Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Όταν δεν έχεις επιχειρημτικό μυαλό δεν έχεις. Θα είχαν πλουτίσει από το τίποτα ως τώρα. Θα ήθελα να δω αν όντως θα πληρώνανε για να βγούνε φωτογραφία μπροστά από μια αφήσα, ωραία θα ήταν να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, έτσι for the hell of it. :joyful: A, βλέπω ήδη τα λεφτά να πέφτουν βροχή. :kakaka: O Akabane το ξέρει;
Σεπ 09 2010 11:37
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Λέμε τώρα! Συγγνώμη ρε συ. Πράγματι έπρεπε να το πω νωρίτερα. Οπότε ετοιμάσου να κάνουμε μια ξαφνική επίσκεψη στην θεία μας την Κούλα. (ποια Κούλα τώρα μην ρωτάς) Ναι ρε ήταν αυτό που με έκανε λίγο να χαλαρώσω, μετά τη σκηνή με τις ξελιγωμένες. Πραγματικά έπρεπε να είχαν βάλει εισιτήρια και στις αφίσες ρε συ. Δυο φωτογραφίες ένα ευρώ. Όταν κάτι σου μένει χαραγμένο στο κεφάλι. Αυτά είναι. Λολ ναι να το έκανες και κόμικ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΡΝΕ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Οκ, κανένα πρόβλημα. Πράγματι πάντως τα fangirls του δεν είναι extreme, δυο τρία έχω πετύχει. Πετάνε ένα ''o Akabane είναι δικός μου'' και μετά σκάνε.
Σεπ 09 2010 11:00
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Δεν παραπονιέμαι, μετά από αυτά που έχω ακούσει για τα συγκεκριμένα βιβλία/ταινίες το VK θ' αρχίσει να μου φάινεται έπος (λέμε τώρα). Δε μας είπες ότι ήταν η θεία η Κούλα νωρίτερα να τελειώναμε μια και καλή τη δουλειά. Epic scene is epic, σαν σκηνή από anime που περνάνε μαμά και παιδί μπροστά από άκυρη φάση το παιδάκι κοιτάζει και η μαμά του κλείνει τα μάτια. Ε τώρα αν σου πω ότι θυμάμαι και πως ήταν, θα το πιστέψεις; Μετά από τόσα χρόνια. Αν ήξερα να ζωγραφίζω, θα σου ζωγάφιζα τη σκηνή. Δεν εννοούσα τα δικά του προφανώς, εννούσα του Twilight. Βέβαια θα είχε μπόλικη δουλειά, αλλά δε βαριέσαι.
Σεπ 09 2010 10:46
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Άστες ρε να έρθουνε~ θα προετοιμαστώ ρε :hahaha: Και θα βρίζω τις αγάπες τους από μακριά. Α τόσο καλά~ Ε να μην βλέπεις βλακείες. Στο είπα. Και εγώ που άντεξα την πρώτη και την έβαλα 4 κάτι ήταν και αυτό. Α δηλαδή ψοφάνε σιγά σιγά όλοι, και θα μείνουν όλα τα ηλίθια στο τέλος μαζί (οι πρωταγωνιστές); Πάντως πραγματικά μην καθίσεις και να ακούσεις γι' αυτό το πράγμα πάλι, όποιος και να στο πει. Εγώ το είχα κόψει από τα fangirls της τάξης μου. Μωρέ, πιάσε άλλη συζήτηση και χέστους όλους. :hahaha: Πάντα αυτό έκανα όταν μου μιλούσαν για πράγματα που τις έκαναν να fanγκερίζουν. Όπως καλή ώρα με τον Sakis. Mayer, Meyer, η θεία μου η Κούλα, ότι είναι τέλος πάντων. Να μην γράψει τίποτα άλλο ώστε να γλυτώσουμε και από αυτές γύρω μας. Ρε πραγματικά τι ήταν αυτό;! Τρέχεις τζιρίζοντας, πέφτεις στην αφίσα και την χαιδεύεις; Πόσο ξελιγωμένες μπορεί να ήταν όμως; Το θεικό ήταν το παιδάκι που ρώτησε την μαμά του τι κάνουν και η μαμά του κατευθείαν ''Μην κοιτάς". Λοοολ~ Δηλαδή η πρωτιά παραμένει στην 40χρονη κυρία που κόντευε να λιποθυμήσει φωνάζοντας Σάκη. Ωωωω παραμένει χρόνια λοιπόν. Τα συγχαρητήρια μου λοιπόν στην κυρία. Το πιο θεικό; Αν και εντάξει fangirls δεν έχει τόσα, φανς ναι. Ω ναι, ω ναι, είσαι.
Σεπ 09 2010 10:21
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

:kakaka: Άντε να μη σου στείλω τα fangirls του Kaname και τον Zero να σε ξεπαστρέψουν. Έναν κανονικό βρικόλακα είχαν εκεί πέρα μέσα και τον ξεπαστρέψανε. Η άλλη έγινε βρικόλακας και δεν ήξερε τι της γινόταν με τις αναμνήσεις της. Ο Kaname καλά κλασσικά, Yuki τα κάνω όλα να σε προστατέψω, το παίζω κουλ και τα σπάω. Ο Zero κλάμα, τι θα κάνω τώρα που έγινε κι αυτή βαμπίρ, κάποια μέρα θά 'ρθω να σε σκοτώσω. (Ζήτω ψοφίστε όλοι μαζί να ησυχάσουμε.) Ο Διευθυντής έκανε σούπερ μεταμόρφωση και άρχισε να κόβει κεφάλια, ψόφισε και ο Ichiru ψόφισε κι αυτός (δράμα). Αλλά παρόλα αυτά και έχοντας ακούσει τόσα για το Twilight, χωρίς να το δω, και έχοντας φτάσει σε σημείο να θέλω να χτυπάει το κεφάλι μου στον τοίχο μου φαίνεται ότι και να βγει 3η season θα τι δω για ν' αλλάζω το θέμα από Twilight σε Vampire Knight. Αλήθεια, έτσι όπως πάμε, βλέπω να σχηματίζουμε γκρουπ και να κατεβαίνουμε με πανό φωνάζοντας "Θάνατος στη Meyer" ή πώς τι λένε τέλος πάντων. Εκείνη η σκηνή στον κινηματογράφο με αυτές που πέσανε πάνω στην αφίσα του τσιρίζοντας έχει μπει πλέον στη 2η θέση μετά τη σκηνή με το "Σάααακη" στο "Οι σκηνές που έχουν χαραχτεί βαθιά στη μνήμη σας". :kowai: :himitsu: Epic scene που δεν ξέρω γιατί μου ήρθε τώρα. Ένα μάτσο fangirls να τσιρίζουν μπροστά από τον Akabane. Α... Είμαι κακός άνθρωπος που η συνέχεια μου φαίνεται ελκυστική;
Σεπ 09 2010 10:08
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Άι μαρή από εκεί~ παρεμπιπτόντως το συγκεκριμένο το λατρεύω. Θες και Akaya style ε; Το παααίζζεις καιιι έεεξυπνη~ Καλά έλα να το πάρεις κάποια στιγμή το Excel Saga, ή τουλάχιστον να φέρω τον εξωτερικό. Δεν φταίω που εσύ κάθεσαι και βλέπεις βλακείες! Να μην το έβλεπες ρε xD Από την δικιά μου την μεριά, από ότι φαίνεται μόνο το Bokurano συνεχίζω σταθερά. Δες εδώ το Princess resurrection, το τραβάω εδώ και κάτι μήνες. Τον καφέ τον ήπιες βέβαια, αλλά από ότι φαίνεται το Tokyo DOGS σε ηρέμησε.
Σεπ 09 2010 09:32
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Το icon μου θυμίζει εσένα μπροστά από το pc σου όταν διαβάζεις βλακείες στο Internet. :kakaka: Εσύ είσαι βέβαια πολύ [spoiler] γλυκιά, αα θαααά' θελεεεες (Akaya, lol), ακακακακα :hahaha: [I]χειρότερη [/I][/spoiler] σε σχέση με το icon. Να μου δώσεις το Tokyo Dogs να δω τα πρώτα και το Excel Saga, άντε γιατί μετά το Vampire Knight κάηκαν κι άλλο τα εγκεφαλικά κύτταρα μετά την εξολόθρευση ότι πιο νορμάλ υπήρχε εκεί μέσα και το 6 πολύ του ήταν, πολύυυυυυυυυυυυυυυυυ όμως. Πρέπει να βρω τι να δω μετά. Θα τα πούμε το βράδυ αφού πιω καφέ για να σε βασανίσω κατάλληλα.
Σεπ 08 2010 15:59
Φωτογραφία

demonicMC → Kamen Tantei Zura

:D οκ ευχαριστω που με διορθωσες
Σεπ 07 2010 14:27
Φωτογραφία

demonicMC → Kamen Tantei Zura

οοο..ΧΑΧΑΧΑ lol δεν το περιμενα ακομα και το profile της εχει πολλα shounen στοιχεια οποτε που να το καταλαβω ο καψερος θα το αλλαξω αμεσως χαχαχα
Σεπ 07 2010 13:43
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → LDMTHEAWESOME

Έχει meeting αύριο στη Θεσσαλονίκη, επειδή είδα ότι ρώτησες. [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=8976[/url]
Σεπ 07 2010 11:12
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Vetus

[QUOTE=Vetus;424262]Στην λίστα προστέθηκε το [URL=http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=7490]- MonHun Nikki Girigiri Airu Mura: Airu Kiki Ippatsu (βασισμένο στο MonHun Nikki Pokapoka Airu-mura για το PS2 που αποτελεί spin-off της σειράς Monster Hunter από την Capcom)[/URL].[/QUOTE] Sorry για το άσχετο visitor message, αλλά το συγκεκριμένο λινκ στέλνει στη σελίδα του Sengoku Basara στο anidb. Σκέφτηκα ότι πρέπει να σε ενημερώσω.
Σεπ 07 2010 00:02
Φωτογραφία

Hanzo → Kamen Tantei Zura

Bασικα δοκιμασε να παιξεις τα παλιοτερα της σειρας σε emulator για pc.Mπορεις να τα βρεις ολα μεχρι και το 2003(το 10 ουσιαστικα).Παλιοτερα εβγαιναν καθε χρονο απο το 94 μεχρι το 2003 αλλα πλεον εχουν αφησει το συστημα με τα yearly updates και το πανε αριθμητικα. Οσο για την Team Korea αρχηγος ειναι παντα ο Κim γιατι οκ χωρις αυτον δεν υπαρχει ομαδα,και μετα βασικοι ειναι ο Chang και ο Choi.Oι υπολοιποι εμφανιζονται εναλλαξ αναλογα με το game. H Athena βασικα θεωρειται απο τους πιο top-tier χαρακτηρες και ειναι πολυ συνηθισμενη επιλογη σε πρωταθληματα κλπ.Οι κινησεις της ειναι πολυ effective και σπαστικες.Μονο ασχετη δεν την λες :P Aν μαθεις να την χειριζεσαι ειναι εφιαλτικη xD Kαι οκ συνηθως ολοι αλλαζουν look αλλα υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως ο Kim και ο Joe που ειναι ιδιοι εδω και 15 χρονια!!Βεβαια αυτοι δεν χρειαζεται να αλλαξουν.Δεν μπορω να τους φανταστω διαφορετικους βασικα~ Οσο για ομαδες που εχουν ξεχαστει...Ναι πχ η team america που απαρτιζεται απο κατι αφροαμερικανους και εναν παικτη του rugby.Δεν επιασε καθολου οποτε δεν νομιζω να την ξαναδουμε anytime soon... Στο συγκεκριμενο παντως ναι λειπουν αρκετοι που θα ηθελα να δω ανανεωμενους(oπως ο K') αλλα οκ το roster δεν ειναι τοσο ασχημο. Οι καλυτεροι μου βασικα ειναι Joe,Benimaru,Terry και Κ' αν και παιζω λιγο πολυ με ολους xD
Σεπ 06 2010 15:40
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Hanzo

Τουλάχιστον το κράτησαν σε όλα τα παιχνίδια και φαίνεται ότι δεν θα το αλλάξουν. Ωραίο μου ακούγεται αυτό. Ελπίζω να το κρατήσουν αυτό και στο 13 τότε, για να μπορέσω να το δω και μόνη μου. Ωραία, ωραία 8D Βγήκανε μετά από την ομάδα, ή ακόμη είναι μέσα και απλά στο συγκεκριμένο artwork εμφανίζονται οι βασικοί; Έτσι έτσι~ Ντάξει, αυτό το ''πολυαγαπημένη'' xD Δεν με πείραξε, απλά το fighting style ήταν λίγο άκυρο. Μέσα σε λίγη ώρα ξεπαστρέβεται. Αν και μπορεί να φταίει και ο χαρακτήρας που είχα διαλέξει. Εμ τι τώρα; Να μην αλλάζει το λουκ της. Ντάξει, από ότι βλέπω οι περισσότεροι όλο και κάτι αλλάζουν. Παππούτσι θα είναι, κάτι θα είναι xD Αλήθεια, υπάρχουν αρκετοί χαρακτήρες που έχουν σταματήσει να εμφανίζονται; Ντάξει, το να μην εμφανιστούν κάποιοι είναι λογικό. Στο συγκεκριμένο είναι μεγάλος ο αριθμός; Στο καινούριο πάντως θα έχει 30(δεν ξέρω για παραπάνω) από ότι φαίνεται.
Σεπ 06 2010 14:52
Φωτογραφία

Hanzo → Kamen Tantei Zura

Nαι βασικα τα king of fighters ηταν παντοτε team based.Δεν ηταν ποτε one-on-one αλλα σε καθε αγωνα διαλεγες 3-4 χαρακτηρες και τα match εξελισσονταν ειτε με elimination ειτε με tag play.Οι ομαδες πηγαιναν ως εξης: Team Japan,Team Psycho Soldiers,Οyaji team κλπ.Στο 11 μπορουσες μεχρι και να φτιαξεις δικη σου ομαδα οπως Τeam Baldie(!!) μαζευονταs διαφορους ακυρους με καποιο κοινο χαρακτηριστικο και μαλιστα το παιχνιδι σε ανταμοιβε με ξεχωριστο artwork για καθε "ανακαλυψη". Nαι μεσα επεσες στην Team Korea.Yπαρχουν και μερικοι ακομα ομως,οπως ο ποζερας Jhun Hoon(o oποιος αν και 32 χρονων ειναι τρελο idol fanboy και πωρωμενος με την "αγαπημενη"σου την Athena xD) και μετα ειναι οι δυο γιοι του Kim,o Jae Hoon και ο Dong Hwan.Oλοκληρη φαμιλια δηλαδη :P Oσο για την Athena,νταξ και ας μην της φαινεται ειναι κλασικος χαρακτηρας.Δεν απουσιαζει ποτε απο κανενα Kof και μαλιστα καθε φορα εχει και διαφορετικη στολη/haircut.Mην την πιασουν με τα ιδια ρουχα και χαλασει η φημη της τετοια φαση...xD
Σεπ 06 2010 14:35
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Hanzo

Ουαου, έχει αρκετούς. Ελπίζω λοιπόν στο καινούριο αν έχει τουλάχιστον έναν μεγάλο αριθμό σε σχέση με αυτούς που είδα. Ωραία, ωραία. Σιγά σιγά θα μάθω και εγώ xD Ενδιαφέρον μου ακούγεται αυτό, γι' αυτό είδα κάτι για ομάδες στην wiki. Χαχα ναι! μ'αρέσει το fighting style του, γι' αυτό άλλωστε οι περισσότεροι τον προτιμάνε. Ότι έβγαινε υψηλά στα characters ranking. Αυτοί; [URL=http://i3.photobucket.com/albums/y72/dstorres/Videogame%20Art%20-%20SNK/King%20of%20Fighters%202001%20Teams/Korea-Team.jpg][IMG]http://i3.photobucket.com/albums/y72/dstorres/Videogame%20Art%20-%20SNK/King%20of%20Fighters%202001%20Teams/th_Korea-Team.jpg[/IMG][/URL] Είναι από τα κορίτσια που υπάρχουν στο 12 και μου άρεσαν. Αυτό το schoolgirl όμως όταν το είδα XD ''με τη δύναμη του φεγγαριού'' αυτό σκέφτηκα (δεν μπορώ να πω και τίποτα άλλο δεν είναι και το είδος μου τα magical girls). Άλλη κίνηση δεν είχε, όλο αυτό το ροζ το πράγμα έβγαζε. Λολ, δεν τον έχω δει στο story mode, οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα. Απλά μπορούσα να τον χειριστώ καλά σε σχέση με άλλους, και αυτό XD
Σεπ 06 2010 09:06