Jump to content

Community Status Updates

Photo

demonicMC → Kamen Tantei Zura

Σιγα, δεν υπαρχει κολλημα κατεβαζω αρκετα γρηγορα σε μια νυχτα και λιγοτερο ειναι ετοιμα.
Jan 10 2011 20:09
Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

Oh well...ειμαι και 'γω ενα απο τα πολλα ατομα που βαριουνται ευκολα, οποτε το βρηκες. xD Lead, Lead, Lead is awesome! :3 Καλα ενταξει, στο SW οταν ειχα παιξει με τον ξαδελφο μου, σε μια βραδια το τερματισαμε ολο το παιχνιδι (ειχαμε ανοιξει τα παντα) και η ωρα ηταν 7 το πρωι και του δειχνω μια το DW5, τον κοιταω και του λεω "Εισαι μεσα?" Αυτος μου λεει "Αμα ειναι σαν αυτο που παιζαμε τοτε ναι, αν οχι τοτε βαλτο να το δοκιμασω". :hahaha: Ο καμμενος ηθελε να παιξει και το DW αλλα νυσταζα και δεν το παιξαμε τελικα. (μπορει να στο εχω ξαναπει αλλα τεσπα...) :P Καλα αμα παιξεις μαζι του θα αρχισει να σου λεει τα δικα του οπως παντα. "ελα εδω, πανε εκει, προστατεψε τη βαση, αστο οπλο σε μενα, ασε αυτα μπλαμπλαμπλα". xD Ολα θα τα πει λες και 'γω δεν ξερω. xD (και μου αρεσει να κανω τον leader) :( To DW Gundam δεν το εχω παιξει, αξιζει? Δεν μου αρεσει το OP αλλα το βλεπω. (σιγα, ετσι οπως το εχουν κανει, το [I]καθαρο[/I] επεισοδιο διαρκει 15 λεπτα max) Συμφωνω μαζι σου σχετικα με αυτο που ειπες για τα 3 μεγαλα (σε επεισοδια γιατι σε ποιοτητα ειναι αστα να πανε) xD shounen. :D Οχι, ειδα νομιζω 5 επεισοδια. Awww...xD Το μονο που θυμαμαι πολυ καλα ειναι που οταν ξυπνησα τους ειδα στο πλοιο να φευγουν. xD Και ειπα "wth?" xD Ωραιο ειναι μεχρι εκει που εχω διαβασει. Btw οταν το αρχισα πριν 1-2 χρονια, νομιζα πως θα ηταν χωρις πολλους διαλογους (μου αρεσει btw οταν εχει μεγαλους διαλογους γιατι ετσι χαζευω περισσοτερο τις εικονες) xD αλλα τελικα ειχε κατι που τα περισσοτερα shounen δεν εχουν. :) Δε πιστευω να εχω προβλημα με το σχεδιο. Μα γινετε να μην μου αρεσει ο Gokudera? :P Τα σπαει ο τυπος. Nuff said. Ναι, ενα απο αυτα που μου αρεσει ειναι που χρησιμοποιει ολους τους χαρακτηρες και οχι 1-2 και τους αλλους τους εχει για [I]κρεμαστρες[/I]. xD H αδελφη σου μου ειπε σχεδον τα παντα για το Hitman Reborn! :P Ειδα οτι τελειωσες και το Oofuri, nice! :3 Υ.Γ. Παιζει να ειναι το μεγαλυτερο comment/message που εχω κανει ποτε....:hahaha:
Jan 10 2011 19:41
Photo

Αχααα πολυ καλη ιδεα παρα πολυ σωστη η sis... γιατι δεν μου το λεγατε πιο μπροστα να μην διαγραψω το Clannad (οπως εξηγησα και στη sis σου συνηθως δεν κατεβαζω σειρες γιατι προτιμω streaming αλλα αυτη τη φορα ηταν εξαιρεση για μια κοπελα που ηθελε να δει). Ακομα μια ερωτηση τωρα, τα εχουμε σε raw η hard-subs; (αν θυμαμαι καλα που μου ειχε εξηγησει ο Fingolfin τα soft ειναι αυτα τα subs που τα προσθετεις και τα hard αυτα που ειναι embedded στο video σωστα;)
Jan 10 2011 19:10
Photo

Coolio αν και δεν εχω ακομα profile στους eternal... Εγω θελω να ακολουθησω την δουλεια που ελπιζω οτι θα με βαλεις να κανω! Μεταφραστης/Διερμηνεας. Παντα μου αρεσαν οι γλωσσες και δεν μπορω να αφησω καμια ευκαιρια για μεταφραση. Εμεις με αυτους εχουμε χοντρο προβλημα, αν και με μερικους απο αυτους γνωριζομαστε καμια δεκαρια χρονια (εγω τουλαχιστον) φυσικα ολο αυτο θελω να πιστευω οτι ειναι θυσια στο βωμο της καλοπερασης και της πλακας. Εχουμε ομως το προβλημα οτι δεν ξερω τι projects εχετε. Παω τωρα να δω.
Jan 10 2011 18:45
Photo

Ααααα το 11eyes αν και ειναι eroge ειναι παρα πολυ ωραιο και η πλοκη μου αρεσε.... fuck το μονο που αφησα απ'εξω... Οχι δεν ηταν απο τον τροπο που γραφεις, με μια διεστραμενη λογικη εβγαλα απο τα hobby που εχεις βαλει στο Profile (namely φωτογραφια) οτι αφου η τεχνολογικη εχει περισσοτερες σχολες που ασχολουνται με "τεχνη" (δεν ξερω κιολας διορθωσε αν κανω λαθος) αυτο υπολογισα... Παντως που πανε αυτα τα sites? Να αναθετουν administrator position σε 16χρονο...? Αντε μπραβο μπραβο στα βηματα του Παναγιωτη (c'est moi) και εγω θεωρητικη ειμαι! Να σε ρωτησω 2 πραματα. #1. Ολοι αυτοι οι θετικοι σας πρηζουν εσας για το πως πιστευουν οτι ειναι καλυτεροι/εξυπνοτεροι/elite? #2. Ας το συζητησουμε λοιπον? (ναι ξερω οτι εδω δεν κολλαει ερωτηση αλλα βαριεμαι να παω πιο πανω να διορθωσω)
Jan 10 2011 18:20
Photo

Πας 2α λυκειου, στην θετικη ή τεχνολογικη κατευθυνση (αν βεβαια πηγαινεις κανονικο λυκειο και οχι σε ΕΠΑΛ). Και ναι το Hajime εχει ορους boxing. Εγω τουλαχιστον το βρηκα αρκετα ευκολο γιατι γενικα ειχαν βγαλει μια λιστα με την μεταφραση που ηταν σωστη. Ρωτα λιγο στους Eternal αν υπαρχει καμια θεση για μεταφραστη, γιατι αυτο το καιρο εχει σταματησει το project και απο τον Οκτωβριο που τελειωσα δεν μπορουσαν να βρουν καποια στιγμη να τους το στειλω για quality checking. Και εσυ μεταφραση κανεις?
Jan 10 2011 18:03
Photo

Χουχουχου... imo απο τις καλυτερες σειρες... Το μεταφραζει μονη της ή σε καποιο group? Γιατι εγω μετεφρασα ενα επεισοδιο απο το Hajime Ni Ippo για την animeclipse και μπορω να πω οτι ηταν αρκετα δυσκολο στην αρχη... αλλα παλευοταν.. btw να κανω μια υποθεση για τη σχολικη σου ζωη?
Jan 10 2011 17:43
Photo

Μπααα τιποτα τετοιο and also... you think too much. Απλη ειναι η ζωη μην την κανεις και πιο δυσκολη σε μας τους καημενους που δεν καταλαβαμε τι ειπες :D! Καλο ειναι το baseball (εχω και ροπαλο και γαντι και μπαλα, ετοιμος για το γηπεδο) αλλα κατ'εμε το American Football το ξεπερναει. Ακουσα εχετε δει με την αδερφη σου το Clannad, πως ητανε, σου αρεσε?
Jan 10 2011 17:16
Photo

Αχααααα.... Thank you... so you are a baseball fan or the character is just cool?
Jan 10 2011 15:57
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Αλήθεια; :o Πως και δεν το έχεις διαβάσει ακόμη; Βαριέσαι :P Lead, lead, lead, lead, lead. Ε καλά όταν είσαι και με φίλους στάνταρ πέφτει γέλιο. Μόνος σου είναι διαφορετικά. Τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία. Αν και νομίζω ότι γι' αυτό πρέπει να έχουμε μιλήσει στο ELS chat. Στην αδερφή μου όταν παίζαμε είτε Dynasty, Samurai Warriors είτε Warriors Orochi ότι βλακείες μας κατέβαινε λέγαμε. Αν και το χαρακτηριστικό είναι ότι φωνάζαμε η μία στην άλλη "έρχομαι να σε σώσω, περίμενε ". Όταν πήραμε το Dynasty Warriors Gundam, εκεί ήταν το γέλιο :P Xaxa, μόνο αν ήσουν κολλημένος xD Τα μισά είναι και fillers λογικά, αν και δεν ξέρω τι παίζει. Από τα τρία μεγάλα shounen βέβαια με χίλια θα έβλεπα OP παρά τα άλλα δύο. Κοιμήθηκες σε όλα τα επεισόδια με την Arabasta; Δεν χάλασε η σειρά, απλά σιγά-σιγά έγινε battle-manga. Έχει φύγει το gag που έχει στην αρχή, έχει comic relief που και που. Αλλά εντάξει, πιστεύω θα σου αρέσουν οι μάχες και τα λοιπά. Και επειδή λογικά το διαβάζεις και πιο γρήγορα, ίσως να μη σου φανεί τόσο άσχημα. Ίσως σου χτυπήσει άσχημα το σχέδιο λόγω της ταχύτητας, δεν θα σου φανεί σαν μεταβατικό στάδιο κτλ. Οκ το πέτυχα ότι θα σου άρεζε. Αφού στο έγραψα βέβαια ρώτησα και την sis για να σιγουρευτώ XD Λέω θα έχουν μιλήσει οπότε. Όντως έχει αρκετούς χαρακτήρες που είναι main, αλλά παίρνουν μέρος τουλάχιστον. Το χαίρεται λογικά, να σου πω την αλήθεια όσο περισσότεροι main χαρακτήρες τόσο και καλύτερα. Εκτός αν είναι gag manga, που εκεί και 2 να σου βάλει ως κύριους :P
Jan 10 2011 15:33
Photo

Να σε ρωτησω απο ποιο anime ειναι το avatar σου?
Jan 10 2011 14:30
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Ούτε σπάγγο, ούτε κλωστή, δράμα σε λέω.
Jan 09 2011 00:24
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Μα το παιδί [B]νήμα[/B] δεν έβγαζε, σε λέω. [B]Νήμα[/B] δεν έβγαζε.
Jan 09 2011 00:05
Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

OK, ;) οποτε θες θα στο στειλω, δεν εχω prob. (εδω εγω δεν τα εχω διαβασει ακομα) :hahaha: Lead? xD Νταξ, οταν παιζω με φιλαρακια μου παντα τους κανω να γελανε [I]ή τους κοροιδευω. [/I]xD Ααα σε παρακαλω! Οχι και κλεφτρονια. xD Αυτη ειναι η καλυτερη τεχνικη. :P (σιγουρη νικη εχεις!) Χεχ, το παραξενο θα ηταν να ημουν ξυπνιος σε ολα τα επεισοδια του OP. xD Τα μισα ειναι πολυ~~~ βαρετα. xD Οσο για την Arabasta, ας μην μιλησω καλυτερα. xD I see....δε πιστευω ομως να [I]χαλασε[/I] η σειρα οταν εγιναν σοβαροι, ε? :P Δυστηχως ή ευτυχως τα manga δεν τα διαβαζω γρηγορα, μ' αρεσει να χαζευω για πολυ ωρα τις εικονες. :P Ναι, ο Gokudera τα σπαει! Πραγματικα απιστευτος χαρακτηρας. Παντως πλακα-πλακα πολλους main χαρακτηρες εχει το Reborn! o.O Μπραβο στην mangaka που τα βγαζει περα με τοσους main characters. :D
Jan 08 2011 23:59
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Πήγα να γράψω σ' εσένα και τα έγραψα στον Napster, και δε θα έβγαζε και νήμα το παιδί. Βαριέμαι να τα ξαναγράψω, θα σου πω όταν έρθεις.
Jan 08 2011 23:59