Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kenny

Οκ μου φαίνεται~ δεν με πείραξε προσωπικά που είναι ανοιχτόχρωμο. Από το steel blue ας πούμε το χρώμα το προτιμώ xD Για κάποιο λόγο το steel blue δεν μου αρέσει πια, ενώ το χρώμα το λατρεύω. Αν και θα γυρίσω πάλι στο Steel Gold (Βασικά γύρισα). Χαχα, τίποτα δεν έχω δει έτσι όπως πάμε xD Όχι ακόμη, αλλά μιας και η αδερφή μου το λάτρεψε θα το δω. (θέλει να κάνει και πάλι rewatch xD) Το κατέβασε και αυτή, οπότε θα το γλιτώσω το download. Τώρα άσχετο, αλλά όλοι μου λένε ότι βλέπω ότι βλέπει η αδερφή μου Τ_Τ είναι τόσο κακό να έχεις τα ίδια γούστα με κάποιον; Τώρα κλαίγομαι xD Αν και έχω δει σειρές που δεν έχει δει αυτή.
Σεπ 12 2010 12:56
Φωτογραφία

Kenny → Kamen Tantei Zura

Σ' αρέσει το vBulletin Light; Πολύ banal και ανοιχτόχρωμο το βρίσκω. :P Μόνο για ανάγκες σαν κι αυτές που προείπα το χρησιμοποιώ. Άσε που δεν έχει τα banners (αν κι αυτό αλλάζει εύκολα). Και μιας και λέμε για Chika Umino, το Eden Of The East το έχεις δει;
Σεπ 12 2010 12:49
Φωτογραφία

Ναι, δεν το είχα δει, δυστυχώς. Απλά για μεγάλο διάστημα δεν ήθελα να το αρχίσω γιατί είχα δει κάτι σκηνές ΟΤΑΝ το έβλεπε η αδερφή μου και σκεφτόμουν ότι δεν θα έλεγε να το δω αμέσως αφού το τελειώσει ή να το αρχίσω και εγώ τότε. Είχα δει και από την δεύτερη season οπότε πιστεύω καταλαβαίνεις -_- Πάντως δεν είναι ότι τώρα το προχώρησα αρκετά. Η φλασιά μου ήρθε στις δώδεκα η ώρα το βράδυ. Χαχα, λολ όμως. Φαντάζομαι πόσο σας άρεσε. Και αφού έχει και καλό δράμα τότε ωραία. Εντάξει, τώρα που έχω ακούσει καλά λόγια και από τους δυο σας, θα είμαι σίγουρη ότι θα μου αρέσει. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια :hahaha: :hero: Α τώρα κατάλαβα : o (Steel Gold :hero:) Χίλια ευχαριστώ!! Πραγματικά όμως! Ευχαριστώ :3 Πράγματι το vbulletin είναι πιο ωραίο και από ότι φαίνεται και από τα λεγόμενα σου είναι καλύτερο, αλλά δεν το επέλεξα γιατί δεν είχε τα banners. xD Χμ, λογικά θα θέλει δουλειά αυτό. Πάντως καλή επιτυχία σε αυτόν που θα αναλάβει την δουλειά.
Σεπ 12 2010 12:40
Φωτογραφία

Έλα ρε, δεν είχες δει H&C; Αν το 'ξερα θα σ' έπρηζα κι εγώ. XD Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα coming-of-age romance josei που έχουν βγει ποτέ. Στη δεύτερη season γίνεται και λίγο drama, ετοίμαζε χαρτομάντηλα. Τ__Τ Καλά, είστε θεότρελες όμως. :hahaha: Για το group invitation, φταίει το forum skin που χρησιμοποιείς (Steel Blue υποθέτω) και δεν μπορείς να κάνεις reject. Η αλήθεια είναι ότι τα Steel skins είναι λίγο outdated, καί όχι 100% συμβατά με την έκδοση της vBulletin που τρέχουμε τώρα, οπότε εμφανίζονται διάφορα προβλήματα όπως αυτό (και γενικά είναι αδύνατο να διαβάσεις τα social group posts με Steel skin). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις για λίγο το vBulletin Light Version, να κάνεις το reject που θες, και μετά να επιστρέψεις στο Steel Blue. Αν χρειαστείς βοήθεια, let me know. [size=1]Να δω πότε θα πετάξουμε τα Steel skins και θα βάλουμε κάτι καλύτερο, χωρίς να χρειαστεί να πετάξουμε και τα banners μαζί. >__>[/size]
Σεπ 12 2010 12:27
Φωτογραφία

Έχει φοβερό σχέδιο :3 Και λατρεύω το colouring της *_* Αυτό το διαβάζω ήδη, άρχισα να βλέπω το Honey and Clover. Έχει 2-3 χρόνια που η αδερφή μου με πρίζει να το δω. Και μιας και το συγκεκριμένο manga μου άρεσε, όπως επίσης και οι χαρακτήρες είπα να αρχίσω και το honey and clover. Αν και δε το βλέπω μόνη μου, ήθελε να κάνει και αυτή rewatch. Λοοολ~ Πόσο κουλές φαινόμαστε; Όχι, στην ίδια πόλη μένει. Συγκεκριμένα στο ίδιο σπίτι, αλλά σε διαφορετικά δωμάτια. Αν και καμιά φορά όταν κάθεται με το λάπτοπ στο δικό μου το δωμάτιο, το ίδιο πράγμα κάνουμε. Ναι, ακούγεται χαζό αυτό xD Η βαρεμάρα, η βαρεμάρα. Τώρα να σε ρωτήσω κάτι άσχετο, και επειδή έχω και την άλλη να της λέει ότι της την δίνει που φαίνεται. Έχω εδώ και κανένα, δυο μήνες ένα group invitation και δεν ξέρω πως να κάνω reject. xD
Σεπ 12 2010 12:12
Φωτογραφία

Είναι ακαταμάχητη η άτιμη... κάνει κάτι φατσούλες που σου 'ρχεται να μπεις μέσα στο manga και να τους τσιμπήσεις τα μαγουλάκια. :hihi2: Να φανταστώ ξεκίνησες Sangatsu No Lion; Το διαβάζω κι εγώ, και μου αρέσει πολύ so far. ^^ Μια ερώτηση αν επιτρέπεται: Με την αδελφή σου γιατί μιλάτε από VMs; Σε άλλη πόλη μένει; :P
Σεπ 12 2010 12:06
Φωτογραφία

Χαχα, όντως~ η βαρεμάρα, τι να πεις 8D Yup <3 Άρχισα να βλέπω και την άλλη της την δουλειά τώρα, μετά από το πρίξιμο που έφαγα από την αδερφή μου xD Όχι ότι είχα πρόβλημα μιας και διαβάζω το συγκεκριμένο :3 ήξερα ότι θα μου αρέσει. Να φανταστώ σου αρέσουν οι δουλειές της αν κρίνω από τον ενθουσιασμό :8):
Σεπ 12 2010 11:58
Φωτογραφία

Πολλά setάκια αλλάζεις εσύ. :P Chika Uminoooo~ <3
Σεπ 12 2010 11:44
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Τι θέλεις πάλι Κωνσταντή; Αφού σου είπα ότι δε σε θέλω πια. Κωνσταντή, δεν μπορείς να με ξεπεράσεις; Κωνσταντή, όμως, πρέπει. ps. Μαρή πάνε βάλε ότι είσαι female, μη μας περάσουν για ηλίθια.
Σεπ 12 2010 11:21
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

:kakaka: I'm haunting you Μαγδαλένα.
Σεπ 12 2010 11:07
Φωτογραφία

[QUOTE] (it's OK, ούτε εγώ θυμάμαι όνομα, και μάλλον δεν αναφέρανε το όνομά της ποτέ )[/QUOTE] Μάλλον αναφερόταν με το όνομα της ιδιοκτήτριας :3 ότι ήταν γάτα αυτηνής. Ότι ήταν η γάτα της Miyako. [QUOTE]Ωπ, δίκιο έχεις, αφηρημάδα... αν κι εκείνο το μαύρο με τα λαγουδίσια αυτιά ούτε εγώ ξέρω από που είναι. Damn... και βιαζόμουν να βάλω την επόμενη pic. XD[/QUOTE] Ούτε εμένα μου λέει κάτι, θα ρωτήσω κανέναν αν το ξέρει xD Να σου πω την αλήθεια ούτε αυτή από μπροστά της μου λέει κάτι. Μπορεί να είναι και η ράτσα αλλά μάλλον δεν έχω δει το anime. Δεν πειράζει, δεν μείνανε πολλές έτσι και αλλιώς. Λογικά, σιγά-σιγά θα τις βρούνε.
Σεπ 11 2010 18:18
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Ε καλά κάαααααααποια στιγμή. Να δούμε το Occult παρεμπιπτόντως. Αλήθεια, ποιο anime ήθελες να πάρεις από τον εξωτερικό μου; Κάτι ήθελες, δεν θυμάμαι ποιο.
Σεπ 11 2010 10:11
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Κάτσε να δεις 3 επεισόδια το πολύ και θα καταλάβεις γιατί δε μου άρεσε. XD
Σεπ 11 2010 10:05
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

I know, αλλά το colouring είναι πάρα πολύ καλό. Χαχα το περίμενα. Βασικά στην πικ δεν του μοιάζει κιόλας, ο Duo πες ότι είναι κάπως οκ. Γιατί δεν σου άρεσε; : o
Σεπ 11 2010 09:20
Φωτογραφία

Kai → Kamen Tantei Zura

Παραείναι beautified, but me likes. Βασικά ας ήταν έτσι ο Heero τουλάχιστον να υπήρχε ως διακοσμιτικό γιατί γενικά δε μ' άρεσε ως χαρακτήρας. -Πρέπει να το συνεχίσω αυτές τις μέρες, πάει στην άκρη το Gilgamesh προς το παρόν, γυρνάω στο Gundam.
Σεπ 11 2010 09:08