Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

matassos → Kamen Tantei Zura

well μην μπεις στην λίστα των μάνγκα μου ομως γιατι εχει αρχησει να εχμ γινετε περιεργη :hahaha: (τα ελάχιστα που έχω διαβάσει), και να με παρεξηγησεις δεν εχω προβλημα, αλλα οχι, πιο πολυ απο σχεδιαστικο ενδιαφερον ειναι που διαβαζω :P κοιτα εγω απο την αλλη ειχα παντα σκοπο να βλεπω πραγματικα καλα ανιμε, δεν μου αρεσει να ξεκιναω κατι και να ξενερωνω ουτε να ειναι βαρετο-κλισε κλπ. προσεχω πολυ πριν ξεκινησω κατι (την πατησα και μερικες φορες.. δεν θες να ακουσεις τη γνωμη μου για το μποκουρανο xD) αλλα ναι, με τη λογικη που παω βλεπω τα γνωστα κυριως (αν και εχω δει μερικα αγνωστα ψαγμενα *proud) well οτι εχω πανω απο 7 σιγουρα αξιζει να το δεις, 6-7 μετρια, απο κει και περα χαλι xD (αν και τωρα που τα βλεπω πρεπει να κανω μια ανανεωση και στις βαθμολογιες)
Μάρ 01 2011 00:36
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Dorothy

It's blueeeeeeeeeeeee~ :D Blue, blue, blue :D
Φεβ 28 2011 23:54
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → matassos

Τα ολοκληρωμένα είναι 292, και έχει αρκετά ova και ταινίες. Απλό ανιμα, πώς το εννοείς; Δεν θεωρώ άγνωστα αυτά που έχω δει xD Επίσης, δεν έχω δει αρκετά γνωστά. Και θέλω κάποια στιγμή να τα πάρω σβάρνα. Δεν είμαι ε; Αρκετοί μου το λένε. Αλλά ίσως εξαρτάται και από τα γούστα του καθενός. Πχ είδα έβαλες στο Bokurano 4, ενώ αντίθετα του έβαλα 10. Είναι όντως, και ήρθε και αρκετός κόσμος. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω, δεν έχω έρθει ιδιαίτερα και σε πολλά meetings. Θα βρούμε, θα βρούμε, σε αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα. Μια χαρά η λίστα σου :) Θα την κάνω stalk από εδώ και πέρα, για να βάζω anime σε προτεραιότητα. Καλά και να σου έρθει όρεξη να κάνεις ανανέωση, τις μισές και παραπάνω φορές το MAL θα σου βγάζει errors T^T
Φεβ 28 2011 23:52
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Napster

Όχι δεν εννοούσα αυτό, εννοώ τα scanlation groups. Κανονικά είναι πολύ πιο μπροστά!
Φεβ 28 2011 23:33
Φωτογραφία

Napster → Kamen Tantei Zura

Και δεν ειμαι μονο εγω που ξερω οτι τα σπαει. ;) You too! Καθε μηνα βγαινει καινουργιο chap. ή οποτε θελει η manga-ka του?
Φεβ 28 2011 23:31
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → iristella

[QUOTE=iristella;475720][CENTER] [URL="http://img607.imageshack.us/i/imageja.jpg/"][IMG]http://img607.imageshack.us/img607/917/imageja.jpg[/IMG][/URL] Ενδιαφέρον...Μιλάς από προσωπική εμπειρία; [/CENTER][/QUOTE] Να'σαι καλά! Πραγματικά! Δάκρυσα από τα γέλια! Πραγματικά epic το ποστ!
Φεβ 28 2011 23:26
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Night Wizard Seal

Φαινόταν ότι το διασκέδαζες, τουλάχιστον έκανες πραγματικά rp :) Και δεν άρεσε μόνο σε εμένα από ό,τι φαίνεται. Καλά, το συγκεκριμένο ήταν. Σκεφτόμουν τι έγραψε ο άνθρωπος; :hahaha: Πραγματικά, συγχαρητήρια. Είναι λες και ενσαρκώθηκε ο χαρακτήρας πάνω σου.
Φεβ 28 2011 23:14
Φωτογραφία

matassos → Kamen Tantei Zura

πλακα μου κανεις? 340 ανιμε εχεις δει -_- (και τα μισα ειναι αγνωστα σε εναν απλο ανιμα xD) και δεν εισαι και αυστηρη στις βαθμολογιες τους! xD ναι εχεις δικιο για το meeting επικρατουσε ενας πανζουρλισμος, αλλα νομιζω θα βρουμε αρκετες ευκαιριες να τα πουμε, τουλαχιστον εγω παω στα περισοτερα ανιμε events.. :P αν θες μπορεις να δεις και την δικια μου [URL="http://myanimelist.net/animelist/matassos"]http://myanimelist.net/animelist/matassos [/URL] οχι πως εχει ιδιεταιρο ενδιαφερον :Ρ (ασε που εχω να κανω ανανεωση...)
Φεβ 28 2011 23:09
Φωτογραφία

Θα επιζήσεις, θα επιζήσεις :tensai: Πιστεύω σε εσένα :hero: υγ: ας την sis να λέει, δικιά μου είσαι :himitsu:
Φεβ 28 2011 23:05
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kai

Δικιάαααααααααααααα μου :o
Φεβ 28 2011 23:04
Φωτογραφία

Dorothy → Kamen Tantei Zura

Αχ, τι ευτυχία, καλως ήρθα :lovulovu: Ελπίζω να επιζήσω!
Φεβ 28 2011 22:59
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → Kamen Tantei Zura

o.o !!! Lol Thanks!!!! (τα ελληνικά μου είναι χάλια οπότε ναι...) θανξ!
Φεβ 28 2011 22:23
Φωτογραφία

ΟΗ ΜΥ LOVE :lovulovu: Welcome, welcome :D :D
Φεβ 28 2011 21:59
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Lucy Heartfilia

Σόρρυ για το άσχετο ποστ, αλλά πάει το ζωώδες, και όχι το ζωίσιο. Για να μην σε πούνε τίποτα, όχι τίποτα άλλο. :)
Φεβ 28 2011 21:42
Φωτογραφία

Kamui → Kamen Tantei Zura

Το ωραιο σ' αυτη την κοντρα ειναι οτι πριν πεθανω εγω,ηταν απολυτα σιγουρος πως οι δολοφονοι δεν υπηρχε περιπτωση να τον σκοτωσουν. Ισως δεν πιστεψε οτι ειχα καλες σχεσεις μαζι τους και οτι θα εμπεναν στον κοπο να παρουν εκδικηση (οχι πως ηταν απλα επικυνδηνος):P Ετσι, πιστευω πως εγω βγηκα κερδισμενος στο τελος, γιατι καταφερα να καθαρισω τους δυο καλυτερους παικτες, και μαλιστα επιθεωρητες, στους πρωτους γυρους. Ακομα και αν μερικοι σνομπαραν το παιξιμο μου, εγω πραγματικα πιστευω πως επαιξα καλα, καθως οι αντιδρασεις μου στις κατηγοριες τους ηταν απολυτα ρεαλιστικες. Ο Sima Yi μπορει να ηταν genius, αλλα δεν του αρεσε ποτε να τον προσβαλλουν και συχνα φαιροταν οξυθυμα προς τους αντρες και τους εχθρους του . Μαλιστα, υπαρχει μεχρι και σκηνη οπου υποκυπτει σε taunts των αντιπαλων, μην αντεχοντας τις προσβολες. Οποτε εγω δε θα μπορουσα να βλεπω το ονομα και το γενι μου να βεβηλονονται ετσι, και να το παιζω δηθεν cool. Toν Νight Wizard Seal τον λυπηθηκα, και δεν ηθελα να φυγει, καθως ηταν απο τους λιγους που "επαιζαν", και δε "φωναζαν", απλα τωρα που μειωνονται οι παικτες, ολο και καποιος καλος θα πρεπει να φευγει... Edit:Εκεινη η εικονα ειλκρινα δεν ξερω πως μπηκε εκει περα, μαλλον απο κανενα stray paste (πως λεμε stray arrow):P. Bασικα, ουτε καν ξερω τι απεικονιζε η εικονα, οποτε ισως και να ειναι καλυτερα που δεν μπορουσες να την ανοιξεις.:hot:
Φεβ 28 2011 20:43