Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kamen Tantei Zura
→
Azathoth
χαχα το κατάλαβα. όσο για το soredemo σκεφτόμουν να μην το γράψω, γιατί το manga είναι καλύτερο :3 αλλά anyway xD
myanimelist ε; καινούριο θύμα να κάνω stalk και να βλέπω τι παρακολουθεί από anime :D μουαχαχα-χα. 342 ε; έχω ακόμη για να φτάσω τέτοιον αριθμό Τ^Τ 292 ακόμη :P αλλά που θα πάει θα τα τελειώσω τα καταραμένα currently watching.
Ιαν 17 2011 00:19
Azathoth
→
Kamen Tantei Zura
sayonara zetsubou sensei, arakawa under the bridge, bakemonogatari, katanagatari, soredemo machi wa mawatteiru. vasika ime trelos shaftboy :P
[url]http://myanimelist.net/animelist/Azathoth3&status=7&order=0[/url]
an deis ke stin kololista mu ta perisotera 10aria me liges eksereseis ine tetiu styl anime :P
Ιαν 17 2011 00:13
Kamen Tantei Zura
→
Azathoth
όταν έρχονται πολλά, όντως είναι σπαστικό.
δεν ξέρω, δεν έχω δει κάποια ανάλογη συμπεριφορά προς εσένα μέσα στο φόρουμ. xD
αν όντως όμως υπάρχει, εσύ ξέρεις :3
αλήθεια, ανέφερες ότι τα μισά που ανέφερα ήταν μέσα στα αγαπημένα σου.
ποια είναι αυτά; :o
Ιαν 17 2011 00:11
Azathoth
→
Kamen Tantei Zura
as sinexisume apo edo utos i alos giati mu tin exune varesei ta notifications :P
apla genika sto anime.gr ime apo tous 'kakus', i tulaxiston polis kosmos me theori etsi :P ime apo tous 'haters gonna hate' style :O
Ιαν 16 2011 22:18
Kamen Tantei Zura
→
Azathoth
ντάξει, ήταν το μόνο vm. :P
με τίποτα δεν θα μου περνούσε από το μυαλό το username σου.
το τελευταίο μάλλον όμως που έγραψες δεν το έπιασα, μάλλον δεν παίρνω στροφές σήμερα XD
Ιαν 16 2011 22:13
Napster → Kamen Tantei Zura
Do it! Και σου υποσχομαι οτι θα γινω το πρωτο member μετα απο σενα φυσικα που θα κανεις το club.:kakaka:
Μου αρεσει να κανω τον leader στα παιχνιδια που ειμαι καλος, στα αλλα απλα τους υπακουω. xD Ενταξει, τα περισσοτερα Hack 'n Slash παιχνιδια δεν εχουν καθολου story. :P Αμα ηταν κανα J-RPG ok θα 'λεγα για το story. :P Αυτο που με ενοχλει με την KOEI ειναι που σχεδον σε ολα τα παιχνιδια που βγαζει δεν εχει ωραια backgrounds και σχεδον ολες οι πιστες ειναι μικρες. ~_~ Καλυτερους voice actors θελει, καλυτερο A.I., απο μουσικη πιστευω πως ειναι μια χαρα (λατρευω το Samurai Scanners). Θα το δοκιμασω και αυτο btw, thank you.:wis:
Εμ ναι, στα 400+ λογικο ειναι να υπαρχουν και βαρετα επεισοδια. :P Αν και μονο και μονο για 1-2 χαρακτηρες το βλεπω πλεον το OP. Εμ, μετα εκανα ενα γρηγορο [SIZE=1]re[/SIZE]watch τα επεισοδια που δεν ειδα. xD
Δεν το εχω προχωρησει αρκετα γιατι διαβαζω τα manga που εχουν λιγα chaps για να τα φτασω στα update chapters και μετα να συνεχισω τα μεγαλα. Τωρα π.χ. θα το συνεχισω το Reborn! επειδη διαβασα τα chaps που ηθελα απο τα αλλα manga. Ειμαι στο 40κατι chap. Γενικα δεν ειναι τετοιος που δεν θα δει/διαβασει κατι επειδη δεν του αρεσε το σχεδιο. Πλοκη απλα να εχει, και ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους.:drink:
Υπαρχουν ανθρωπου που να μην τους αρεσει ο Gokudera? ο.Ο:yellowcard:
Μια χαρα. Θα μου εξηγει και τα [I]μυστικα [/I]του manga που ξερει. xD (λες να τελειωσει το manga μολις το φτασω στο update chap?) /γρουσουζης :hahaha:
Η 2η season μπορει να σου αρεσει λιγακι περισσοτερο απο την 1η season. Περιεγραφες στιγμιοτυπα του αγωνα στην γιαγια σου? Wow...xD
Ιαν 14 2011 21:28
Kamen Tantei Zura → Napster
Late reply is late απλά. Να φτιάξουμε κλαμπ βαρεμάρας πρέπει xD
Ναι, όντως το συγκεκριμένο μου το έχεις ξαναπεί xD Αυτό που μ'άρεσε είναι ότι του πρότεινες εσύ, και στο τέλος εσύ νύσταξες.
Τουλάχιστον το παραδέχεσαι ότι σου αρέσει να κάνεις τον leader όταν παίζεται video games :P
Ντάξει, δεν θα έλεγα ότι είναι μάπα, αλλά από story τι να σου κάνει όταν μπλέκει χαρακτήρες από διαφορετικά Gundam; Να έχω τον Amuro και να με κυνηγάει αυτός από το Wing, ο Milliardo. Είναι για γέλια όμως. Το ποιο θεικό είναι να βλέπεις τα Gundam να κάνουν Musou. Δεν είναι κακό, οι πίστες δεν μου αρέσουν τόσο. Για να περάσεις την ώρα σου, με κάποιον φίλο σου δεν είναι κακό.
Βασικά, ίσως αν το έπαιζα μόνη μου το έβλεπα πιο νορμάλ, αλλά όταν παίζεις κάτι με την αδερφή μου και είναι στα κέφια της. Κοροιδεύαμε τα εχθρικά robots συνεχώς.
Είναι αρκετά επεισόδια, έτσι και αλλιώς βλακεία είπα, δεν θα ήταν λογικό να κοιμηθείς σε όλα αυτά τα επεισόδια XD
Χαχαχα μόλις τελείωσε; :P Ό, τι να ναι.
Πού έχεις φτάσει από άποψη του τι γίνεται εκείνη τη στιγμή; Δεν ξέρω που είσαι τώρα βέβαια. Θα έχεις προχωρήσει να φανταστώ.
Είναι gag στην αρχή, γι' αυτό και άλλωστε έχει πολλούς διαλόγους. Αλλά δεν είναι ότι δεν έχει στη συνέχεια, έχει αρκετό μπλα μπλα για να σε κάνει να το εμπεδώσεις. Εντάξει, εσύ ξέρεις τι σχέδιο θα σου αρέσει :3
Ποτέ δεν ξέρεις XD Κάποιοι δεν τον συμπαθούνε, αν και δεν θα περίμενα σε εσένα να μην σ'αρέσει. Όντως τα σπάει, έχει πάρα πολύ φάση. Δεν θα γράψω παραπάνω, κρατιέμαι για να μην πω spoilers.
Κρεμάστρες; Χαχαχαχα :hahaha: Μ'άρεσε αυτό. Ναι, είναι πολύ καλό και χρησιμοποιεί και χαρακτήρες που ίσως έχουν καιρό να εμφανιστούν. Δεν τους αφήνει να κάνουν απλά μερικές εμφανίσεις.
Φαντάσου τι άλλο έχει να σου πει όταν το φτάσεις up to date :kakaka:
Κάθε βδομάδα θα έρχεται να σου μιλάει γι' αυτό, τώρα που βρήκε άτομα.
Ναι, ναι! Το λάτρεψα :D :D :D
Αλλά θα περιμένω να το δει η sis πρώτα, για να δούμε την δεύτερη season μαζί. Θέλω να σχολιάζω xD Μια μέρα περιέγραψα στιγμιότυπο του αγώνα με του Tosei -γιατί θα έσκαγα- στη γιαγιά που είχε έρθει και μου έλεγε διάφορα, με βαρέθηκε και έφυγε μέσα στον πατέρα μου. οχοχοχο.
Ιαν 14 2011 18:54
Kamen Tantei Zura → Hanzo
Επίσης και η δική μου :P
Ρε συ και ήταν τόσο άκυρο. Γελούσα μόνη μου XD Δεν έχω ιδέα αν με άκουσε η sis αλλά έσκασα στα γέλια. Πώς γίνεται να αγνοηθεί κάτι τέτοιο;
Κάποιος το συνέχισε όμως. ο Mad_hatter νομίζω;
Θεικό απλά όμως :hahaha:
Ιαν 14 2011 18:39
Hanzo → Kamen Tantei Zura
Late reply is late αλλα ειχα βγει :P
Nαι βασικα ηταν το αψογο μερος να το ποσταρω αλλα ακομα και ετσι εχουν τοσο χαμηλα powerlevels που αγνοηθηκε τελειως xD
Ο Siegfried εχει αυτογνωσια παντως και αυτο ειναι που μετραει.
Ιαν 14 2011 01:15
Kamen Tantei Zura → Hanzo
[QUOTE=Hanzo;463030][IMG]http://i270.photobucket.com/albums/jj93/petrostsakas/1294849311749.jpg[/IMG][/QUOTE]
I lol'ed :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ιαν 13 2011 20:03
Robin-Chwan → Kamen Tantei Zura
Ισως φτιαξω καποια στιγμη. Τωρα ομως θα κανω thread με τις εικονες που εχω ζωγραφισει κατα καιρους. Ηθελα να το κανω καιρο τωρα αλλα δεν μπορουσα να βρω τροπο να τις ανεβασω. Τωρα πηρα το κινητο μου και τις εβγαλα φωτο οπωτε σε λιγο θα υπαρχει και το thread. Δε θα ειναι και στην καλυτερη αναλυση βεβαια αλλα απο το τιποτα...
Η ταινια αν τη δεις χωρις να εχεις δει το παιδικο, ειναι καλη. Αν το εχεις δει πρωτα ομως τοτε φαινεται αθλια! ^^ Εγω ευτυχως την ειδα πρωτα οπωτε τα ευχαριστηθηκα και τα 2
Εγω το εχω ηδη αλλαξει πριν απο καμποσο καιρο. Παλια το ειχα HinataSt αλλα τοτε το μονο anime που ειχα δει ηταν το Naruto. Μετα απο καμποσο καιρο και πολυ ΟΡ το εκανα οπως ειναι τωρα!
Ιαν 12 2011 15:23
Kamen Tantei Zura → Robin-Chwan
Για να το λέει θα σου αρέσει.
Καλύτερα να φτιάξεις λογικά κάποιο πιο πρόσφατο. Ωραία, ελπίζω να σου αρέσουν.
Νομίζω το δικό μου το top 10 είναι από τα πιο πρόσφατα στο thread, οπότε μπορείς να τσεκάρεις και τα άλλα 5.
Μπα, το έχω ακούσει αρκετές φορές. Είναι ανάλογο στο άτομο, αν θα πειστεί ή όχι. Οι περισσότερο όντως λένε ότι είναι πάρα πολύ καλό. Παρόλα αυτά δεν κάθισα ποτέ να το παρακολουθήσω.
Για την ταινία, πραγματικά δεν άκουσα από κανέναν εντυπώσεις και μου φαίνεται παράξενο. Ίσως αρχίσω να ρωτάω.
Ντάξει, είναι λίγο κάπως να κάνεις αλλαγή μετά από τόσο καιρό. Εκτός αν το username σου είναι κανένας σιδηρόδρομος.
Ιαν 12 2011 00:38
Kamen Tantei Zura → Kenny
[IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/2ps0cr7.jpg[/IMG]
[SIZE="4"][B]YEEEEES!![/B][/SIZE]
Μπαίνω τώρα :P
[SIZE="6"]ΤΗΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΚ YOU!!!![/SIZE]
Ιαν 11 2011 18:02
Kenny → Kamen Tantei Zura
Adolescence Avatar ch2 raw (κατέβηκε επιτέλους)... ενδιαφέρεσαι; :P
Ιαν 11 2011 17:36

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται