Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Kenny
στο reference meme spotting πρέπει να γράφουμε ποια εννοούμε ακριβώς; Εννοώντας πχ να λέμε ότι αυτή που βρήκαμε είναι η ξανθιά δίπλα από την τάδε. Ή μόνο έτσι τα ονόματα των χαρακτήρων και από που προέρχονται;
Sep 03 2010 08:45
ellesmira → Kamen Tantei Zura
heh, μια πλάκα κάναμε.:'D
Θα το έχω στα υπ'όψιν! :thumbup:
Sep 02 2010 19:48
Kamen Tantei Zura → ellesmira
Nope =p Καμία σχέση θα έλεγα.
Εξάλλου και το description αν διαβάσεις, βλέπει τις ψυχές των πεθαμένων και έτσι λείνει murder cases. Εξού και το Detective. Έχει περισσότερο βάθος η υπόθεση. Αν θέλεις τσέκαρε και το manga.
Και οι χαρακτήρες είναι τελείως διαφορετικοί.
Το μόνο κοινό θα έλεγα ότι είναι τα κόκκινα μάτια(?). Που και πάλι αυτός το έχει ως ability ενώ ο Light =p
Sep 02 2010 19:37
Kamen Tantei Zura → ellesmira
[quote]άλλος yagami light μας βρήκε
αμαν καναμε να τον ξεπαστρεψουμε[/quote]
Ελπίζω να μην εννοείς τo Detective Yakumo =p
Sep 02 2010 19:31
Kamen Tantei Zura → Kai
here: [url]http://www.pixiv.net/member.php?id=185167[/url]
Aug 29 2010 10:26
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Χίλια συγγνώμη! Το είχα αφήσει ανοιχτό και κοιμόμουν η χαζή XD θα σου πω αργότερα εντυπώσεις :hahaha:
Aug 27 2010 18:41
Ακριβώς, αυτό, λέμε τώρα xD Αλλά γενικά μιλώντας δεν ήταν και κακό. Το σκοπό του πάντως τον τηρεί.
Και να φανταστώ μετά συμφώνησε; :hahaha:
Ω, λίγα άτομα. Περίμενα να ενδιέφερε περισσότερο αριθμό ατόμων, και στη Θεσσαλονίκη. Ευτυχώς να λες που υπάρχουν και σε άλλες πόλεις. =p
Δεν είμαι σίγουρη αν θα γίνω φαν, αλλά σίγουρα μου φαίνεται ενδιαφέρον παιχνίδι. Εννοώντας ότι μου κέρδισε το ενδιαφέρον από την αρχή που είδα πράγματα γι' αυτό.
Aug 27 2010 13:35
Kenny → Kamen Tantei Zura
Το Saki δεν προσφέρεται για να μάθεις mahjong. Τα έλεγα και σε άλλους *γκουχ*phm*γκουχ*, αλλά δεν μ' ακούγανε. XD
My pleasure. Άντε να μαζευόμαστε περισσότεροι mahjong fans στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη στιγμή μόνο ο phm κι εγώ είμαστε.
Aug 27 2010 13:27
Kamen Tantei Zura → kelborn3
Τότε όλα οκ.
Εντάξει, αν και ακόμη μου φαίνεται περίεργο γιατί ένα γράμμα είναι xD Ο καθένας γράφει όπως θέλει έτσι και αλλιώς. Ναι, γι' αυτό είπα κιόλας ότι δεν υπήρχε θέμα.
Πάντως, θυμάμαι τι χαμός γινόταν πριν ανακοινωθεί ότι είναι γυναίκα xD Μαντέψτε τι είναι.
Τέλος πάντων, όλα καλά όλα ανθηρά.
Aug 27 2010 13:25
Το ότι θυμόμουν είναι κάτι, αλλά θυμόμουν για τελείως διαφορετικό τίτλο xD
Χμμ, απλά επειδή είχα δει το Saki και δεν κατάλαβα και πολλά. Όχι ότι το επίκεντρο του είναι αυτό αλλά λέμε τώρα. Πολύ σωστά, καλύτερα είναι να τα καταλαβαίνεις από πριν παρά να κάθεσαι να ψάχνεις γι' αυτό αργότερα.
Ουαου, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! Θα με βοηθήσει πολύ.
Χίλια ευχαριστώ και πάλι!
Aug 27 2010 13:06
kelborn3 → Kamen Tantei Zura
Μην αγχωνεσαι.Δεν εγινε τπ.Απλα τα πηρα εκεινη τη στιγμη γτ κα8ε δυο ποστ που κανω πεταγεται και ενας να πει ειναι η μανγκακα.Λες και δεν το εχω ξερω τοσο καιρο που το διαβαζω.Και δεν εχω κατι μαζι σου ουτε το εκανα θεμα.Απλα ηταν της στιγμης.
Peace onee-chan:gotit:
Aug 27 2010 13:03
Kamen Tantei Zura → kelborn3
[QUOTE=kelborn3;420938]Και για πολλοστη φορα θα γραψω οτι ποσως με ενδιαφερει.Και ερμαφροδιτη να ηταν παλι ο μανγκακα θα εγραφα.Να δω ποτε θα βαρεθειτε να το τονιζετε...[/QUOTE]
Συγγνώμη, δεν γνώριζα ότι στο έχουν ξανατονίσει αρκετές φορές. Τι να πω, απλά τουλάχιστον εμένα με ενδιαφέρει να γνωρίζω συνήθως το φύλο του mangaka.
Δεν υπήρχε θέμα να αντιδράσεις έτσι.
Aug 27 2010 12:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed