Community Status Updates
Robin-Chwan → Kamen Tantei Zura
Το εσβησαν μαλλον γιατι με το "Do it with your dying will" που ειχα γραψει απο κατω ξεπερνουσε κατα λιγο τα ορια. Μεχ, αν το χα καταλαβει πιο πριν δε θα το χα γραψει.
Τεσπα αυτη ειναι μια μεγαααααλη λιστα. Εγω πανω κατω 20 εχω δει/διαβασει. Βεβαια θα ηταν περισσοτερα αλλα τον τελευταιο χρονο (-1,5 μηνα) ειχα προβληματα με το νετ και δεν αρχισα τιποτα. Στο μεταξυ για να περασω τον χρονο μου εγινα ψιλοbookworm (με βιβλια σε στυλ Eragon, LOTR etc etc. Γενικα ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτος απο μαθηματα...)
Jan 01 2011 22:33
Kamen Tantei Zura → Robin-Chwan
Καλά έκανες. Είναι πολύ ωραίο έτσι όπως είναι :3
Για κάποιο λόγο έχει σβηστεί το ποστ σου, γιατί; Δεν είδα τις βαθμολογίες βασικά.
Αλλά ναι όντως το άξιζαν! Τουλάχιστον την υπογραφή θα την έβαζα 10 xD
Αυτό και αν είναι σπαστικό, έχει κάτι φοβερές εικόνες και καταλήγεις να τραβάς τα μαλλιά σου για να κάνεις κάτι μόνο με τον έναν χαρακτήρα από αυτούς που απεικονίζονται.
Όσο για την τελευταία ερώτηση :3
anime:
[url]http://myanimelist.net/animelist/Zura-san[/url]
manga:
[url]http://myanimelist.net/mangalist/Zura-san[/url]
Jan 01 2011 21:27
Thnx! Βρηκα οντως περισσοτερες εικονες ετσι αλλα θα κρατησω το τωρινο μου σετ χωρις αλλαγες.
Οντως μου το βαθμολογησαν ηδη. Μια χαρα ειναι! Πιστυω ενα 8 και ενα 9 το αξιζε μετα απο τοσο κοπο. (Εκτος απο το ψαξιμο επρεπε να πετσοκοψω το avatar για να ειναι μονο ο Reborn. Απο την αλλη μερια ηταν ο Hibari!)
Απο περιεργεια εσυ τι anime/manga εχεις δει/διαβασει?
Jan 01 2011 21:13
Παρακαλώ! :3 Περισσότερο σε ιαπωνικά sites θα βρεις σίγουρα, τύπου pixiv ή στο reborn-search (ακόμη κλαίω τις σελίδες που είχα αποθηκεύσει στα αγαπημένα Τ^Τ) χρησιμοποιώντας κάποιον μεταφραστή για να κάνεις χρήστη στο πρώτο. Google translate is your friend xD
Θα το ήθελα αλλά είμαι λίγο πιο πάνω και αν δεν περάσει αρκετός καιρός για ξεθάψω το thread δεν μπορώ xD Αν και είμαι σίγουρη ότι θα το βαθμολογήσει κάποιος άλλος γρήγορα, ή το έχει βαθμολογήσει ήδη xD
Ευχαριστώ πολύ! Είναι original pic που βρήκα στο blog της Katou Kazue.
[url]http://katoukikaku.jugem.jp/[/url]
Ζωγραφίζει τόσο υπέροχα αυτή η γυναίκα <3 Στην αρχή ήθελα να κάνω ακόμη ένα ao no exorcist set αλλά μου προέκυψε αυτή η εικόνα.
Jan 01 2011 11:03
Ευχαριστω! Χαιρομαι που βγηκε καλο γιατι μου βγηκε η ψυχη να βρω καλες εικονες του Reborn μεγαλου (οχι οτι μου φαινεται περιεργο. Μεγαλος εχει εμφανιστει μονο σε 2 covers). Αν θες να το βαθμολογησεις καντο! ^^
Btw και το δικο σου σετ ειναι πολυ ωραιο. Ποιος ειναι αληθεια?
Jan 01 2011 01:50
θα ήθελα πολύ να βαθμολογήσω το σετ σου >.<
υπέροχο! ειδικά το άβαταρ.
Jan 01 2011 01:39
Kamen Tantei Zura → Nighteyes
Ω σωστά! Υπάρχει και αυτό θέμα. Αν και έτσι αλλιώς είχες γράψει "ή αλλιώς" οπότε θα έπρεπε να ήταν πολύ καχύποπτοι για να μην το προσέξουν.
Πφφ θέλουν τον official αγγλικό τίτλο αυτοί :sleepy:
Dec 28 2010 15:32
Nighteyes → Kamen Tantei Zura
Nαι, βρε συ. Δεν υπάρχει θέμα. Απλά το έγραψα στο thread για να το δουν και οι άλλοι.
Μην νομίζουν ότι κλέβω.:P
btw κι εγώ hundred stories το λέω αλλά στο anidb σαν official title έγραφε το άλλο.:canthelp:
Dec 28 2010 15:26
Kamen Tantei Zura → Nighteyes
Δεν έχω συνηθίσει και τους δυο τίτλους XD Και μιας και έγραψες αυτόν που χρησιμοποιώ εγώ όταν το αναφέρω δεν έκανα καν τον κόπο να ξανα-τσεκάρω τον δεύτερο τίτλο για να δω αν ήταν αυτός που έγραψες πρώτο. Εξάλλου το hundred stories είναι και πιο μικρός. =p
Όσο για το ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε παραπάνω από μία προσπάθεια σε ένα ποστ, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό :P
Dec 28 2010 15:08
Kamen Tantei Zura → iristella
Δεν νομίζω να μην μου αρέσουν γιατί είχα κάποια από αυτά στο μάτι, αλλά πάω και βλέπω ακυρότητες τύπου Kage Kara Mamoru αντί αυτά που θα με αρέσουν xD Εξάλλου έχω δει τι σειρές βλέπεις οπότε <3
Ευχαριστώ πολύ! ^Ο^
Χεχε, οκ! Εγώ θα σε κάνω, το θέμα είναι να σου έρθει η αίτηση γιατί μου κάνει βλακειούλες το msn συνήθως =ρ
Dec 27 2010 19:05
iristella → Kamen Tantei Zura
Τιποτα, τίποτα. Ελπίζω να σου αρέσουν. ^w^ Thanks και για το compliment and I love your new set. <3
Btw αν θες κάνε με add msn (το έχω στο profile μου).
Dec 27 2010 15:33
Kamen Tantei Zura → iristella
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις στο αδελφικό site :3
Από ό,τι φαίνεται πρέπει να τα πάρω όλα σβάρνα. Βέβαια πρώτα πρέπει να κατεβάσω το Terra E, Ergo proxy, Boogiebop Phantom. Βέβαια το τελευταίο μου φαίνεται αρκετά βαρύ για κάποιο λόγο.
Όσο για το Aoi Bungaku, ίσως θα είναι το τελευταίο από αυτά που θα δω. Είχα μεταφράσει τα 3 πρώτα επεισόδια και με είχε πιάσει μια κατάθλιψη. Οπότε τελευταίο =p
Μάλλον θα αρχίσω Ayakashi και Mononoke πρώτο, που είχα φάει πρήξιμο και από την αδερφή μου να τα αρχίσω για να κάνει και αυτή rewatch μαζί μου xDDD
Τα mecha ίσως τα αφήσω για αργότερα. Πρέπει και να τα κατεβάσω κάποια :3
Σε ευχαριστώ και πάλι για τις προτάσεις!
Επίσης υπέροχη η profile pic σου! :lovulovu:
Dec 27 2010 14:59
Kamen Tantei Zura → Anelis
[SIZE="5"]Zura to the rescue :hero:[/SIZE]
[IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/sample-8402e8f8ea52471ff3c5197c0f2b9e64.jpg[/IMG]
[SIZE="1"]Kurara *_*[/SIZE]
Dec 20 2010 18:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed