Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Hanzo
OHOHO, indeed :hahaha:
Βασικά έτυχε να παίξω Warriors Orochi, μετά πήγα στο Samurai Warriors και μετά DW. Έκανα φοβερή αρχή, δεν μπορείς να πεις.
Με rotk nope, δεν πολυέχω ασχοληθεί, δυο τρία πραγματάκια να έχω διαβάσει. Αντίθετα, έχω κάτσει να ψάξω για την Sengoku period, και πραγματικά είναι από τα ενδιαφέροντα κομμάτια της ιστορίας της Ιαπωνίας.
Χαχα, ω ναι.
Εν τω μεταξύ, νόμιζα ότι η σειρά θα ήταν μικρά επεισοδιάκια αλλά τελικά, είναι απλά το OVA. Κάθε επεισόδιο έχει 1 λεπτό του OVA. Τι στο καλό;
Aug 22 2010 22:51
Kamen Tantei Zura → LethalMike
Δεν πειράζει xD
Χαχα έτσι!
Comedy romance, ή βλέπεις και δράμα;
Προσωπικά, συνήθως, αποφεύγω το δράμα XDDD
Aug 22 2010 22:46
LethalMike → Kamen Tantei Zura
εχμ ναι, sorry Μπερδευτηκα :P
ναι shoujo, και επισης μαρεσουν πολυ τα romance! :P
Aug 22 2010 20:41
Hanzo → Kamen Tantei Zura
Lu Bu is just lucky to have an awesome Zhang Liao watching his back and caring for his public image xD
Βασικα ασχολεισε γενικοτερα με rotk η απλα ετυχε να παιξεις DW? γιατι αυτη η εποχη και η sengoku της Iαπωνιας ειναι οι αγαπες μου :P
Tono to..... kyupah~
Aug 22 2010 20:21
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Ευχαριστώ για το friend request! 8D :8):
[SIZE="1"]All people who think Lu Bu is annoying unite~[/SIZE]
Aug 22 2010 19:39
Χμ, εμένα δεν με πειράζει. Ήθελα να το δω γι' αυτό ρώτησα. Θέλω να αρχίσω να βλέπω mecha. :)
ναι έχει 201 επεισόδια. Θα το ευχαριστηθείς, είμαι σίγουρη. Ειδικά αν έχεις δει πολύ gundam θα ρίξεις γέλιο όμως.
Βασικά, bishonen δεν γίνεται να βλέπεις γιατί bishonen είναι ο ιαπωνικός όρος για τα ''όμοργα νεαρά αγόρια'' που κάποιες φορές μπορεί να θηλυκοφέρνουν.
Μήπως εννοείς shoujo;
Aug 22 2010 19:37
[quote]
Ωωω το βλέπεις στα ελληνικά; Κουλ. Λίγα άτομα ξέρω που τα βλέπουν στα ελληνικά.
Καλό το macross frontier;
Έχω δει μέχρι το 128. Μετά περίμενα να μαζευτούν αρκετά για να το δω μονοκοπανιά. Ακόμα αυτό κάνω. Πρέπει να πάρω τα επεισόδια από την αδερφή μου βέβαια, για να το συνεχίσω. Προς το παρόν δεν το βλέπω να το συνεχίζω τώρα, γιατί άρχισα ένα σορό μαζί.
Έχω κάποια που ακόμα τα βλέπω, λόγω μετάφρασης στα ελληνικά. (η βαρεμάρα). Πάλι καλά που κάποιες σειρές από αυτές που βλέπω είναι μικρές, όπως το Kage Kara Mamoru ή το Lain(είπα και εγώ να το δω μετά από τόσα χρόνια xD) Έχω κάποια που βλέπω με την sis, που δεν γνωρίζω πότε θα τα τελειώσουμε.
Αλήθεια, εσύ τι είδους anime βλέπεις γενικά; Shounen, action; Αυτά που ανέφερες πχ είναι shounen.[/quote]
Macross Frontier μεν καλο, αλλα δεν εχει πολυ συναισθημα μεσα και δεν με αγκιζει...
Το Gintama αποτι εχω δει εχει τελειωσει... Gintama εγω ειμαι ακομα στην αρχη, εχω πολυ ψωμι ακομα.
Τωρα για shonen, Μαρεσουν αρκετα, αλλα οπως ανεφερα και παραπανω αν δεν εχουν συναισθημα δεν με αγκιζουν. Παλια ημουν φανατικος οπαδος των mecha, σε στυλ gundam00 tengen toppa etc etc. Αλλα τωρα πια βλεπω περισσοτερο shonen και bishonen.
Aug 22 2010 19:00
Kamen Tantei Zura → Vagelio
Χαχα κατάλαβα. Οι άνδρες έτσι είναι :hahaha:
Ναι ναι, ξέχασα να γράψω το σοβαρές xD
Μωρέ, εσένα μπρούμε να σε δικαιολογήσουμε λόγω ηλικίας και τα λοιπά. Εδώ μέχρι και τώρα ακούω κάποιους να τα λένε τζίτζιμον. Μιλάμε, πέρυσι το καλοκαίρι θα ήταν, εκεί που καθόμασταν με την αδερφή μου στο μπαλκόνι του σπιτιού στο χωριό, ακούμε το ελληνικό opening του digimon και μείναμε. Τελικά ήταν κάτι παιδάκια που μάλλον τα βλέπανε σε βίντεο. Ήταν τελείως ξαφνικό.
Καλά αν το κόψουν και αυτό~ -_- όχι ότι το έχω πάρει ποτέ μου, αλλά τρέχει τόσα χρόνια.
Aug 22 2010 13:56
Vagelio → Kamen Tantei Zura
Μπα, τα yuri θα τα παρει στο καλαμπουρι και τον εχω ικανο να μου ζητησει να του κατεβασω >_<. Απο την αλλη τα yaoi θα τα κατακρινει και θα τα χλευασει.
Νο no, αποφευγω κυριως τις σοβαρες συζητησεις για τον λογο που προανεφερες.
Ασ' το καλο! Κι εγω μικρη τζιτζιμον τα ελεγα :kakaka:
Ελπιζω οι φημες για τνη επανεκδοση του να υσχυουν, αν και ειναι λιγο δυσκολο :unlucky:
Aug 22 2010 13:21
Kamen Tantei Zura → iristella
Βασικά, δεν το έχω τσεκάρει η ίδια, αλλά προς το παρόν το 9 έχει δυο σελίδες δικές του στην ελευθεροτυπία του Σαββάτου. Με το καλοκαίρι λένε ότι θα ξαναρχίσει να βγαίνει ως περιοδικό, μαζί πάλι με την εφημερίδα, με περισσότερες σελίδες.
Συγγνώμη, δεν το έχω αγοράσει ποτέ xD Ήθελα να το αγοράσω λόγω του διαγωνισμού που διεξάγεται. Η Βαγγελιώ μου είπε ότι μέχρι τις 24 πρέπει να παραδώσει το κόμικ, οπότε μετά το καλοκαίρι θα δείξουν τα έργα των παιδιών (γι' αυτό και οι πολλές σελίδες λογικά.)
Aug 22 2010 12:49
iristella → Kamen Tantei Zura
Επειδή έπεσε κάπου τυχαία το μάτι μου να σε ρωτήσω τι παίζει atm με το 9 και αν ξέρεις περιπου τι μέρες κυκλοφορεί? Θέλω λίγο να το τσεκάρω μετά από αρκετό καιρό και δεν ξέρω πότε να το πετύχω. Βtw λέει τίποτα ή μπα?
Aug 22 2010 10:20
Ωωω το βλέπεις στα ελληνικά; Κουλ. Λίγα άτομα ξέρω που τα βλέπουν στα ελληνικά.
Καλό το macross frontier;
Έχω δει μέχρι το 128. Μετά περίμενα να μαζευτούν αρκετά για να το δω μονοκοπανιά. Ακόμα αυτό κάνω. Πρέπει να πάρω τα επεισόδια από την αδερφή μου βέβαια, για να το συνεχίσω. Προς το παρόν δεν το βλέπω να το συνεχίζω τώρα, γιατί άρχισα ένα σορό μαζί.
Έχω κάποια που ακόμα τα βλέπω, λόγω μετάφρασης στα ελληνικά. (η βαρεμάρα). Πάλι καλά που κάποιες σειρές από αυτές που βλέπω είναι μικρές, όπως το Kage Kara Mamoru ή το Lain(είπα και εγώ να το δω μετά από τόσα χρόνια xD) Έχω κάποια που βλέπω με την sis, που δεν γνωρίζω πότε θα τα τελειώσουμε.
Αλήθεια, εσύ τι είδους anime βλέπεις γενικά; Shounen, action; Αυτά που ανέφερες πχ είναι shounen.
Aug 22 2010 02:46
Kamen Tantei Zura → Vagelio
Θα κάνει το ίδιο και στα yuri;
Εννοείς αποφεύγεις τυχόν συζητήσεις μαζί τους; Ναι καταλαβαίνω, όλοι έχουμε κάποια ελαττώματα κατά την σκέψη των άλλων που μπορεί να τους ενοχλούν κατά ένα όριο.
Και εμένα δε μου αρέσει να κάνω σοβαρές συζητήσεις με τον μπαμπά, γιατί στο τέλος καταλήγουμε να διαφωνούμε αρκετά, και μετά είναι εκεί που πέφτει η μεγάλη σιωπή.
Χαχαχα θεικό είναι όμως xD
τώρα θυμήθηκα τους μεγάλους, τουλάχιστον στον οικογενειακό κύκλο, αν και γινόταν και σε άλλα παιδιά, που λέγανε τα digimon τζιτζιμον. Και μετά είχαν καταλήξει να φωνάζουν ότι έβλεπαν που θύμιζε άνιμε ''τζιτζιμον''
Αν το απέσυραν και αυτό -_- τουλάχιστον μέχρι τώρα ζει. Είπαν ότι θα έχει περισσότερες σελίδες, τώρα μπορεί να είναι λόγω του διαγωνισμού.
Aug 22 2010 02:42
Vagelio → Kamen Tantei Zura
Δεν τον πολυπαω, ειναι πολυ ενοχλητικος οταν γκαριζει :burningbe3:. Μπα, θα προτιμουσα να μην ακουω τις κλειστομυαλες αποψεις του για τα Yaoi, θα με ενοχλουσε απιστευτα.
Νah, προσπαθω να μην εχω πολυ κοντινες σχεσεις με τους γονεις μου, οχι δλδ πως δεν τους αγαπαω, αλλα δεν μου αρεσουν και πολυ τα ιδεολογικα τους...
Ναι ανεμε. Αστα, ειναι ειδικη περιπτωση :hihi2:
Χαιρομαι που το ακουω αυτο, εψαχνα να βρω νεα σχετικα με το 9. Ειχα ακουσει οτι θα το απεσυραν εντελως και ανησυχουσα :hot:
Aug 22 2010 00:43
εγω ξεκινησα gintama, επισης high school of the dead, χμμμμ, α ναι fairy tail το εχω καψει περιμενω το 42 απο animeclipse, τι αλλο; ξεκινησα σημερα Macross frontier, αυτααααα, εσυ το gintama το εχεις δει;
Aug 21 2010 23:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed