαίνονται σαν αιώνας πια όταν το ακούω. Ο περσινός χρόνος πάλι, πέρασε πάρα πολύ γρήγορα.
Το έχω παρατήσει το θεματάκι λιγάκι πια, γιατί ψιλοβαριέμαι. Αλλά ήταν και ένας τρόπος να περάσεις την ώρα σου. Ναι σε αυτό έχεις δίκιο, είναι πιο εύκολο να μάθει ο άλλος αγγλικά. Αλλά δεν είναι και κακό να υπάρχει και κάτι με ελληνικούς υπότιτλους.
Ακούγεται λίγο ανούσιο αυτό, ειδικά αν δεν ήξερε ΓΡΙ αγγλικά. xD Γιατί ότι και να καταλάβεις από τα συμφραζόμενα, μπορεί να οδηγήσει σε παρερμηνεία της πρότασης.
Χαρά στο κουράγιο σου στο να του γράφεις xD (αν του γράφεις ακόμα ).
Ναι, πράγματι, θα συμφωνήσω σε αυτό. Και φαντάσου, άκουγα τα καλύτερα λόγια για το συγκεκριμένο. Είναι ανάλογα με την γνώμη του καθενός. Ωραίο anime, αν και δεν το έχω τελειώσει ακόμη, μερικά επεισόδια έμειναν. Είχα ξενερώσει γιατί το έβλεπα για ορθογραφικό έλεγχο (μετάφραση της sis) και ένα τέτοιο anime είναι καλύτερο να το βλέπεις χωρίς να ανησυχείς αν το που στην ερώτηση έχει τόνο πχ.
Αυτό κάνει τη διαφορά λοιπόν. Όσο να 'ναι τα manga είναι συνήθως καλύτερα από το anime adaption τους. Δεν μπορώ φυσικά να εκφράσω άποψη μιας και δεν έχω διαβάσει καμία από τις δουλειές της συγκεκριμένης mangaka. Αλλά μπορεί να διαβάσω κάποια από τις άλλες τις δουλειές για να δω αυτό που εννοείς.
Αν είναι να δεις κάποιο anime τέτοιο είδους, πιστεύω ότι το Amagami δεν είναι η καλύτερη επιλογή, για να πω την αλήθεια. Κατά την άποψη μου πάντα. Μπορεί αυτή η ιδέα να μου έχει χαραχτεί λόγω του ότι προέρχεται και από dating sim, αλλά γενικά αν ήταν να προτείνω κάποιο σίγουρα δεν θα ήταν στις επιλογές. Δε λέω μέχρι τώρα, μου αρέσει ως anime, αν και τα kissing/licking του πρωταγωνιστή με έχουν ξενερώσει αρκετά.
Το Kimi ni Todoke, μπορεί αν το έβλεπες μέχρι το τέλος, να σου άρεζε κάπως. Ούτε εγώ ενθουσιάστηκα στην αρχή. Προτίμησα τις ιστορίες των υπολοίπων χαρακτήρων μέσα στο anime. Δηλαδή αν δεν υπήρχαν οι πρωταγωνιστές, θα το λάτρευα.
Το school days, για κάποιο λόγο με απωθούσε. Είχα δει κάτι screenshots, και μου φαινόταν πολύ άκυρο και γι' αυτό δεν το άγγιζα. Και φαντάσου, πριν λίγες μέρες κατέβηκε. Με έφαγε μια περιέργεια για, να δω τι γίνεται πια. Πράγματι το έχω προσέξει αυτό με τον πρωταγωνιστή. Βασικά δεν είναι μόνο ότι δεν τον πάνε, δεν σου δείνουν και ένα επιχείρημα γιατί είναι σπαστικός πχ.
Δεν σου φαίνεται, ακριβώς για αυτό το λόγο δημιουργήθηκαν. Τα loli-anime και τα shota-anime, δηλαδή, για ποιους είναι; xD Για το pleasure και μόνο. Το μόνο ecchi anime που θα πρότεινα θα ήταν το High school girls. Το πρώτο επεισόδιο είχε κάτι σκηνές που με είχαν κάνει να νιώσω κάπως άβολα να το πω, αλλά η συνέχεια ήταν αρκετά καλή μπορώ να πω. Για το λόγο του ότι παρουσίαζε θέματα που πραγματικά μπορούν να συμβούν ή συμβαίνουν. Αν και μπορεί αν το έχεις δει ήδη και να έχεις διαφορετική γνώμη.
Δεν θα έλεγα fanservice το hotd, θα το έλεγα υπερβολικότητα. Καθέ ένα λεπτό τσουπ "ωωω και άλλο panty shot". Που είναι και το πιο απλό. Καταντάει κουραστικό να το βλέπεις συνέχεια.
Τα παραδείγματα που ανέφερες, ναι όντως, είναι καλά.
Αν πιστεύεις ότι το anime ήταν αρκετά καλό, τότε λογικά η μεταφορά του θα είναι επίσης καλή. Αν και δε πιστεύω να είναι κακή, ή τουλάχιστον θέλω να πιστεύω. Ναι, όντως η συγκεκριμένη της δουλειά έχει πολύ καλούς χαρακτήρες, γενικά. Αα, φοβεροί είναι. Τον λατρεύω τον Yagi xD Μπορώ να πω ότι σε όσες δουλειές της έχω διαβάσει, οι χαρακτήρες είναι αρκετά αλήθινοι. Είναι πολύ καλή στην δουλειά της.
Α, τι να κάνεις, οι εποχές φταίνει xD
Ωραίο combination πάντως, με αυτά τα τρία 8D
Όσο για το Beck, θα σου πρότεινα να διαβάσεις και το manga. Μετά το anime, όμως, για να μη σου φύγει η 'γλύκα' του manga. Βασικά το adaption του δεν είναι και πολύ καλό θα έλεγα. Μακάρι να τα έδειχναν όλα, να συνεχιζόταν δηλαδή. Το manga είναι άκραν καλύτερο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι το anime ήταν απαίσιο. Υπάρχει και το θέμα με τα τραγούδια, τώρα που το σκέφτομαι. Όσο να 'ναι, όταν το ακούς είναι και καλύτερα.
Χμμ, δεν ξέρω. NANΑ έχω δει λίγα επεισόδια, ούτε που θυμάμαι που το έχω αφήσει. Το πρώτο ασχολείται περισσότερο με την μουσική και την μπάντα θα έλεγα, στο δεύτερο απλά η μία η NANA είναι σε συγκρότημα. Δεν ξέρω αν εξελίζεται διαφορετικά στη συνέχεια. Αν και προβλέπεται να το κατεβάσω, γιατί μου το είχαν δώσει και είχε μια άθλια ποιότητα. Απορώ πως άντεξα να δω τουλάχιστον 10, τόσα πρέπει να είχα δει στάνταρ.
Ναι, είχα γράψει λάθος τον τίτλο του anime xD Κατεβαίνει κατεβαίνει τώρα :awww:
Για να δω κανένα καλύτερο; Βασικά όπως και εσύ δεν θες να αφήνεις στην μέση, έτσι και εγώ. Μάλλον όχι, απλά δεν θέλω να μεγαλώσει η drop list μου. Ακόμη και αν δε τρελαίνομαι για το συγκεκριμένο. Έχω καταφέρει να κάνω drop στο πρώτο επεισόδιο, το Amanaideyo, όπως στο καλό λέγεται. Τελείωσε το πρώτο και ήμουν ''τι ήταν αυτό; :blurah5:''.
Συμφωνώ απόλυτα. Πραγματικά αναρωτιέμαι πως κατέληξε να το θεωρούν από τα αξιόλογα anime. Ούτε άλλα anime της κατηγορίας του δεν πιάνει. Ναι, ναι ακριβώς. Δε λέω όταν πρωτοείχα ανοίξει το manga που είχε φανεί νορμάλ, και θεώρησα φυσιολογικό το πόσο fanservice είχε μιας και ήταν στην κατηγορία ecchi. Σιγά σιγά, το είχαν παρατραβήξει xD αν και στο anime το έχουν παρατραβήξει ακόμη περισσότερο.
Πράγματι, συμφωνώ.
Ναι, οι ιστορίες είναι λίγο κουραστικές σε κάποια σημεία, σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια. Ακριβώς. Είναι ότι ξέρεις ποιος είναι ο ένοχος και τυραννιέσαι ώρες γιατί γίνονται άλλα όσα. Χαχαχα xD
Το Apollo Justice είναι μακράν το αγαπημένο μου από τα παιχνίδια.
Αλήθεια; Πω πωω. Φαντάζομαι. Μωρέ, αυτή δεν έχει πρόβλημα. Απλά πάντα, έχουμε αρχίσει ένα σωρό μαζί. Όπως τώρα, προσθέθηκε ένα ακόμη που πήγαμε στο χωριό (η νέκρα στα πάνω της στο χωριό), το Someday's dreamers. Μικρό μεν, αλλά να δούμε πότε θα το τελειώσουμε.
Ααα, με παρέα είναι καλύτερα πάντα :)
Θα συμφωνήσω για το Chaos Head, το βρήκα βαρετό, το παράτησα στο 6. Για το Kurozuka, δεν θα σχολιάσω ακόμη γιατί δεν το έχω ολοκληρώσει, όχι ότι το προηγούμενο το έχω, αλλά τουλάχιστον αυτό δε θα πάει στα drop. Το Monochrome Factor δεν είναι shounen-ai; Έτσι νομίζω τουλάχιστον, γι' αυτό είναι και τόσο γνωστό σε κοπέλες. Δεν το άγγιζα, αλλά τώρα θέλω να δω γιατί σου φάνηκε τόσο χάλια.
Έχω δει το Kaiji. Το είχαμε πάρει σβάρνα, εθιστικό να το πω. Κόλλημα όμως. Η ιστορία ήταν καταρχήν ενδιαφέρουσα και σε κρατούσε, και οι ανατροπές μου άρεζαν πάρα πολύ. Καθόλου προβλεπόμενες σκηνές. Από τα αγαπημένα μου. Το Akagi, διαβάζω το manga μόνο προς το παρόν, στο άμεσο μέλλον θα δω και το anime. Αν και έχουν να κάνουν update κάτι χρόνια.
Το One Outs, όχι ακόμα, γιατί σκόπευα να το μεταφράσω. Ήξερα ότι θα μου αρέσει, οπότε δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αν και τώρα σκέφτομαι απλά να το απολαύσω.
Συνήθως καταλαβαίνω πια θα μου αρέσουν και πια όχι. Ή ποια απλά θα είναι οκ για εμένα, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο. Ή αυτά που μπορεί να μετανιώσω που θα τα δω. Για το Kamen no maid Guy ή το Amanaideyo (και τα δύο ecchi, φαντάσου) είχα την προαίσθηση ότι θα τα θάψω για κάποιο λόγο. Τουλάχιστον το πρώτο κατάφερα και το ολοκλήρωσα, και δεν το παράτησα στο πρώτο κιόλας επεισόδιο xD Εσύ;
Τέλος έκθεσης και για εμένα λοιπόν :kakaka:
Aug 25 2010 17:21
Kamen Tantei Zura → LethalMike
Δεν έχω δει και του κόσμου σειρές με δράμα.
To Asatte no Houkou, μου άρεσε πχ. Ενώ στην αρχή, το θεώρησα λίγο χαζό αλλά στο τέλος μου άρεσε.
Δες και το Angel Sanctuary, αν δεν το έχεις δει φυσικά, μιας και είναι πολύ γνωστό. Βέβαια είναι OVA αλλά και αυτό μας κάνει.
Βασικά, δράμα γενικά μπορείς να βρεις. Τώρα αν θες romance/drama έχει διαφορά.
Aug 25 2010 12:34
*cracks fingers*
Aλλο ενα looong vm ετοιμαζεται.
To Last Remnant,συμφωνα με κριτικες παντα,εχει αρκετα αρνητικα οπως save points μακρια το ενα απο το αλλο,προβληματα στο frame rate και συστημα μαχης που θελει αρκετο χρονο και εξοικειωση.Eνα αλλο προσφατο jrpg που θελω να τσεκαρω ειναι το Resonance of Fate.Μετα το απογοητευτικο FFXIII ισως καταφερει να μου αλλαξει γνωμη για την πορεια του ειδους τελευταια.
Ps3 δεν εχω γιατι πολυ απλα εχω πολλα ακομα που πρεπει να τελειωσω απο την απιστευτη συλλογη του ps2.Καποια στιγμη,συντομα,θα παρω βεβαια λογω μερικων αποκλειστικoτητων(metal gear 4,demon's souls και valkyria chronicles πχ)
To Heroic Age το ειχα δει πριν δυο χρονια και ειχε καποιες πολυ καλες στιγμες αλλα ναι τελειωνει καπως απογοητευτικα.Να μην πω και για τον over9000 imba προταγωνιστη που ανετα κατεστρεφε και το συμπαν ξερω γω αν ηθελε :P .
Eχω χρονο τελευταια,πολυ απλα επειδη μολις τελειωσα το πρωτο ετος σε μια χαλαρη σχολη(γαλλικη φιλολογια)και παμε στο δευτερο.Ειχα σιχαθει πραγματικα πρωινα ξυπνηματα και γενικοτερα την ολη κατασταση με το σχολειο.Με κουραζε ωστε και χρονο να ειχα δεν μπορουσα να τον αξιοποιησω.Τουλαχιστον τωρα περνας μαθηματα ακομα και αν πατας 10 φορες το χρονο ισα ισα να παρεις τπτ σημειωσεις.Εσυ τι ταξη εισαι βασικα?
Οσο για της φιλανθρωπικες μεταφραστικες προσπαθειες στα ελληνικα χαρα στην ορεξη σου :P Εγω σε παρομοια περιπτωση θα τους ελεγα τραβατε μαθετε αγγλικα γιατι αλλιως δεν πατε πουθενα xD .Το εχω συναντησει και εγω αυτο.Μου λεγε ενα παιδι να του γραψω anime σε dvd και μετα συνειδητοποιησα οτι δεν ηξερε ΓΡΙ απο αγγλικα και απλα εβγαζε νοημα απο τα συμφραζομενα....Τι του λες τωρα!!! xD H πλακα ειναι οτι ακομα ζηταει να του γραφω.
Για το σχεδιο της Key σου ειπα την γνωμη μου.ΠΛΑΣΤΙΚΟ και overrated xDEπισης οι δραματικες σκηνες δεν με αγγιξαν.Οι περισσοτεροι που το ειδαν παντως χρειαστηκαν χαρτομαντηλα.Το τελευταιο anime βασικα που με καταφερε να δακρυσω ηταν το Tokyo Magnitude 8.0.Παρα πολυ καλη και ανθρωπινη σειρα.
Για το fruits basket βασικα αναφερομουν στο manga.To anime ειναι ατελες δυστηχως.Βασικα συμπαθω πολυ την natsuki και δεν ξερω μου βγαζoυν μια πολυ heartwarming αισθηση οι δουλειες της.Πιο πολυ ως slice of life/comedy δηλαδη το θεωρω παρα romance.
Και σχετικα με τα romance παντα τα high school/comedy/romance ειναι το χειροτερο μου ειδος μακραν.Ειπα με το Kimi ni Todoke και το Amagami μηπως γινει κατι αλλα με κουρασαν απο τα πρωτα eps.Το school days παραμενει το μονο που μου κρατησε το ενδιαφερον μεχρι τελους.Αληθεια το χεις δει αυτο ? :P Ολοι τα χαν βαλει τοτε με τον πρωταγωνιστη αλλα κατ εμε και πολυ καλος ηταν.Αν ειχε τον πρωταγωνιστικο ρολο [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4314"]αυτος[/URL] πχ θα μιλαγαμε για αριστουργημα xD
Τα ecchi τα απεχθανομαι βασικα.Δεν βρισκω κανενα απολυτως νοημα πραγματικα.Το ιδιο και με το fanservice σε στιλ hotd.Fanservice καλο θα θεωρησω πχ ενα cameo appearance(durarara) η ενα reference σε γνωστη σειρα (tono to issho).Ολα τα υπολοιπα δεν ξερω μου φαινεται οτι αναφερονται σε κουτοπονηρους ματακηδες...H πλακα ειναι οτι με fanservice την βρισκουν ακομα και παιδια που εκτιμω απο το forum αλλα whatever.
Για το Sarai ya Goyou δεν εχω διαβασει το manga oποτε δεν μπορω να ξερω.Παντως σαν ανιμε μου φανηκε παραπανω απο απλα καλο και σιγουρα αξιζει.Λατρεψα τους χαρακτηρες βασικα.Και ειδικα τον Yagi,τον Matsu και τον Ume.
Eγω πριν τις συνδεσεις dsl εβλεπα anime απο κατι dvd(κυριως ταινιες) που εβρισκα απο δω και απο κει σε μετριες προς κακες ποιοτητες αλλα τοτε φτιαχνομουν με οτι να ναι.Η πρωτη σειρα που ειδα κατεβασμενη νομιζω ηταν το Tenjou Tenge,το ΝGE και το Escaflowne.Oτι να ναι λιγο XD
Beck ΔΕΝ εχω δει και ΠΡΕΠΕΙ να δω.Μαζι με το Nana λεω να το αρχισω.Για καποιο λογο τα εχω συνδεσει αυτα τα δυο.
Οσο για το Patlabor υπαρχει στο bakabt με πολλους seeds :P
Tιποτα δεν ειναι σπανιο πλεον.Kατεβασα και ειδα τα παντα απο το franchise.Damn good stuff.
Oσο για το Hotd ρε συ πραγματικα μην ακους κανεναν.ΑΣΤΟ,ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ.Απλα δεν μαρεσει να αφηνω σειρες στη μεση γιαυτο το συνεχιζω ο βλακας.Λυπαμαι πραγματικα που αυτο θεωρειτε απο πολλους δειγμα "καλου" anime.Ουτε καν διασκεδαστικο ειναι πλεον.Και οποιος τη βρισκει με το fanservice του hotd δεν εχει ιδεα απο καλο H/ερωτικο σχεδιο.
To Edgweworth ναι να σου πω την αληθεια το περιμενα λιγο καλυτερο και εγω.Πολλες φορες νιωθεις πως χανεις τον χρονο σου προσπαθωντας να αποδειξεις το δεδομενο.Δηλαδη ΟΚ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ Ο MEEKINS EINAI AθΩΟΣ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΡΕ LANG! XD
Για το furikabutte μπορω να μιλαω ολη μερα.Η μοναδικη σειρα βασικα που χτυπησα rewatch αμεσως μολις την τελειωσα.Ναι μιλαμε για τετοιο κολλημα.Ψησε την αδερφη σου και δειτε το.Και εγω με αδερφο το βλεπω και ειναι απιστευτη φαση.
Οσο για anime που μετανιωσα που ειδα ναι ειναι αρκετα.Οπως πχ το Chaoshead που το βρηκα αθλιο,το Kurozuka που οκ ειχε τις στιγμες του αλλα οι χαρακτηρες ηταν αντιπαθεστατοι και αδιαφοροι και το Μοnocrhome Factor Που πραγματικα δεν εχω ιδεα πως την παλεψα με την παρτη του.
Τελος να σε ρωτησω εχεις δει Kaiji,Akagi και One Outs?Μιλαμε για την επιτομη των Badass/manly anime και τα τρια προσφερουν τρελη αγωνια,mind games και over the top σκηνικα.
Τελος εκθεσης :P
Παω να παιξω κανα game γιατι πιαστικα xD
Aug 23 2010 15:11
LethalMike → Kamen Tantei Zura
δεν εχω ορεξη για δραμα παντα, ναι οπως και εσυ σπανια βλεπω δραμα, γιατι δεν το τραβαει η ορεξη μου, αν ειναι καλο ομως θα το δω 100%. Αν μπορεις πες μου μερικες σειρες δραμα καλες, γιατι σκεφτομαι να ασχοληθω λιγακι. :P
Aug 23 2010 11:37
Χαχαχα, τα κατάφερα πάλι :kakaka:
Έχω ακούσει αρκετές καλές κριτικές για το The Last Remnant, αν και υπάρχουν και κάποια μικροπράγματα όπως μου έχουν πει που στο χαλάνε λίγο. Τι είναι αυτά, δεν γνωρίζω. Τουλάχιστον το πρώτο δεν έχει και χρόνια που βγήκε (2009), οπότε κάτι γίνεται ακόμη.
Ωωω xbox360~ εγώ μόνο xbox και 360 είχα. Δυο τρία παιχνίδια που είχα παίξει σε ένα φίλο μου στο ps2 και μια φορά που είχα παίξει pro στην τριήμερη xD Τώρα υπάρχει όμως και το ps3 (ας είναι καλά η vodafone και τα δωράκια της).
Τώρα χαίρομαι ακόμη περισσότερο. :hero: Ελπίζω να παρεμείνει λοιπόν καλό μέχρι το τέλος, και να μην έχει κανένα τέλος που σε απογοητεύει.
Σαν την αδερφή μου, που χθες τελείωσε το heroig age, και τελειώνει το τελευταίο επεισόδιο και ήταν ''Τι στο καλό έγινε τώρα; Αυτό ήταν;" XD
Πολύ καλό αυτό, να έχεις χρόνο και να βλέπεις όσα θες. 8D Τουλάχιστον καταφαίρνεις και τα βλέπεις ongoing. Εγώ κάποια τα παρατάω και περιμένω να τελειώσουν να τα δω μονοκοπανιά.
ΑΑ θα ήθελα! πραγματικά θα ήθελα. No, no. Από αγγλικά σε ελληνικά, παίρνεις απλά τους υπότιτλους από αγγλικές ομάδες. Αν και αυτό γίνεται περισσότερο για τις ξαδέρφες μας (γιατί μεταφράζει και η sis) που δεν ξέρουν αγγλικά.
Χμμ μπορώ να πω ότι ούτε και εγώ ξετρελένομαι με το σχέδιο και μου φαίνεται αρκετά παράξενο αυτό με το κοριτσάκι που είναι σε ένα δωμάτιο που πετάγεται. Δεν έχει προχωρήσει αρκετά ακόμα η ιστορία οπότε δεν μπορώ να πω και πολλά.
Το πολύ να δω προς το παρόν το Cross Game, γιατί το touch είναι ολίγον μεγαλούτσικο για εμένα, αυτή την στιγμή πάντα. Ok, μπορώ να πω ότι το Fruits Basket, δεν με είχε ενθουσιάσει καθόλου. Το είχα βαρεθεί για κάποιο λόγο και ούτε που θυμάμαι σε ποιο σημείο το παράτησα. Θα έλεγα ότι δεν είμαι και τόσο του romance, και αν έχει romance πρέπει να έχει και comedy μέσα. Φαντάσου το τελευταίο που μου άφησε μια καλή εντύπωση ήταν το Hatsukoi Limited, ενώ είναι και ecchi. (όχι ότι έχω πρόβλημα με τα ecchi το αντίθετο)
Όντως συμφωνώ. Και το ost του tatamy μου αρέσει :) το Sarai-ya Goyou έχω διαβάσει λίγο από το manga, και μου είχε αρέσει. Ξέρεις αν είναι καλή και σωστή η μεταφορά; Βασικά, δεν πιστεύω κιόλας να μην είναι, αλλά συζήτηση να κάνουμε. Αυτό περιμένει ακόμη στον φάκελο με τα θέλω να τα δω.
Ω ναι πράγματι, έχει θεικό ost. Νομίζω, αλλά είναι slow-paced ή μου φαίνεται; Αυτός λογικά μπορεί να είναι ο λόγος. Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται, γιατί είναι αρκετά ενδιαφέρον. Χαχαχα, πράγματι.
Βασικά stalled το είχα γιατί το είχαμε αρχίσει με την αδερφή μου ένα καλοκαίρι, και υποτίθεται ότι θα το βλέπαμε μαζί. Αλλά μιας και αυτή συνεχίζει μόνη της οτιδήποτε παρατάμε, θα αρχίσω και εγώ. XD
Όταν βγήκε το Bakumatsu, τότε ήταν που είχαμε αρχήσει να βλέπουμε 'σοβαρά' anime. Τότε είχανε αποκτήσει σύνδεση ναι, με την 1αρα ήμασταν. Ήθελα να το δω, αλλά you know άσχετες, παιδί μου, άσχετες. Βλέπαμε από το Veoh τότε -_- Και να φανταστείς το πρώτο μας σε εισαγωγικά anime τότε ήταν yaoi, λολ, shounen-ai για την ακρίβεια και δε θέλαμε και να το αποδεχτούμε κιόλας. Τότε είχα δει και το Beck, που παραμένει από τις μεγάλες μου αγάπες. (όχι ότι συγκρίνεται με το manga) [SIZE="1"]πως πηδάω από άλλο anime σε άλλο πάντως.[/SIZE]
Ω ναι. Βασικά θα αρχήσω από τα παλιά και σιγά σιγά πάμε. Βασικά, ότι και να ακούς, είναι όταν το δεις εσύ πως θα σου φανεί. Μπορείς να έχεις ακούσει τα χίλια δυο αλλά εσένα να σου αρέσει.
Πάντως να κάνεις κόμμα με την αδερφή μου, και αυτή το ίδιο πιστεύει xD Ή τουλάχιστον, έτσι έχω καταλάβει από αυτά που με αραδιάζει. Το κουλό είναι ότι αυτή άρχισε από το καινούριο στο πιο παλιό.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις :) Το πρώτο και το τρίτο τα έχω, το δεύτερο πάλι νομίζω ότι είναι λίγο δύσκολο να το βρεις XD Ααα nope nope, όχι ακόμα. Τίποτα δεν έχω δει πια; :Crying2:
Μήπως θέλεις να έχεις μια ολοκληρωμένη γνώμη γι' αυτό; Γι' αυτό το συνεχίζεις; :hehehe: Λέω εγώ τώρα =ρ Αλήθεια βλέπεις, το censored version ή το uncensored; : D Προσωπικά, το παράτησα, άσε που ήξερα τι γινόνταν λόγω του manga. Μπορεί κάποια στιγμή να το δω, γιατί σχεδόν όλα τα άτομα που ξέρω από κοντά που βλέπουν anime (Εκτός από την sis) γι' αυτό μου μιλάνε. Μπορώ να πω πάντως ότι οι καλύτεροι χαρακτήρες εκεί μέσα είναι τα zombie. Πάντως δε λέω, έχει αρκετή δόση fanservice για να χαίρονται τα αγόρια :kakaka:
Το occult, ναι, είναι αρκετά ενδιαφέρον. Αναρωτιέμαι όμως σε ποιο επεισόδιο θα το βρούνε το key. Μια δεύτερη season, δεν θα με πείραζε όμως. Και να φανταστείς για το occut έχω ακούσει τα χειρότερα μέχρι τώρα, ειδικά για τους χαρακτήρες :burningbe3: Θέλανε τον Fumiaki να είναι ο τέλειος με τον τέλειο χαρακτήρα χωρίς ελαττώματα, με τον τέλειο εξοπλισμό και να έρθει να σώσει τον κόσμο. Τι τέλεια. Αλλά όταν ένας χαρακτήρας σε άλλο anime είναι έτσι, τότε πέφτει θάψιμο. -_-
Ναι, ναι έχω παίξει. Εθιστικά παιχνίδια, κολλάς με το που τα αρχίζεις. Και οι ιστορίες είναι πολύ ενδιαφέροντες. (πραγματικά λατρεύω τις αντιδράσεις των χαρακτήρων) Ας είναι καλά τα emulators δηλαδή. Τα περισσότερα τα έχω τελειώσει, αλλά αυτό του Edgeworth μιλάμε :sadist: Όλο χάνεται το παιχνίδι. Πρέπει να το πάρω σβάρνα όλη την μέρα και να το τελειώσω.
Ωωω, αλήθεια, αυτός που το έφτιαξε θα βγάζει λεφτά για μια ζωή. Δεν έχω δει ποτέ μου αλλά όλοι λένε ότι είναι πολύ ωραίο. Τώρα που είπες για το detective conan, χθες που έψαχνα να βρω για είδη σχεδίου κλπ μπήκα σε μια σελίδα και στην αναζήτηση είχαν μια photo του Conan από δίπλα, με το μεγεθυντικό φακό. Ήταν τελείως άκυρο.
Καλά κάνεις. Πρίξε κόσμο :8): Αν είναι κάτι πολύ καλό, πιστεύω ότι αξίζει το πρίξιμο. Και γιατί όχι, θα το δω. Κάθεται στα dvd και χαίρεται ακόμη. (Ήταν από τις σειρές που θα έβλεπα με την sis βλέπεις :sigh2:, όπως καταλαβαίνεις δεν θα την έβλεπα ούτε πέντε χρονιά μετά. Κάτι τέτοιο είχε γίνει με το Tengen Toppa. Μου είχε πει ότι έχει δυο seasons και εγώ περίμενα σαν χαζό πότε θα το δούμε.) Η δεύτερη season του Ookiku βγήκε πρόσφατα, οπότε θα έχει και πράγμα στο internet.
Χμμ, υπάρχε anime που μετάνιωσες σε εισαγωγικά που το είδες; Που το βαρέθηκες υπερβολικά;
Εμένα είναι το Kamen no Maid Guy, γιατί είχα ακούσει τα καλύτερα, you know, φοβερό comedy και πολύ καλό ecchi. Κόντεψα να κοιμηθώ από την βαρεμάρα XD
(άλλη μια εκθεσούλα :smokingg:)
Aug 23 2010 06:38
Ο_ο this must be the longest vm to ever grace my profile!
Στα κατεβατα απαντανε με κατεβατα ομως. (at least i'll try)
Last Remnant θελω οπωσδηποτε να παιξω.Εχω κολλημα με τα Jrpg γενικοτερα αν και πρεπει να πω οτι απογοητευομαι με την πορεια τους τελευταια.Δηλαδη για μενα τα τελευταια καλα δειγματα τελειωσαν στο ps2 με Persona 4 και Digital Devil Saga.Οσα εχω παιξει για 360 με εχουν αφησει με διαθεση "οκ i guess αλλα κατι δεν..."
Tωρα παιζω suikoden V για δευτερη φορα.Παιζει και να ειναι η αγαπημενη μου σειρα rpg μαζι με τα mega ten.Eιδικα το 2.Ειναι τοσο ομορφη σειρα και ειναι κριμα γιατι λιγος κοσμος ασχολειται.
Σχετικα με το το ryvius μολις ειδα το 12 και μενει αλλο τοσο and damn its good.
Οσο για ongoing ασε και εγω ενα καρο παρακολουθω.Απο Major μεχρι Rainbow και απο Katanagatari μεχρι Shiki.Oχι οτι παραπονιεμαι.Eχω απειρο χρονο εξαλλου :P
Αlso.Wait wat?Ποια μεταφραζεις?Απο ιαπωνικα σε αγγλικα?
Τωρα για το Clannad δεν εχω και την καλυτερη αποψη γιατι γενικοτερα οι δουλειες της Key μου φαινονται πολυ μεχ και απο σχεδιο και απο χαρακτηρες.Πολυ ψευτικοι/εξιδανικευμενοι κατι.Δεν με αγγιξε.Απο romance προτιμω τις δουλειες του Adachi (Touch,Cross Game) και κανα Fruits Basket.
Tatamy Galaxy οντως πολυ καλο.Μαζι με Ηοuse of five leaves(epic ost,ngghhh) ισως οι πιο ομορφες με τον δικο τους τροπο,φετινες σειρες.
To Bakumatsu(επισης epic ost) το χα δει οταν ειχει πρωτοβγει και εχω καλες ανανμησεις απο αυτο.Ειχε και γαματο φιλασθενο Okita.Aλλα σε καταλαβαινω που το χεις stalled.Kαι εγω σιγα σιγα το τελειωσα.Δεν ξερω γιατι :P
Oσο για Gundam.
Fuck yea.Eιναι λιγο χαος αλλα αν τα μαζεψεις και αρχισεις και βλεπεις θα κολλησεις.Λενε μεχρι και αυτα που δεν ακουγονται και τα καλυτερα λογια.Οπως το wing πχ.Ηοnestly ποτε δεν καταλαβα γιατι δεν αρεσε.Duo & Trowa ftw ρε.
Απο Mecha επισης τσεκαρε Fafner in the azure,Patlabor για old school awesomeness και κανα Bokurano που ισως το χεις δει(δεν το λες ακριβως mecha αλλα οκ)
Για το τι βλεπω atm
Κοιτα λιγο πολυ οτι αξιζει απο την καλοκαιρινη season και οτι δεν εχει τελειωσει απο την ανοιξιατικη.Λεμε τωρα "αξιζει" γιατι το hotd ειναι ενα αισχος και απορω γιατι το συνεχιζω.Το occult academy λεει παντως.
Α Lol τωρα θυμηθηκα οτι ειχες σχολιασει για το Apollo Justice lookalike xD
Aληθεια εχεις παιξει ace attorney?Ειναι μεσα στα 5 αγαπημενα μου games ανεξαρτητως ειδους.Ειδικα το τριτο.
Απο μεγαλα(Βασικα ατελειωτα) ongoing βλεπω dedective conan.Aπειρως εθιστικο shonen.
A και επισης,(δεν γινεται να μην το αναφερω,θα σκασω)μια απο τις αγαπημενες μου προσφατες σειρες ειναι το Ookiku Furikabutte εξ ου και το avatar.Το προτεινω σε τοσο κοσμο που εχω καταντησει κουραστικος αλλα, DAMN.
it MUST be watched xD
(για να δουμε τι εκταση επιασα)
Aug 23 2010 00:21
Πραγματικά κολλάς με τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Ουαου αρκετά χρόνια xD
Ω, τι λένε όταν κάποιος παίρνει κάτι καινούριο; Χμ, να τα χαίρεσαι. Δεν ξέρω xD Βασικά σίγουρα θα τα χαρείς οπότε.
Πάντως οι Έλληνες την κρατούσαν την παράδοση τους από τότε. Περιμένανε 1-2 χρόνια μέχρι να το φέρουν εδώ. Μου έχει γίνει σε πάρα πολλά παιχνίδια αυτό.
Εδώ το The Last Remnant, παιχνίδι του 2008, τουλάχιστον για το xbox γιατί για pc κτλ βγήκαν αργότερα το φέρανε φέτος. Και έχασα το ξεπούλημα του electro world T^T
Άσε ναι. Ήταν λίγο ξενέρα XD Τόση χαρά~ :if:
Ωωω, sorry που σε έκοψα. Αλήθεια ε; Πολύ χαίρομαι που το ακούω αυτό. Σε ποιο επεισόδιο είσαι; Κάποια στιγμή θα την δω και εγώ τη σειρά, κάθεται στα plan to watch προς το παρόν.
Οι σειρές που έχω ongoing αυτή τη στιγμή είναι 20 :sadist: γιατί τις αρχίζω όλες μαζί πανάθεμα με. Αν αγνοήσουμε τις ongoing σειρές του summer και δύο anime που ακόμα είναι ongoing λόγω του ότι τις μεταφράζω, ας προχωρήσουμε στις υπόλοιπες.
Άρχισα το Clannad, μετά από 1,5 χρόνο που ήθελα να το δω, γιατί η αδερφή μου είχε υποσχεθεί ότι θα το μεταφράσει. Έτσι το βλέπω με ελληνικούς υπότιτλους. Μέχρι τώρα μου αρέσει πολύ, αλλά προβλέπεται κλάμα.
Επίσης, το Kage Kara Mamoru, που δε θα έλεγα ότι με ενθουσίασε, κάποιες καλές φάσεις αλλά δεν. Μαζί το Princess Resurrection, που ενώ μ'αρέσει, δεν αντέχω με τίποτα τον πρωταγωνιστή, και ακόμη το τραβάω πως θα το συνεχίσω. Το Shion no Ou, που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, αλλά δεν έχω φτάσει ούτε στα 3 ακόμα.
Και μόλις πριν λίγη ώρα, τελείωσα το Higepiyo. (Ναι, μεγάλη σειρά βλέπεις, έκανα κατόρθωμα xD)
Ακόμη, βλέπω μαζί με την αδερφή μου το Tatamy Galaxy και το Pandora Hearts. Είχαμε αρχίσει και το Natsume Yuujinchou αλλά επειδή είχαμε δει ήδη τα πρώτα 6 επεισόδια πριν 1 χρόνο το πάμε πολύ αργά.
Είναι και κάποιες άλλες σειρές, αλλά προς το παρόν δεν ξέρω πότε θα αποφασίσω να τις συνεχίσω.
Σκοπεύω να συνεχίσω το stalled Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto, και αφού τα τελειώσω όλα αυτά θα αρχίσω το G Gundam.
Συγγνώμη για την έκθεση, πάντα έτσι κάνω :beaten:
Εσύ τι άλλο βλέπεις; Ή έστω τι anime σου έχουν κάνει μεγάλη εντύπωση από αυτά που έχεις δει ή ποια είναι τα αγαπημένα σου;
Aug 22 2010 23:44
Kamen Tantei Zura → iristella
Κανένα πρόβλημα :)
Δεν θα λάβω, αλλά και πάλι ευχαριστώ ^-^
Δυστυχώς, δεν γνωρίζω πως ήταν τότε το περιοδικό. Ήμουν ακόμη 6 χρονών όταν πρωτοβγήκε, αλλά για να το λες έτσι είμαι σίγουρη ότι η ποιότητά του ήταν πολύ καλή.
Aug 22 2010 23:29
iristella → Kamen Tantei Zura
Τhanks για το info. Να σαι καλά.
Αν λάβεις και εσύ μέρος σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Μακάρι να ξαναρχίσει να βγαίνει και μάλιστα με την ποιότητα που είχε στην αρχή (δεν ξέρω αν το πρόλαβες καθόλου πριν το αφήσουνε μισό T^T)
Aug 22 2010 23:16
Kαλα και εγω με dw αρχισα (και μαλιστα το 3 που ειναι ισως το καλυτερο) εντελως τυχαια πριν 7-8(!!!) χρονια.Ε και κολλησα.
Εχω παραγγειλει και τα βιβλια τωρα και τα περιμενω απο βδομαδα.
Οσο για το Tono,ναι ρε συ κριμα.Και εγω περιμενα κατι περισσοτερο.
Βασικα ετοιμαζομουν να δω Ιnfinite Ryvius πριν δω το vm :P
Πολυ καλο space/angst και δεν του φαινεται.
Τι βλεπεις εσυ βασικα atm?
Aug 22 2010 23:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed