Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Ωωω, όποιος την έφτιαξε είναι φοβερός :hahaha: Χαχαχα, μιλάμε την είδα και ξεράθηκα στα γέλια. xD
Aug 18 2010 23:05
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Χαχα, thanks ^^. Την βρηκα σε ενα yugioh forum που ειμαι μελος.
Aug 18 2010 23:03
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Θεική η signature σου! :hahaha:
Aug 18 2010 22:29
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Ναι, ας έχουμε μια ελπίδα. Είχα αρχίσει να διαβάζω το manga πριν αρχίσει η σειρά, και μέχρι εκεί που είχα φτάσει ήταν πολύ ωραίο. Αλλά θα περιμένω να τελειώσω αυτά που έχω Ongoing τώρα. (αν και συνέχεια αρχίζω άλλες) Χμμ τότε καλύτερα τσέκαρε τα άλλα που λέω να δω xD τώρα αυτό με το λόλι πχ δεν νομίζω να τρελαθείς οπότε το συγκεκριμένο άστο καλύτερο. Το Soredemo πιστεύω θα σε αρέσει όμως, είναι αρκετά άκυρο. Αν και ελπίζω να μην το χαλάσουν. Λολ slupark~ xD Αχα οκ xD Να τώρα πχ αν είχα δει όλα τα Detective Conan και ταινίες, η λίστα θα είχε πάει στα ύψη xD Ε ναι. Είναι να σου έρθει όρεξη. Ε δεν έχεις δει αρκετά μέσα σε ένα χρόνο; Τουλάχιστον βλέπω ότι κάθεσαι και βλέπεις. Ααα εσύ ήσουν ο φίλος που μου έλεγε η Βαγγελιώ τότε xD Χαχα κάψιμο στο Reborn. =P
Aug 15 2010 19:52
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Ναι και εγω αυτο πιστευω για το Bakuman. Και το Deadman Wonderland τελειωνει οπου να ναι, οποτε εχουμε μια ελπιδα. Ναι, δες το Letter Bee, ειναι πολυ ομορφη σειρα. Θα τσεκαρω και τα δικα σου, αν και comedy και Slice of life are not my things. Μονο και μονο επειδη μου τα συστηνεις εσυ *σλουπ* *σλουπ*. XD Ναι, το ξερω, με το "ξερεις" εννοουσα εχεις δει. Και εγω ξερω πολλα γνωστα που εχω ακουσει πολυ καλα λογια, αλλα δεν το εχω δει ακομα. Με ιντερνετ και λαπτοπ αρχισα να βλεπω πριν ενα χρονο. Πιο πριν μονο οταν πηγαινα στο σπιτι της Βαγγελιως εβλεπα (και ο αδερφος μου, μου ειχε κατεβασει ολα τα επεισοδια του Reborn, απο το 30 και μετα, και τα ειδα σε 5 μερες).
Aug 15 2010 10:37
Photo

Kamen Tantei Zura → johntheo95

κοίτα, εγώ κατεβάζω από τα κλασσικά tokyotosho.info και όταν είναι ολοκληρωμένες από bakabt. Βέβαια μπορεί να τύχει να μπω σε σελίδα fansub group και να κατεβάσω με direct download. Για τα manga, τα διαβάζω online συνήθως αν και τώρα άρχισα να τα κατεβάζω στον σκληρό, με τον εξής τρόπο: μπαίνεις στο mangaupdates.com, βλέπεις αν το manga που θες μεταφράζεται από κάποια ομάδα, μπαίνεις στο site τους και το κατεβάζεις από εκεί xD PS. Έτσι έτσι 8D
Aug 15 2010 00:11
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Κοίτα το Bakuman το βλέπω να τελειώνει, οπότε πιστεύω θα το αποδώσουν νορμάλ. Για το Deadman Wonderland (also a fan =P) δεν είμαι σίγουρη πως θα εξελιχθεί το θέμα. Και ελπίζω να εξελιχθεί καλά. Για το Bakuman έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι στάνταρ 24 ή 26 δε θυμάμαι. Και 26 να είναι στάνταρ είναι 24 έτσι και αλλιώς xD Για το DW δεν έχει πάρει κάτι το μάτι μου. Το Letter Bee, δεν τον τελείωσα γιατί [I]υποτίθεται[/I] ότι θα το μετέφραζα. Και έτσι κάθεται σε ένα DVD και περιμένει.Ευκαιρία λοιπόν να κάτσω να το δω. Το Soredemo Machi wa Mawatteiru δες. Έχει πολύ φάση. Είναι comedy και slice of life. Και το Yakumo είναι πολύ ενδιαφέρον. Εγώ το Yozakura ήθελα να δω, την συνέχεια, και το κάνανε το σχέδιο -___- εδώ ένας χαρακτήρας κατέληξε να μοιάζει με 30 και να έχει μπλε μαλλιά, ενώ είχε καστανά. Άλλο ξέρω και άλλο να έχω δει xD Υπάρχει διαφορά. Πχ κάποια πολύ γνωστά που ενώ τα ξέρω δεν τα έχω δει ακόμα. Ευχαριστώ πολύ! Αλλά ρε συ 4 χρόνια είναι αυτά, ένα παιδί που ξέρω έχει σχεδόν 2 χρόνια να κλείσει και έχει δει παραπάνω από εμένα, τουλάχιστον TV. Βλέπω πολλά OVA μπορώ να πω. Thank you again! Εσύ πόσο καιρό βλέπεις;
Aug 15 2010 00:10
Photo

johntheo95 → Kamen Tantei Zura

εχεις να μου προτεινεις καπιο site για να κατεβαζω ανιμε/μανκα απο την εμπειρια σου ps για το add εγω αυχαριστω επειδη γνωρισα αλλον ενα συν καμμενο ανιμε/μανκα φαν για να μιλαω :if:
Aug 14 2010 23:19
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Quoting myself γιατι βαριεμαι να ξαναγραφω. XD [QUOTE=Jorg;418113][B]Bakuman[/B] και [B]Deadman Wonderland[/B] σιγουρα (πως και πως τα περιμενα να βγουν σε ανιμε)! Επεισης [B]Tegami Bachi Reverse[/B] (εχει πολλα να μας δειξει μετα απο τετοιο τελος που ειχε το prequel του) και [B]Iron Man[/B]. Αρκετα ακομα μου κινησαν το ενδιαφερον οπως [B]Shinrei Tantei Yakumo[/B], [B]Togainu no Chi[/B] και [B]Goulart Knights[/B] (μοιαζει με το DW σε σχεδιο). Και φυσικα οτι αλλο προκυψει (Να δω πως θα τα προλαβαινω φετος που μειωνεται ο ελευθερος χρονος).[/QUOTE] Τα Bakuman και Deadman Wonderland τα βλεπω σιγουρα γιατι διαβαζω και τα μανκγα τους και μου αρεσουν πολυ (αναρωτιεμαι βεβαια αν θα ολοκληρωσαν τις οριτζιναλ δουλειες, αν εχει βεβαια τελειωσει το μανγκα ή θα τις κανουν σειρες των 24-26 επεισοδιων, και τα αλλαξουν, μαλλον το δευτερο) Και τη συνεχεια του Letter Bee (Tegami Bachi) σιγουρα γιατι ειχε ΠΑΡΑ πολυ ενδιαφερον ετσι οπως τελειωσε και εχει πολλα να μας δειξει. Τα υπολοιπα αν βρω χρονο. Και τα δικα σου φαινονται ενδιαφεροντα, μπορει να τους ριξω μια ματια. Αλλα ρε συ ποσα ανιμε και μανγκα μπορει να ξερεις; Και εισαι μονο 15 (οκ I know συντομα 16). Στο ξαναειπα, το ξερω, αλλα δεν μπορω να το χωνεψω. :P Ευγε κοριτσι μου! Εχεις ενα λαμπρο ανιμε μελλον μπροστα σου. And don't forget, you make us proud. XD
Aug 14 2010 21:25
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

αα δεν σου είπα ότι θα τα δω όλα μαζί τότε xD απλά έγραψα πια θα δω γενικά από αυτήν την season. Μπορώ να τα δω και τον χειμώνα XD πλάκα πλάκα όμως, το Soredemo Machi wa Mawatteiru και το Kuragehime είμαι σίγουρη ότι θα τα βλέπω όταν είναι ongoing. Δηλαδή κάθε σαββατοκύριακο. Για τα άλλα προβλέπετε απλά downloading, πχ το Deadman Wonderland θέλω να το απολαύσω όλο μαζί. Όπως επίσης δεν είμαι σίγουρη αν τελικά όλα θα μου αρέσουν xD εσύ σίγουρα θα δεις την δεύτερη season του tegami bachi ε; xD
Aug 14 2010 20:19
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

[QUOTE=Zura;418089]Σίγουρα θα δω το [B]Soredemo Machi wa Mawatteiru[/B], γιατί απλά λατρεύω το manga του <3 είναι ένα από αυτά που δεν θα τα χάσω με τίποτα. Όπως και το [B]Ore no imouto[/B]~ που τώρα θυμηθήκανε να κάνουν release scanlation που θα γίνει anime. LOLI POWA! Και σίγουρα επίσης τα: [B]Yakumo Kuragehime Bakuman Deadman Wonderland[/B] (πως το περίμενα :awww:) Το [B]Goulart Knights[/B] μου φάνηκε επίσης ενδιαφέρον, και επιτέλους θα το βγάλουνε. Πάνε τόσοι μήνες που λένε ότι θα το βγάλουνε. Όλο άλλαζαν την ημερομηνία. Το [B]Togainu no Chi[/B] είναι στα check list μου, αλλά αναρωτιέμαι πόσο αλλά και πως θα αποδώσουν το [B][I]shounen-ai/yaoi[/I][/B] εκεί μέσα. Ή αν θα αφήσουν μόνο το action. Για τα OAD του [B]Yozakura[/B], η συνέχεια του στην ουσία, το μόνο που έχω να πω είναι ότι χέσανε το σχέδιο στην κυριολεξία. Ειδικά τους αρσενικούς χαρακτήρες. [SIZE="1"]+Κάποια που δεν έχει εικόνα. OAD του Air Gear Mardock Scramble Megane No Kanojo Koisento Mecha afro-kun (will totally rock xD)[/SIZE][/QUOTE] Αυτο ειναι που θα μειωνες τα ανιμε? XD
Aug 14 2010 17:26
Photo

Kamen Tantei Zura → johntheo95

Σε ευχαριστώ πολύ!!! 8D 8D και για το add/request :)
Aug 14 2010 12:31
Photo

johntheo95 → Kamen Tantei Zura

ωραιες ζωγραφιες:lovulovu:
Aug 14 2010 10:22
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Ναι οκ, ντάξει πιο φυσιολογικό αυτό xD Καντεμιά ε; Σκέφτομαι να το κάνω και εγώ αυτό τώρα, αν και δεν είμαι τόσο σίγουρη. Μπορεί να κάτσω να διαβάσω το manga. Τώρα τελευταία κιόλας xD Πάντως, εγώ άκουσα άλλο κουλό από έναν "Δεν βλέπω Bleach, γιατί είμαι Ναρούτο φαν. Το ίδιο ισχύει για το One piece". Δεν πάμε καθόλου καλά~ Χμμ το βαρέθηκε ε; ααααα παιδικά; ντάξει το one piece έχει αίμα, αλλά έχει και χειρότερα πχ. καλά δε χρειάζεται να έχει αίμα για να μην είναι παιδικό. τόσα ψυχολογικά, τόσα slice of life, Μέχρι και hentai δηλαδή. ακριβώς ''τς τς τς'' χαχαχα ντάξει λογικό να βαριέσαι xD Ναι ρε συ, και στην πρώτη γυμνασίου είχαμε έναν καθηγητή μαθηματικών (είχε σπουδάσει και πληροφορική όμως) που μας έκανε και χαβαλέ (ντάξει στην πρώτη ήταν και εύκολα) αλλά ήταν ένας από τους καλύτερους που είχα. όλα τα παιδιά στην τάξη των ευγνομονούν. Ήταν φοβερός καθηγητής. Ντάξει, αυτά που μαθαίνεις στη πρώτη γυμνασίου είναι χρήσιμα. Αλλά πχ ακόμη δεν μπορώ να μάθω που τονίζονται και τι πέρνουν. Αααα κατάλαβα~ και ειδικά η γραμματική έχει πολύ βάση στο μάθημα. Χμμ δεν ξέρω. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε για να σου πω την αλήθεια xD Αν και λένε ότι έχει και φυσική μέσα, οπότε μπορεί να σε βοηθήσει. χαχα xD PS. χαχαχα PS2. Λολ όμως! φαντάζομαι τι σου έγραφε δηλαδή xD
Aug 14 2010 09:09
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Ναι, βασικα ενταξει δεν γινομαι και emo πιο πολυ το δευτερο. XD Ασε, ευτυχως που εχει παει τωρα στο χωριο ενος φιλου του. Θα γυρισει αυριο ομως ρε γαμωτο . Ναι για τα φιλλερ, το googlαρα και βρηκα διαφορες σελιδες. Πολλοι ανιμε φαν (ψαγμενοι, οχι αυτοι που βλεπουν τα endless shounen) εχουν αρχισει και τα κακολογουν (οχι που θα τα κακολογουσαν αυτοι που τα βλεπουν :P). Εμεις εχουμε ενα παιδι στο σχολειο που βλεπει ΜΟΝΟ One piece (ειχε δει και λιγο Bleach, αλλα το παρατησε μετα το soul society arc). Του προτεινα καποια να δοκιμασω (οπως το Hetalia Axis Powers που το αρεσει και η ιστορια) αλλα τζιφος. Του λεω γιατι δεν δοκιμαζεις και αλλα και μου λεει οτι τα περισσοτερα απο αυτα ειναι παιδικα... τσ τσ τσ! Εκει ειναι που σκεφτεσαι να γινεις δολογονος. Ενταξει ωραια ειναι αλλα δεν παβει να ειναι υπερεκτιμημενα. Θα πω λιγα school things γιατι βαριεμαι. XD Δεν μπορω να πω, ωραιο ειναι να εχεις καθηγητη που να μη μιλαει μονο για μαθηματα, αλλα οπως ειπες αν δεν καταφερει να σου διδαξει αυτα που πρεπει τοτε γ@μιεται τελειως το θεμα. :P Στα αρχαια ημουν καλος στην 1η γυμνασιου (19 εβγαζα, να μου πεις και τι μαθαινεις στη πρωτη γυμνασιου XD) αλλα μετα αρχισα να πεφτω. Γενικως μαθαινα τις καταληψεις και ολα αυτα αλλα μετα απο 2-3 μερες τα ξεχνουσα. Μετα βαριομουν να τους ριξω μια ματια ετσι για να τα θυμηθω. Ε, και δεν ηθελε πολυ, δημιουργηθηκαν τα κενα. Ναι εχει αστρονομια, αν και δεν πρεπει να βοηθανε πολυ για το τελος. Πιο πολυ για ενδιαφερον θα παω. Pwned is written all over my body. :P PS: Τελικα τα λιγα school things καταντησαν να ειναι το μισο μου ποστ. :P PS 2: Τετοιες μεγαλεις συζητησεις ειχα να κανω απο τον καιρο που μιλουσα με την αδερφη σου.
Aug 13 2010 19:17