Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Mihashi εσυ, βγάζεις alert. "Κορίτσι είναι".
Jan 07 2011 19:01
Photo

demonicMC → Kamen Tantei Zura

Ξερω αλλα συνεχεια το ξεχναω! Αλλα ενταξει το εκανα το σχολιο παλι στο manga pictures... Αλλα μαλλον θα το διαγραψει η κυρια Iri
Jan 07 2011 18:48
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Δεν είναι πιο ωραίο να το βλέπεις στην τηλεόραση; Δεν χρειάζεται να κουνιέσαι από εδώ και από εκεί για να βολευτείς στην καρέκλα, δεν σε πονάνε και τόσο εύκολα τα μάτια XDD Ναι ίσως σου δίνει την αίσθηση ότι τα συγκεκριμένα που είναι rated με αυτές τις ηλικίες δεν θα σου αρέσουν. Αν είχα την κονσόλα καλά θα ήταν :3 Είχες αναφέρει στο msn ότι έχει manga; Αααα Lead lead lead xD Για κάποιο λόγο μ'αρέσει πολύ να το ακούω αυτό :P Και εγώ σιγά-σιγά τελειώνω την πρώτη. Είδαμε βέβαια και anime με την sis και κοιμήθηκα και η βλαμμένη, και έχασα χρόνο XDD Ναι, το άβαταρ μου είχε αρέσει περισσότερο από ότι η sig. Κάτι με χαλούσε, αλλά ούτε που θυμάμαι τι ήταν. Yamamoto ε; Γιατί νομίζω θα καταλήξουμε να έχουμε παντού τους ίδιους αγαπημένους; XD Και baseball players ftw? :P Και εμένα αυτός μου άρεσε από την αρχή, αργότερα μου την είχε σπάσει κάτι, αλλά οκ. Παραμένει στην πρώτη θέση όλα αυτά τα χρόνια :D Πιστεύω και εσένα θα είναι έτσι. Ίσως αργότερα σου αρέσει και ο Squalo.
Jan 07 2011 18:39
Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

Και 'γω τα γραφω σε DVD αν και τωρα τα περισσοτερα τα αντιγραφω στο Xbox και απο εκει τα βλεπω. Ναι! Σχεδον καθε φορα που ειχαμε Ολ. Παιδεια. :D Θα προσπαθησω γιατι εχω δει αρκετα anime που ειναι για all ages και δεν μου αρεσαν αλλα παντα υπαρχουν εξαιρεσεις. Πρεπει να το παιξεις! :D Το παιχνιδι τα σπαει, ειναι σαν να βλεπεις ενα school, comedy & fighting anime απλα παιζεις εσυ στις μαχες. :P Οι χαρακτηρες ειναι θεικοι. Εχει και τον Shoma να κανει το epicο taunt. "Lead, Lead, Lead" xD Εγω την τελειωσα χωρις να το καταλαβω. Πραγματικα ηταν φανταστικα ολα του τα επεισοδια. Μεχ...εχεις δικιο. >.> xD Εσυ μου ειχε βαλει 10 στο avatar και 9 ή 9.5 στη sig. :3 Συγκεκριμενους θα 'λεγα για τωρα. Να δειξω πως διαβαζω και 'γω το Hitman Reborn! xD Κανα Yamamoto μαλλον θα βαλω επειδη τον εχω λατρεψει. Heh. ^.^
Jan 07 2011 03:55
Photo

Συνήθως ναι :P Αυτό βέβαια δεν έπαιζε, οπότε στο pc. Παίζατε baseball; Ήσασταν προχωρημένοι εσείς! Πολύ προχωρημένοι. :o :o :o Ωωω μπράβο :D Θα ήταν κουλ αυτό για να το δεις. Μην δίνεις τόσο σημασία σε ratings, έχει αριστουργήματα που είναι για all ages. Θα ήθελα να το παίξω, αλλά xD Από αυτό είχε δώσει ο hanzo κάτι βιντεάκια στην sis μου και της είχε φανεί πολύ κουλ ο ξανθός. Ίσως να ήταν και ο αγαπημένος της αν το έπαιζε. Όλοι είναι πολύ καλοί χαρακτήρες πάντως :D Ε εντάξει, το είδες γρήγορα. Και εγώ σκοπεύω να το τελειώσω την πρώτη season αύριο. Σήμερα την άρχισα. Εκτός αν δούμε τίποτα με την αδερφή μου. Πφφ δεν ξέρουν να εκτιμάνε ωραία sets :D δεν θυμάμαι τι βαθμολογίες σου είχανε δώσει. Για ποιους λες; Γενικά πολλούς μαζί ή συγκεκριμένους χαρακτήρες; :D Ωραία, ανυπομονώ να δω καινούριο set ^-^
Jan 06 2011 22:09
Photo

Nice! ^.^ Και 'συ τα γραφεις σε DVD και μετα τα βλεπεις στη TV? :P Ναι οντως κριμα. Θυμαμαι παλια στο δημοτικο που παιζαμε Baseball στο μαθημα της Ολυμπιακης Παιδειας. (ειχα χτυπησει μια φορα την μπαλα και την εβαλα στο καδο που ηταν 100 μετρα πιο περα) xD Indeed. Και στην αρχη φοβομουν να το αρχισω επειδη το Rating: G - All Ages και νομιζα πως θα ηταν εντελως [I]παιδικο [/I]και χαζο αλλα τελικα ΔΕΝ! Ναι ο Shoma ειναι αυτος στο setακι μου. ^.^ Απο ενα παιχνιδι του PlayStation και του DreamCast ειναι το Rival Schools. Ενα comedy+anime-stylish+fighting παιχνιδι. :D Και ο Shoma μαζι με τον punk τον [URL="http://i638.photobucket.com/albums/uu110/kazushi13_album/project%20justice%20-%20rival%20school%202/eiji%20yamada/Edge1.png"][B]Edge[/B][/URL] ειναι οι cool του παιχνιδιου. :) Ναι, πρωτος ο Tajima. (η αληθεια ειναι οτι εχω μια αδυναμια σε τετοιους χαρακτηρες) ΟΚ, ο Abe ειναι συμπαθητικος χαρακτηρας αλλα και ο Hanai δεν παει πισω. Νομιζω μια βδομαδα μου πηρε να τα τελειωσω ολα του Oofuri (2 seasons+special) και τωρα περιμενω να μεταφραστει το special που βγηκε πριν 2 βδομαδες. Αααχ...δεν παιρνω καλες βαθμολογιες εκει, εκτος απο το RuroKen set που εσυ με βαθμολογισες. :3 Μμμμ....σκεφτομαι για κανα setακι απο Hitman Reborn!, κανα Beelzebub (που θα αρχισει σε λιγες μερες το anime κιολας) ή απο ενα παιχνιδι, το Suikoden...
Jan 06 2011 20:43
Photo

Είδα μόνο 3 τελικά. Αργότερα τα άλλα 3 που έμειναν στο dvd :3 Κρίμα που δεν είναι και πολύ διαδεδομένο εδώ στην Ελλάδα, θα γνωρίζαμε πιο εύκολα πράγματα γι' αυτό. Σαν το ποδόσφαιρο πχ. Έτσι <3 Το Ookiku τα σπάει από το πρώτο επεισόδιο. Δεν είναι αυτός που έχεις στο icon σου; Κουλ φαίνεται :D Πρώτος ο Tajima δηλαδή; Και μετά ο Abe; Ωραία. Καλά βέβαια ο Abe, παίζει να είναι αυτός που μιλάει περισσότερο, οπότε δένεσαι και πιο εύκολα μαζί του. Για τον Mihashi, θα πω ότι τουλάχιστον δεν είναι σαν άλλους πρωταγωνιστές. Ή νικάνε τα πάντα ή κλαψουρίζουν ηλίθια. Είναι έτσι ο χαρακτήρας από την αρχή και σιγά-σιγά εξελίζεται. Μ'αρέσει σαν πρωταγωνιστής αλλά όχι σαν αγαπημένος χαρακτήρας :P Προσωπικά πήγα τον Tajima, τον Hanai και το Oda από την ομάδα του Mihoshi. Σιγά-σιγά; Και σε πόσο καιρό την είδες; :P Και τις δυο seasons. Υ.Γ. γιατί όχι; να πας να παίξεις και στο rate thy neighbor xD σκέφτηκες με τι θα κάνεις;
Jan 06 2011 19:58
Photo

Ετσι! <3 Αν και ειναι απο τα αγαπημενα μου sports το Baseball, ειχα 2-3 αποριες σχετικα με το Baseball και ετσι ρωτησα τον Hanzo. Και μενα απο το πρωτο επεισοδιο μου αρεσε. Ο Tajima μου θυμιζει τον Shoma απο Rival Schools ο οποιος τυχαινει να ειναι απο τους πιο cool χαρακτηρες παιχνιδιων. Οι hitters απ' οτι φαινεται κουβαλανε μια τρελα πανω τους. xD Και εμενα σχεδον ολοι μου αρεσαν, ο 2ος αγαπημενος μου θα ελεγα πως ειναι ο Abe Takaya. O Mihashi δυστηχως δεν μου αρεσε οσο οι αλλοι αλλα και παλι ηταν καλος. :P Στην αρχη πηγα να το δω ολο σε μια μερα αλλα ο Hanzo μου ειπε να μην το κανω και να δω την σειρα σιγα-σιγα. xD Μεχ...:P Προχθες το τελειωσα εγω btw... Υ.Γ. Σκεφτομαι και 'γω να αλλαξω set. Εχει σκουριασει το συγκεκριμενο. :P
Jan 06 2011 18:27
Photo

Ναι, η άλλη είχε πολλούς χαρακτήρες, είπα να βάλω τον Tajima στην sig :3 Thank you! Δεν έχω δει πολλά επεισόδια, αλλά όντως είναι πολύ καλή σειρά. Και να μην σκαμπάζεις τίποτα από baseball, και πάλι θα καταλάβεις! (αν και βέβαια είναι καλό να διαβάσεις πριν δεις μια σειρά με σπορ που ίσως δεν γνωρίζεις, τουλάχιστον εμένα με ωφέλησε κάπως να διαβάσω τα βασικά.) Συμφωνώ πάντως, πάρα πολύ καλή σειρά. Έχει κάτι χρόνια να μ'αρέσει σειρά από το πρώτο επεισόδιο xD Εσένα από το πρώτο σου άρεσε; :P (Μιας και ανέφερες και τον Tajima που σου άρεσε από το 1ο επεισόδιο), Χεχε, όντως είναι φοβερός :D Και οι υπόλοιποι χαρακτήρες είναι πολύ καλοί. Πάω να δω επεισόδιο τώρα, να το φτάσω τουλάχιστον στο μισό xD (είμαι τόσο ενθουσιασμένη ακόμη και με τον μικρό αριθμό επεισοδίων που έχω δει)
Jan 06 2011 18:02
Photo

Ναι, ναι την προηγουμενη λεω αλλα και αυτη που εβαλε ειναι καλη και ταιριαζει περισσοτερο με το avatar. :) Πολυ ωραια σειρα το Oofuri, απο τα καλυτερα sports anime που εχω δει. Ειδικα ο Tajima, απο το πρωτο επεισοδιο της 1ης season μεχρι και το τελευταιο επεισοδιο της 2ης season τον λατρεψα. He is awesome! :D
Jan 06 2011 17:48
Photo

Ευχαριστώ πολύ! Μάλλον για την sig, θα λες την προηγούμενη γιατί την άλλαξα πάλι xD Hai! Tajima ftw :3 Ευχαριστώ και πάλι! Πρέπει να το συνεχίσω βέβαια, σε λίγο θα κάτσω να δω και άλλα επεισόδια. Να είναι καλά ο Hanzo που με έκανε να το βάλω σε προτεραιότητα από αυτά που θα έβλεπα :D Το λάτρεψα.
Jan 06 2011 17:41
Photo

Nice set! Tajima FTW! :hero:
Jan 06 2011 17:33
Photo

Kamen Tantei Zura → Robin-Chwan

Ναι, καλύτερα να διαβάζεις complete, δεν έχει και την έγνοια ότι θα αυξάνει ο αριθμός των chapters. Καλό είναι μέχρι εκεί που έχω διαβάσει, αλλά δεν το συνέχισα, ίσως δεν είναι το είδος αυτό που θα κολλήσω. Για να το λέει βέβαια το παιδί, θα έχει δίκιο, αν συνεχίζει αργότερα καλά. Αν ταιριάζουν και τα γούστα σας :3 Ναι, έχει anime Top 10. Δεν ήξερα αν είχες γράψει εκεί, οπότε αποφάσισα να ρωτήσω. Γιατί να ακουστεί lame; Εγώ τα έχω στο profile μου τα πέντε αγαπημένα μου anime :3 Welcome to the NHK!,Genshiken,Cromartie High School,Abenobashi Mahou Shoutengai, Sayonara Zetsubou Sensei. Αν και ίσως αλλάξει κάτι στο top 10 που έχω, επειδή βλέπω κάποια anime αυτό το καιρό που πραγματικά πιστεύω θα μπουν στα αγαπημένα μου. Αν δε σου τραβάει το ενδιαφέρον κάτι, δύσκολα να κάτσεις να διαβάσεις με το ζόρι. Πολλοί φαίνεται να το περιμένουν το συγκεκριμένο, δεν ήξερα ότι ήταν τόσο καλά τα βιβλία. Ελπίζω να βγει σύντομα για να μην σας κρατάει σε αγωνία :3 Το username μου; Από τον χαρακτήρα του Gintama, τον Katsura. Nickname του ας πούμε βασικά, έτσι τον φωνάζει ο πρωταγωνιστής. Δεν θα έμπαινα με αυτό στην αρχή, ίσως έβαζα κάτι δικό μου, αλλά μου αρέσει οπότε XD
Jan 06 2011 16:05
Photo

Robin-Chwan → Kamen Tantei Zura

Ναι, καποια στιγμη θα ξαναπαιξω με το ιδιο σετ. Οποτε μου ρθει η ορεξη...:yawn2: Θα μεγαλωσει να εισαι σιγουρη. Τωρα εχω ηδη βαλει μπρος για το Veritas. Ο didimakia μου ειπε οτι αξιζει και αφου ειναι complete λεω να του ριξω μια ματια. (Δε θελω να εχω πολλα on-going) Αγαπημενα ειναι: το One Piece (1ο και καλυτερο!!!anime & manga), Fairy Tail (manga απο το anime εχω δει μονο ενα επ.), TTGL (anime), KHR! (manga!), 20th Century Boys και Avatar: The Last Airbender το οποιο ειναι παιδικο της Nick αλλα ισαξιο με anime. Υπαρχει και thread εδω αν κοιταξεις. (ακουγεται lame ε? oh, well...) Εσενα ποια ειναι τα αγαπημενα σου? Φαντασιας βεβαια! Τα εξωσχολικα ο,τι ειδος και να ναι ειναι πιο ενδιαφεροντα. Τελικα καταλαβα οτι με νετ ή χωρις βιβλιο σχολειου [B]δεν[/B] θα καταφερω να ανοιξω. (αν και το εχω προσπαθησει πολλες φορες. Με καποιο τροπο ομως παντα ονειρευομουν με ανοιχτα τα ματια στο τελος. Μαλλον το μυαλο μου δεν καθεται σε ενα σημειο πανω απο 5 λεπτα χωρις να εχει ενδιαφερον) Τωρα το μονο βιβλιο που περιμενω να βγει ειναι το 4ο και τελευταιο απο την 4λογια Inheritance Cycle. ΥΓ: Το ονομα σου απο που βγαινει???
Jan 02 2011 22:54
Photo

Kamen Tantei Zura → Robin-Chwan

Πφφ, ντάξει, δεν το έπαιρνες και χαμπάρι. Θα ξαναπαίξεις; *_* Ελπίζω να μεγαλώσει σιγά-σιγά :3 Ε εντάξει, θα μεγαλώσει τώρα που έχεις τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις ίντερνετ. Τα αγαπημένα σου ποια είναι παρεμπιπτόντως; Είναι και το Reborn σε ένα από αυτά; Θα το είχα στο top 10 anime μου, ήταν και από τα πρώτα μου anime. Παλιές καλές εποχές του 2006. Αλλά με απογοήτευσε σε σχέση με το manga όταν άρχισα να το διαβάζω. Καλό είναι αυτό :3 Τα βιβλία είναι λατρεία. Φαντασίας ε; Ωραίο είδος, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν μου φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω όπως προηγούμενες. Ίσως τώρα τελευταία που διαφημίζονται και περισσότερο βιβλία φαντασίας. (χαχα ε εντάξει τι να κάνουμε; όσο ναι, τα εξωσχολικά είναι πιο ενδιαφέροντα)
Jan 02 2011 17:30