Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → BadBoy

Κάνω spam το profile σου. Zura από One-piecerpg here =p
Sep 05 2010 21:30
Photo

Hanzo → Kamen Tantei Zura

Koιτα συνολικα αν παρεις ολους τους χαρακτηρες απο ολα τα king of fighters ειναι καμια 70αρια τουλαχιστον. xD Φυσικα οκ θα ημουν παραλογος να ζητησω τετοιο roster και καινουργια sprites για ολους αλλα σιγουρα περιμενα κατι παραπανω. Παντως ναι δεν μπορεις να φανταστεις τι ενδιαφεροντες φατσες εχεις να δεις ακομα αν ασχοληθεις με την σειρα :P Επισης το kof μεχρι τωρα ειχε παντα πολυ αξιοπρεπες story.Kαθε ομαδα ειχε παντοτε ξεχωριστο ending και υπαρχουν τρια διαφορετικα arcs ως τωρα.Περιμεναν ολοι να τελειωσει το Ash Crimson arc στο XII αλλα αυτο θα γινει στο επομενο μαλλον... Oσο για τον Joe Higashi.....τον AΓΑΠΑΩ αυτον τον τυπο :D ειναι τοσο πωρωτικο και χαλαρωτικο να παιζεις μαζι του και σε ανταμοιβει μετα απο καθε νικη με ενα ωραιο YOSHA! Με Kim παιζει πολυ καλα ο αδερφος μου και γενικοτερα με την team korea ειναι καλος.Κριμα που στο XII απουσιαζουν οι απιστευτοι συμπαικτες/τσιρακια του Kim.Θα σου δειξω φωτογραφιες τους μετα :P Και η Leona εξισου συμπαθητικη.Την ειχα και sig παλιοτερα. Τον Κyo παλι δεν τον συμπαθησα ποτε.Την εχει δει πολυ καπως αυτος και με εκνευριζει xD.Aπο τους χειροτερους πρωταγωνιστες σε fighting game κατ εμε. Τ_Τ
Sep 05 2010 17:08
Photo

Kamen Tantei Zura → Hanzo

Ναι, αλλά το παιχνίδι δεν τον πληρώσαμε λόγω δωροεπιταγής. Αν και 15 ευρώ έκανε μόνο. Ουαου, έχει μεγαλύτερο αριθμό χαρακτήρων κανονικά; ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ. Κοίτα, όντως απογοητεύτηκα από το no story mode. Ήμουν ''Και τώρα τι; Μόνο έτσι θα βαράω;'' Θέλει και λίγο story από πίσω xD Όχι, εντάξει, καταλαβαίνω. Αν είσαι φαν της σειράς για χρόνια λογικό είναι να έχεις παράπονα. Το επόμενο λογικά θα είναι καλύτερο. Μπορεί να το αγοράσω και αυτό, αν και λογικά θα το τσιπάρουμε τα χριστούγεννα. Πόσος είναι ο αριθμός χαρακτήρων κανονικά; Είχε αρκετούς πάντως. Περισσότερο, από κινήσεις, μ'άρεσε ο Kyou και ο Kim, και η Leona. Και ο Higashi. Μάλλον γιατί μπορούσα να τους χειριστώ καλύτερα. Ο Iori είναι λίγο δύσκολος μάλλον για εμένα xD
Sep 05 2010 16:55
Photo

Nice! Large scale αγορες δηλαδη.Να το χαιρεσαι το pc! Παντως ως φαν της σειρας εχω αρκετα παραπονα σχετικα με το 12.Σιγουρα οπτικα ειναι πανεμορφο και τα καινουργια sprites εχουν τελειο animation και fluidity.To ιδιο και το συστημα μαχης,αν και δεν εχουν προσθεσει και πολλα συγκριτικα με τα παλια kof. Απο κει κε περα ομως αρχιζουν οι ενστασεις.Μιλαμε βασικα για ενα ατελες παιχνιδι το οποιο το βγαλαν στο εμποριο για να δοκιμασουν την νεα μηχανη γραφικων.Κατι σαν σκαλοπατακι για το ΧΙΙΙ.Δεν εχει ΚΑΝ story mode και ο αριθμος χαρακτηρων ειναι μικροτερος απο ποτε.Το βασικο single player mode ειναι κατι σαν time attack.(Στο διπλο βεβαια παραμενει πολυ καλο.)Βεβαια σε καποιον που δεν εχει παιξει τα προηγουμενα δεν θα κακοφανει τοσο απλως σου λεω οτι απουσιαζουν ΠΑΡΑ πολλοι βασικοι.Eγω τωρα περιμενω το XIII που εχει ηδη ανακοινωθει και ελπιζω να το διορθωσουν γιατι ειναι κριμα. Το XI παλι,για ps2 το θεωρω εξαιρετικο και απο τα καλυτερα προσφατα(σχετικα) 2d fighting. Τελος παντων.Θα το δεις και θα κρινεις και μονη σου αν και πιστευω θα σαρεσει.Mην επηρεαζεσαι απο την γκρινια μου xD Still the new,no-flames Iori is very nice indeed!
Sep 05 2010 16:38
Photo

Αγόρασα =p για ps3. Χθες πήγαμε στα Media Markt και πήρα και κανούριο pc xD Ναι σε αυτό αναφέρομαι xD Οι χαρακτήρες πάντως είναι ωραίοι και τα fighting styles cool 8D τα πιο άκυρα είναι τα backgrounds.
Sep 05 2010 15:59
Photo

Ο_o "Πηρες" as in what? :P Aγορασες?Κατεβασες?Και αν ναι ποιο απο τα 12? Aν και μαλλον στο XII αναφερεσαι. T_T
Sep 05 2010 15:42
Photo

Πήρα το King of fighters!!! 8D
Sep 05 2010 15:29
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Χαχα, ε είναι ωραίο να τα βρίσκεις =p Περνάει και η ώρα, ευχάριστα να το πω; Γενικά περνάει πάντως. Καλά, φαντάζομαι, όλη την ώρα στο thread θα είμαστε. Άντε να βάλεις μόλις βρεθούν όλα xD
Sep 03 2010 13:47
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Πάντως το διασκεδάζετε, βλέπω, το παιχνίδι. Που να βάλω και τις υπόλοιπες εικόνες δηλαδή. XD
Sep 03 2010 13:39
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

xD Fail no. 2 και συνεχίζω. Ρε, το στήθος σε πείραξε, εδώ αν βάλεις τη μια δίπλα στην άλλη λες "Είναι όντως αυτή";
Sep 03 2010 09:42
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

αφού θα το παίξε, κανένα πρόβλημα. Πάντως έλεος ρε~ έχει τόσο μεγάλο στήθος αυτή; ο.Ο
Sep 03 2010 09:40
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Ρε lol. Άντε θα το παίξε καλό παιδάκι και δε θα κάνω cheat. xD
Sep 03 2010 09:38
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

ρε λες; : o
Sep 03 2010 09:28
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Ρε συ, επειδή έχω σκάσει μ' αυτή τη ξανθιά πες μου ότι δεν παίζει να είναι αυτή εδώ [URL]http://myanimelist.net/character/19409/Reiko_Akimoto[/URL] xD
Sep 03 2010 09:26
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Την βρήκα την βλακεία! [url]http://myanimelist.net/manga.php?id=619[/url]
Sep 03 2010 09:25