Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Λες να είναι καμία κωμωδία πάλι; Πάντως αυτό το τελειώσαμε πολύ γρήγορα! Έπρεπε να δούμε και το Ookiku μαζί Τ^Τ Θέεεεεεεεεεεεεεελω να σχολιάζω τα επεισόδια. Πραγματικά δεν μεν πειράζει να το κάνω rewatch :3 (ποια λίστα; δεν σου περνάει τα επεισόδια;)
Jan 08 2011 23:42
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Α, λογικά αυτό που είπες θα είναι. Οκ, όταν ξαναμπώ msn θα σου πω αν είναι :3 Φαίνεται ενδιαφέρον, όχι τίποτα άλλο. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Lead? EPIC! Πω, σαν την αδερφή μου και εσύ! Το ίδιο πράγμα κάνετε και οι δύο. Κλεφτρόνια :P :P Me too :P Τρία επεισόδια στην σειρά τουλάχιστον τα είχα χάσει, στην arabasta κιόλας. Όταν εμφανίστηκε ο Crocodile ξύπνησα *_* Ε μα αυτό είναι σίγουρο! Χαίρομαι που το λες και εσύ :D Επίσης το είχα πάθει στο Kamen no Maid Guy xDD Hai~! Όντως, έχει ακόμη μέχρι να ξυπνήσει. Στην varia δηλαδή πρέπει να φτάσεις στο 15 volume I think. Τα κοστούμια τους κάνουνε όλους σοβαρούς, πραγματικά :D Καλά η αδερφή μου κολλημένη με το Reborn από το 2006 είναι. Κόλλημα όμως, δεν την έχεις φύγει. Όταν κολλάει με μια σειρά, κολλάει τελείως. Αλλά κυρίως σε shounen :P Ωωωω, φαντάσου δηλαδή να προχωρήσεις την σειρά. Περίμενα ότι θα σ'αρέσει ο Gokudera, για τους άλλους Guardians δεν ξέρω. Ίσως αργότερα ο Lambo. Και όντως ο Gokudera ειδικά στην αρχή τα έσπαγε. Χαχαχαχα XD
Jan 08 2011 23:40
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

=.='' Ποιο θα είναι το επόμενο anime που θα δούμε μαζί, τα άλλα έτσι κι αλλιώς με ρυθμούς χελώνας πάνε. (Το MAL δε λέει να κάνει update τη λίστα εεε...)
Jan 08 2011 23:39
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Όχι εγώ mihashi :3 Γι' αυτό έγραψα και chance. Ας κάτσει και αιώνες εκεί, κάποιος θα το βρει! Μη γράφεις :3 Αν γράψεις κατευθείαν θα μας κράξουν ότι τα λέμε η μία στην άλλη πότε βάζει η μία free και ποια manga βάζει οι άλλοι. Υπάρχουν και καχύποπτοι εδώ μέσα. Πήρα το chance γιατί βοήθησα να βρεις το προηγούμενο manga ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Αλλιώς θα βαριόμουν. Όσο για το manga, όλο και κάποια θα το έχει διαβάσει, αποκλείεται.
Jan 08 2011 23:33
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Ρε! Μη Mihashi στο manga pictures trivia! Σιγά μην το βρει κανένας αυτό που έβαλες, έχει να κάνει update κάτι χρόνια, δε γράφω τζάμπα, θα δώσω πάλι φριιιιιιι~ :borednn9:
Jan 08 2011 23:31
Photo

Robin-Chwan → Kamen Tantei Zura

XD Ναι, μου ειπε οτι στην αρχη ειναι καπως βαρετο αλλα να κανω υπομονη και μετα γινεται πολυ καλυτερο. Πιο συγκεκριμενα μου ειπε οτι οταν το τελειωσω θα τρεχω γυρω γυρω μεσα στο σπιτι φωναζοντας "SUKEEEEEEE!!!!!" XD. Αυτος ειναι κυριως ο λογος που θελω να το κοιταξω. Και αμα βαλω το ματι μου σε κατι "ο Θεος να μας φυλαει", οπως λεει μια φιλη μου. Εχω γραψει στο Anime Top 10 αλλα ειναι παλιο και δεν το θυμαμαι τωρα. Το πιθανοτερο ειναι να μην ισχυει μιας και αν θυμαμαι καλα τοτε ειχα δει μονο 8 anime. >.< Απο αυτα που ειπες δεν εχω δει ουτε ενα αλλα 3 απο αυτα ηταν ηδη στη λιστα μου (η οποια ειναι τρομακτικα μεγαλη!). Τωρα ειναι και τα 5 ^^. Ειπα οτι μπορει να ακουστει lame οτι ενα παδικο της Nickelodeon ειναι στα αγαπημενα μου anime. Συνθηως ειναι πολυ δυσκολο να πεισεις καποιον οτι ενα παιδικο απο το ιδιο καναλι που εφτιαξε τον Μπομπ Σφουγγαρακη ειναι καλο. Για να πω την αληθεια οιυτε εγω το περιμενα. Η ταινια που βγηκε προσφατα μου κινησε την περιεργεια. Τελικα οι μισοι εδω μεσα εχουν ονομα απο χαρακτηρα καποιου anime/manga αν και πολλοι εχουν κανει μικροαλλαγες. Νομιζω το δικο μου ονομα ειναι καπως προφανες....
Jan 08 2011 12:45
Photo

iristella → Kamen Tantei Zura

Ασε... Σε ορισμένες κατηγορίες γίνεται της τρελής και σε άλλες τα ψάχνω με τα κυάλια. Τ^Τ Δεν ήταν ότι δεν μου άρεσε το Otaryman απλά υπήρχαν πολλά τα οποία μου άρεσαν πολύ περισσότερο. Αλλά δεδομένου ότι άρεσε και σε άλλο κόσμο είπα να μην το αγνοήσω. ;3
Jan 07 2011 21:38
Photo

Kamen Tantei Zura → iristella

Και νόμιζα ότι το Boku Otary Man δεν θα έμπαινε στο τέλος. :hahaha: [QUOTE=iristella;450303] Για το Boku Otaryman really? Best quickwatch? It was kinda average. Το κρατάω στα υπόψιν σε περίπτωση που αρέσει και σε άλλους πάντως. [/QUOTE] Χαίρομαι που μπήκε τελικά, αν και θα είναι δύσκολη επιλογή ανάμεσα σε όλα αυτά που έχει το beck quick watch :drink:
Jan 07 2011 21:32
Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

Ναι μου φανηκε παραξενο που δεν υπαρχει [B]αλλα[/B] μπορει να ειναι comic και οχι manga. *_* Δε ξερω... Μα εγω το εχω μεταφρασμενο. :P Αμα θες να στο στειλω πες μου. Ναι, απο τους αγαπημενους μου. Ο τυπος πραγματικα τα σπαει! Δυστηχως...στα fighting games ποτε δεν παιζω [I]καθαρα[/I]. Μολις αφησω καποιον με λιγη ζωη τρεχω για να μην με χτυπησει και να τελειωσει ο χρονος. :P Παντως εκει ηταν epic στιγμη. Εγω το μονο που του ειπα ειναι..."Lead?" xD Χεχ, εχω κοιμηθει αρκετες φορες οταν εβλεπα OP. xD Αμα δεν εχει ενδιαφερον το επεισοδιο σου ερχεται να κοιμηθεις. LoL! Ετσι, αγαπαμε τετοιους chars εμεις! xD Επειδη ειμαι ακομα στην αρχη (40κατι chap) μεχρι εκει ειναι εντελως στην κοσμαρα του. Αλλα μερικες photos που ειδα, εδειχνε πολυ σοβαρος. ~_~ Ειδικα με την γραβατουλα δεινει πολυ σοβαρος. *_* xD Φυσικα, xD η αδελφη σου ειναι expert σε αυτη την σειρα. Ο Yamamoto ηδη μπηκε στους top 10 μου παντως. xD Και φαντασου, ειμαι ακομα στην αρχη. Ο Gokudera ειναι ο 2ος αγαπημενος μου. Πραγματικα σε κανει να σκας στα γελια ειδικα οταν ζηλευει. xD Λυπαμαι τον Lambo. :( xD
Jan 07 2011 19:34
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Ακριβώς! Χαλαρά και πάλι χαλαρά :3 Αλήθεια; Και φαντάσου στο Mal ή manga-updates και τα λοιπά έχει αρκετά manga μέσα. Πάντως θα είναι ωραίο αν υπάρχει πουθενά μεταφρασμένο. Ωωωω φαντάζομαι XD Έχει θεική φωνή αυτός ο άνθρωπος. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Σπάσιμο εντελώς! Αλλά έχει φάση να τους σπας τα νεύρα όταν κοντεύεις να νικήσεις, Σε αυτήν την περίπτωση, κοιμήθηκα προς το τέλος ενός επεισοδίου. Αλλά ναι κοιμάμαι και εγώ XD Ρε δε γίνεται κάποιες φορές, νυστάζεις αρκετά. Το είχα κάνει αυτό σε μια μικρή σειρά, και όταν ξύπνησα έδειχνε το τελευταίο επεισόδιο. Hai! Ο αγαπημένος μου από το Reborn :3 Στην κοσμάρα του τελείως όμως, αν και αργότερα σοβαρεύει. Γι' αυτό είπα ότι θα σου αρέσει ο Squalo, αυτός και αν κουβαλάει τρέλα πάνω του. Στα πρόλαβε ήδη δηλαδή. Πάντως δεν μπορώ να σκεφτώ αρκετούς χαρακτήρες που μπορεί να σ'αρέσουν από Reborn και να μπουν στους αγαπημένους σου. Τον Gokudera τον συμπαθείς;
Jan 07 2011 19:17
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Mihashi, Mihashi.
Jan 07 2011 19:11
Photo

demonicMC → Kamen Tantei Zura

απο οτι φαινεται ναι.
Jan 07 2011 19:09
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Το έβαλα ρε, άντε να δούμε αν θα δεις διαφορά. XD
Jan 07 2011 19:05
Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

Χα[B]λ[/B]αρα. :P Ασε που μπορεις να ξαπλωσες σε κανα καναπε/κρεβατι αμα κουραστεις να καθεσε στη καρεκλα. xD Μαλλον. *_* Χεχ, δεν παιζω πλεον παιχνιδια στο παλιο μου Xbox, το εχω μονο για να βλεπω videακια. Ναι εχει και ενα manga αν και στα site που εχω ψαξει (MAL, anime-planet κτλ) δεν αναφερει πουθενα πως υπαρχει manga. Το Lead-Lead-Lead ειναι θεικο, ειδικα με την φωνη του Ueda. Να φανταστεις, ειχα παιξει μια φορα με εναν φιλο μου, αυτος πηρε τ[B]η[/B]ν Akira και 'γω Shoma. Ειχαν μεινει 10 δευτερολεπτα και επρεπε να με χτυπησει για να χασω λιγη ζωη αλλιως θα εχανε αυτος, και του κανω το Lead-Lead-Lead και ειχε θυμωσει ο φιλος μου και πεταει το χειριστηριο του PS. xD (εντελως lol) :P Nice! lol και 'συ κοιμασε οταν βλεπεις anime? omg! xD Και σενα σου αρεσει ο Yamamoto? o.O Οπως σου ειπα, οι baseball players κουβαλανε μια τρελα πανω τους, ειδικα οι hitters. :P Εμενα μου αρεσαν τα fanarts του, λιγο το Katana, λιγο που ειναι στην κοσμαρα του, με εκανε να τον λατρεψω. xD Ναι, για τον Squalo μου το ειπε και η αδελφη σου. ^.^
Jan 07 2011 19:04
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Mihashi, Mihashi. Δεν λέω και κάτι κακό. Δεν φταίω εγώ, εσύ φταις που σε περνάνε για αγόρι όλοι. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ. Mihashi, Mihashi.
Jan 07 2011 19:03