Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

[url]http://saharaam.deviantart.com/art/Gundam-Wing-178789449?q=boost%3Apopular+meta%3Aall+max_age%3A8h&qo=0[/url] Δες~ θεικό δεν είναι;
Sep 11 2010 08:53
Photo

Kamen Tantei Zura → Nozomu

Χαχα, ναι, η τοποθέτηση είναι σωστή. Αν και υπάρχουν παρόμοια με της Sawawa μεν, το άλλο είναι πιο συνηθισμένο =p Μπορεί να φταίει και ο στηθόδεσμος, όπως τον λένε και οι γιαγιάδες. :kakaka: Anyway, XDDDD
Sep 10 2010 23:28
Photo

Nozomu → Kamen Tantei Zura

Βασικα θα συμφωνησω μαζι σου... ειναι πιο συμμαζεμενα κατα μια εννοια... xD
Sep 10 2010 23:22
Photo

Ω ναι, τα προσόντα τους έχουν υπερβολική ομοιότητα. Της Mihato τα "προσόντα" μ'αρέσουν περισσότερο πάντως xD Δεν ξέρω πως είναι από την πλευρά των αγοριών, αλλά πάντως αυτό πιστεύω. =p
Sep 10 2010 23:13
Photo

Nozomu → Kamen Tantei Zura

Ελα μου ντε... Μα κοιτα πως να μην τις μπερδεψεις? [IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/9/56709.jpg[/IMG][IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/characters/8/91508.jpg[/IMG] Kαι δεν μιλαω για την εμφανιση... :kill4u: :P
Sep 10 2010 21:48
Photo

[QUOTE](Μπερδεψα τα "προσοντα"... xD )[/QUOTE] Δεν μπερδεύουμε τέτοια προσόντα, τι είναι αυτά. Ντροπή και αίσχος =p Αλλά τώρα πραγματικά, τόσα ''προσόντα'' που υπάρχουν, ποιο να πρωτοθυμηθείς;
Sep 10 2010 21:17
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

[QUOTE=Kakashi_sensei;425279] More events coming up soon! :tensai:[/QUOTE] Μια άλλη φορά λογικά :) Οκ για να τις βλέπεις και στον ύπνο σου, σε έχουν σημαδέψει αρκετά φαίνεται ο.Ο
Sep 09 2010 19:54
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

Oh well, μια άλλη φορά. Καταραμένες στροβιλογεννήτριες, και στον ύπνο μου σας βλέπω!
Sep 09 2010 19:47
Photo

Kamen Tantei Zura → Kenny

Ναι, πήγα. :3 Α καταλαβαίνω -_- Καταραμένα διαβάσματα.
Sep 09 2010 19:41
Photo

Kenny → Kamen Tantei Zura

By any chance, πήγες στο meeting χθες; Εγώ είχα διαβάσματα και δεν πήγα. >__<
Sep 09 2010 19:34
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Είσαι μέντιουμ τελικά ε; Έτσι, έτσι. Ε βλέπε κάθε σαββατοκύριακο. Θα σου φύγουν σιγά-σιγά. Τουλάχιστον εγώ αυτό θα κάνω. Έχεις και ongoing να φανταστώ; Δεν το είχαμε αναφέρει και ποτέ οπότε xD
Sep 09 2010 16:47
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

You don't know anything about me, after all... :P Καλά και έγω, βλέπω την anime και manga wantlist μου να μεγαλώνει και ο χρόνος να μειώνεται. Oh Really? Δεν τό ξερα.
Sep 09 2010 16:43
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Πώς το κατάλαβες; :hahaha: Καλά, μια χαρά εσύ; Εγώ δεν θα κάνω φροντιστήριο φέτος, μόνο ενισχυτική. Από του χρόνου~
Sep 09 2010 16:38
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Let me guess. You are the one in your avatar, right? :P [size=1]Αστειάκι.[/size] Τι κάνεις βρε παιδί, καλά? Αρχίσατε φροντιστήρια?
Sep 09 2010 16:26
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Ακριβώς. Το μυαλό δεν στροφάρει για τέτοια πράγματα. Α ρε να ήμασταν εμείς στην θέση τους. Λεφτάααααααααααααααα (αλά Akaya). Είναι σίγουρο ότι θα πληρώνανε. Που να είχαν και τους κανονικούς δηλαδή XD Πάμε άλλη μία. ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑ. ΛΕΦΤΑΑΑΑΑ. Δεν το γνωρίζω αυτό, αλλά αν το μάθει :hahaha:
Sep 09 2010 12:01