Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → Kamen Tantei Zura

Btw, αυτό που με έκανε εμένα να εντυπωσιαστώ από τον ίδιο μου τον ευατό ήταν αυτό που έγραψα όταν ήθελαν να κατηγορήσω τους δολοφόνους που για κάποιον λόγο μπορεί να ψήφιζαν άλλους δολοφόνους για να σώσουν την θέση τους και να μην αποκαλυφθούν. "[COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][I]Αυτοί που σκίζουν και καταβροχθίζουν σάκρες, χωρίς καμία δυσκολία θα καταβρόχθιζαν και τα άτομα που καταβροχθίζουν μαζί τα άτυχα κορμιά κυριευμένα από τη σήψη, με το φόβο πως μπορεί για κάποιο λόγο να κινδυνέψει η βορά τους." [/I]Τι είπα το άτομο;[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]:hahaha: Εκείνη τη στιγμή το είχα γράψει, με είχε πιάσει ίστρος :P. Με κλιμακωτά συναισθήματα παρακαλώ :P /psonio mode on
Feb 28 2011 20:14
Photo

Night Wizard Seal → Kamen Tantei Zura

Ευχαριστώ πολύ.:kawaii: Εμ ένα παιχνίδι είπα να παίξω, γιατί ξέρω πόσο ωραίο και διασκεδαστικό είναι και προσπάθησα όσο μπορώ να αποδόσω καλύτερα τον ρόλο μου. Χάρηκα που σου άρεσε :) Ελπίζω να πάμε και γι'άλλα.
Feb 28 2011 20:02
Photo

Kamen Tantei Zura → Night Wizard Seal

Κρίμα που βγήκες :( Μου άρεζε πάρα πολύ πως έπαιζες, χαιρόμουν όταν έβλεπα ποστ σου. Οπότε, nice rp! Συγχαρητήρια :3
Feb 28 2011 19:58
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Παρακαλώ! :3 Αυτά είναι :D Και πολύ λογικό το βρίσκω να είναι η αγαπημένη σου female character. Δεν χρειάζεται να την περιγράψεις, απλά το ξέρεις ότι τα σπάει :hero: Εντάξει, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα τα chapters, θα φτάσεις up to date γρήγορα. Εξάλλου μια στο τόσο βγάζουν chapter, δεν βγάζουν κάθε βδομάδα.
Feb 28 2011 19:52
Photo

Kamen Tantei Zura → matassos

Τιμή ε; :hero: Πάντως χάρηκα πολύ που σε γνώρισα :) Αν και δεν πολυμιλήσαμε, ήταν και ένα θέμα η απόσταση, και έχω και ένα θέμα ακοής xD Δεν άκουγα και καθαρότατα τι λέγατε :P Και πάλι χάρηκα ^-^ Και τώρα που το θυμήθηκα, για κάτι που είπες στο τραπέζι. Αν και έχεις όρεξη να την κοιτάξεις, δηλαδή. [url=http://myanimelist.net/profile/Zura-san]MyAnimeListProfile[/url] Χοχοχο :himitsu:
Feb 28 2011 19:38
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Ναι, του αναίρεσες την κατηγορία :P Καλά ήταν epic εκείνη η "συζήτηση" με τον Tragic. Ήταν η φάση που έγραφε μία ένας και μίας ο άλλος. Ντάξει, δεν γίνεται να το ακολουθήσεις κατά γράμμα το rp, ειδικά αν είσαι και σε στιγμή που σε κατηγορούν. Αυτό έγραψα και στο προηγούμενο vm, και εγώ το ήθελα απλά να απαντήσω και όχι να κάνω rp, λογικό να συμβεί στους περισσότερους μέσα στο παιχνίδι. Ντάξει, υποτίθεται για να κάνουν την πλάκα μετά, γινόταν επίτηδες. Αλλά στην αρχή, μου φαινόταν πολύ παράξενο. Και άντε μια φορά typo, μα και δεύτερη; :P Καλά σε εκείνο, αναγκαστικά οι περισσότεροι θα κάνουν copy-paste. (η εικόνα είναι από το pc οπότε δεν φαίνεται :P) Σίγουρα οι λίγοι γύροι, περιορίζουν τον τρόπο που παίζεις και αν έπαιξες καλά. Αν υπάρξει; Μακάρι να υπάρξει :3
Feb 28 2011 19:32
Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

Thank you! :3 Ετσι! Adachi ftw! Η αγαπημενα μου female χαρακτηρας.:lovulovu: She is cute, awesome και εμμ....[B]awesome[/B]! Εχει φοβερο χαρακτηρα, τι να λεμε τωρα.:hahaha: Btw πρεπει να το συνεχισω καποτε, αυτο το καιρο διαβαζα περισσοτερο το Reborn! και τα ειχα αφησει τα αλλα manga. Στο Yankee-Megane ειμαι στο 5ο volume ακομα.:frozen:
Feb 28 2011 15:28
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Μου άρεσε πολύ η επιλογή σου στο thread των waifu/husbando. Adachi ftw! :D
Feb 28 2011 07:44
Photo

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Όχι, δεν θα έρθει τελικά.
Feb 27 2011 17:34
Photo

Χαχαχα, είπες και εσύ να έρθεις αργότερα :) Εμένα πάλι μ'αρέσει να πηγαίνω ακριβώς, πάντα. Όταν φτάσεις, στείλε μήνυμα πάντως :D
Feb 27 2011 14:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

A, OK! Κοίτα, συνήθως όλοι αργούν (lol) οπότε εγώ είπα μια φορά να αργήσω επίσης! Τώρα αν θες να πάμε μαζί δεν έχω πρόβλημα αλλά πες το μου! ^^
Feb 27 2011 14:32
Photo

7 και; :P Θα πάω πιο νωρίς, μάλλον ακριβώς 6 και 30 θα είμαι εκεί.
Feb 27 2011 14:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Έλα κούκλα, τι ώρα θα πας σήμερα? Θες να συναντηθούμε στς 7κ15 στην Καμάρα?
Feb 27 2011 14:17
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Oντως ειχε πολυ πλακα σε σημεια. Ειδικα εκει που μου ελεγε ο tragic prince κατι βλακειες για το Dynasty warriors, και εγω του λεω οτι ο παικτης μου δεν εχει μουσι στο συγγεκριμενο παιχνιδι, με ενα τροπο λες και μολις ανατραπηκαν ολα τα δεδομενα! Βεβαια εκει εχασα λιγο το rp, αλλα με επνιγε το δικιο. Φυσικα, μην φανταστεις οτι με ολες αυτες τις δικαιολογιες μου πιστευα σοβαρα πως θα σονωμουν, απλα πονταρα στην αφελεια μερικων ως last resort. Παντως δεν καταλαβαινω που βρισκοταν το μπερδεμα με το ονομα μου. Ηταν απλουστατο.Βεβαια ξερω οτι απο ενα σημειο και μετα το καναν επιτηδες... Οκ την αλλη φορα θα διαλεξω τον Chunyu Qiong, να δουμε πως θα το γραψουν. Θα μπορουσα να παιξω ακομα καλυτερα αμα εμενα περισσοτερο στο παιχνιδι. Παντως, για την επομενη φορα (αν υπαρξει φυσικα) εχω ετιμασει φοβερο χαρακτηρα για rp. Αυτο θα ειναι κορυφαιο, οτι και να με βαλουν.
Feb 27 2011 14:00
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Λογικό το βρίσκω~ :) Αν προλάβω να κάνω κάποιο καινούριο σετ, θα ήθελα να το βαθμολογήσω, εκτός αν με πρόλαβε ή θα με προλάβει κανένας :) Πώς τα κατάφεραν; Μάλλον γιατί βγάζουν τα προσωπικά τους απωθημένα -ειδικά αν δεν συμπαθούν κάποιον- μέσα στο παιχνίδι όπως και τα νεύρα που τους είχαν δημιουργηθεί από το προηγούμενο. Αν και δεν πρέπει να μιλάω, γιατί σε κάποια φάση έδινα περισσότερο σημασία στο να απαντήσω σε κάποιον πάρα να κάνω rp, οι περισσότεροι το έχουν πάρει πάρα πολύ σοβαρά το παιχνίδι. Λες και περιμένουν κάποιο βραβείο στο τέλος "Ο καλύτερος detective". Πάντως, μετά που έφυγες, ήταν ακόμη σε φυσιολογικά επίπεδα, μάλλον μετά το θάνατο του mad_hatter έγινε ο μεγάλος χαμός. Μετά τον Frankenstein, δηλαδή, νομίζω. Πάντως υπάρχουν 3-4 άτομα, για τα οποία ακόμη πιστεύω ότι παίζουν καλά. Ελπίζω μετά από αυτό το παιχνίδι πάντως, να μην θεωρήσουν ότι είναι καλύτερο να μην ξαναγίνει. Χαχα το μούσι xD Πάντως, να πω ότι είναι και όνομα το οποίο δεν το θυμάσαι εύκολα. Sama, Soma, ό,τι θέλεις γράφανε. Μου άρεσε το πως έπαιζες, αν και δεν ξέρω και πολλά πράγματα για τον συγκεκριμένο, θεώρησα ότι έπαιξες πολύ καλά :) Διασκέδαζα όταν διάβαζα κάποιο ποστ σου. Καλό αυτό πάντως που το διασκέδασες μέχρι το τέλος. :hero: Ίσως και λογικό, γιατί δεν είχε δημιουργηθεί ο χαμός ακόμη.
Feb 27 2011 11:16