Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Ωωω, πέθανες! Και το ξερα ότι θα σε φάνε γρήγορα-θυμάμαι το έλεγα στον αδερφό μου "να δεις που θα τη σκοτώσουν γρήγορα!" Αααααα!
Feb 25 2011 02:06
Photo

Kamen Tantei Zura → Anelis

Μην αφήσεις και το δικό μου πτώμα μόνο του. :himitsu:
Feb 24 2011 21:52
Photo

Kamen Tantei Zura → Lord Leon

Ήταν τελείως άκυρο γι' αυτό :D Καλό αυτό, γενικά φαίνεται βασικά ότι το διασκέδαζες και όχι μόνο το συγκεκριμένο ποστ :) Τουλάχιστον δεν ξενέρωσες. Ήσουν από αυτούς που έπαιζαν καλά πιστεύω, κατά τη δική μου άποψη. Το μόνο που με έκανε εντύπωση είναι που ψήφισες τον εαυτό σου xD Ήταν τελείως άκυρο. Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Σε ζόρισα; Ήσουν ο πιο εύκολος στόχος, δεν μπορούσα να πιαστώ από κάτι άλλο, τουλάχιστον ήσουν από τους μόνους που κάνανε κανονικά rp. Μέχρι και ολόκληρη σκηνή έγραψες. Από τους άλλους μπορούσα να πιαστώ από κανένα παράξενο τρόπο αντίδρασης or something. Το μόνο καλό είναι ότι είχα δίκιο :kakaka: Χαχαχα, το περίμενα 8D Αναρωτιόμουν σε ποιο γύρο θα φύγω. Πάντως μπορώ να σας παραδεχτώ, ως δολοφόνοι κάνατε και κάνετε πολύ καλό παιχνίδι :) Βγάζετε άτομα που λογικά είναι επικίνδυνα (δεν μιλάω για εμένα). Φαντάσου, πετύχατε δυο επιθεωρητές. Αν και ο ένας φώναζε από μακριά, έτσι και αλλιώς :P Το μόνο που σκέφτομαι τώρα, τώρα που με βγάλατε, αν θα πάρει κανείς υπόψιν τις υπόλοιπες θεωρίες μου. :hero:
Feb 24 2011 21:11
Photo

Lord Leon → Kamen Tantei Zura

Ρε, τι συγνωμη και αηδιες; Μια χαρα σχετικο ειναι! Εννοειται πως περασα καλα! Γελαγα την ωρα που το γραφα, και προσπαθουσα να συγκρατηθω γιατι δε θα προλαβαινα! XD Αν ξενερωνα δεν το χα σε τιποτα να φυγω στη μεση του παιχνιδιου. Αμα σας εκανα να περασετε καλα, ειτε γελασατε, ειτε σας επιασε αγωνια ειτε οτιδηποτε, η χαρα μου ειναι διπλη. Θενξ κιολας που με ζορισες και ειχε μεγαλυτερη προκληση. Και ετσι ,για τη φαση, σου επιφυλαξα μια ακομα εκπληξουλα! ;)
Feb 24 2011 20:41
Photo

Kamen Tantei Zura → Lord Leon

Συγγνώμη για το άσχετο ποστ, άλλα έλιωσα βλέποντας αυτό. Epic το ποστ σου, απλά. :hahaha::hahaha: Τουλάχιστον εσύ το διασκέδαζες το παιχνίδι :) [QUOTE=Lord Leon;474740] [SPOILER=αθώος] [YOUTUBE=f_BaStOrQXQ] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Magenta]BAZINGA![/COLOR][/SIZE][/FONT] [/YOUTUBE] [/SPOILER] [SPOILER=ένοχος] [YOUTUBE=WRIB2LBYpMk][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Navy]ΒINGO![/COLOR][/SIZE][/FONT][/YOUTUBE] [/SPOILER] [/QUOTE] Να'σαι καλά με έκανες και γέλασα xD
Feb 24 2011 20:14
Photo

Ωραία, ωραία :) Να ανοίξω και thread και να μιλάμε και εκεί πέρα. Δεν είδα μέχρι τώρα κάποιο :P Όντως, ο χρόνος είναι θέμα :/ επικεντρώσου στην εξεταστική, δες τα anime που θέλεις, και αργότερα το αρχίζεις ^_^
Feb 22 2011 20:18
Photo

Anelis → Kamen Tantei Zura

Good, good! Θα το τσεκάρω τότε όταν βρω χρόνο, άρχισαν και τα βραβεία και έχω μαζέψει και ανιμέ να δω, εξεταστική, τρεχάματα, έχουμε κ το παιχνίδι, να δω τι θα προλάβω!!! Τ-Τ
Feb 22 2011 20:13
Photo

Μάλλον γελάσανε και άλλοι :P Τουλάχιστον προσωπικά έσκασα στα γέλια όταν πρωτοείδα ποστ σου. Επίσης άκουσα και από την Fallen ότι ευχαριστήθηκε πολύ το rp σου. Πολύ καλό :) Τουλάχιστον για εμένα. Καλή κωμωδία και ωραίοι χαρακτήρες. Και τους χρησιμοποιεί όλους. Μπορεί να θυμηθεί κάποιον που έβαλε στα πρώτα chapters ας πούμε. Το λατρεύω αυτό όταν το κάνουν manga-ka. Όσο για το λατρεύω, λατρεύω επίσης τους δύο πρωταγωνιστές. (το αγόρι είναι κυρίως) Αν δεν σε αρέσουν πρωταγωνιστές, είναι ότι χειρότερο. Αν και δεν νομίζω να μην σου αρέσει κάποιος από τους δύο, ή έτσι πιστεύω. Όπως ανέφερα και παραπάνω είναι περισσότερο comedy, school-comedy. Έχει και κάτι hints romance έτσι για να δείχνουμε ότι υπάρχει κάτι, που δεν θα σου την χαλάσει καθόλου. Νομίζω ότι μπορείς να του δώσεις μια ευκαιρία :) Σπάμμαρε όσο θες~ :himitsu:
Feb 22 2011 20:04
Photo

Χεχεχε, merci το έκανα ελπίζοντας να βγάλω λολς, and at least i did laugh XD Το είχα είδη στα υπόψιν το Yankee kun to megane chan, είναι καλό; *θα έμπαινα μουσουνου να τα πούμε κ από εκεί αλλά δεν είμαι homen atm οπότε θα σε σπαμμάρω από εδώ...*
Feb 22 2011 19:54
Photo

Επίσης, μου άρεσε πολύ η επιλογή χαρακτήρα που έκανες :P
Feb 22 2011 19:16
Photo

Από το Yankee-kun to Megane-chan :) Γλυκούλης απέξω, όταν τον λένε κοπέλα είναι εκεί που αγριεύει xD
Feb 22 2011 19:03
Photo

Yo! Ρε συ από πού είναι ο χαρακτήρας σου στο παιχνίδι; Φαίνεται πολύ γλυκούλης!
Feb 22 2011 19:02
Photo

Azathoth → Kamen Tantei Zura

omfg tromaxtiki ipothesi. akoma na ksimerosi :| ok tha perimeno :D
Feb 22 2011 09:10
Photo

Kamen Tantei Zura → Azathoth

Ή θα έπαιζε τίποτα ή θα γινότανε πάλι αυτό το πρόβλημα με το msn που τα μηνύματα του πηγαίνουν μετά από μισή ώρα xDD και δεν έχω πρόβλημα, θα σου έρθει pm αργότερα :P
Feb 22 2011 07:24
Photo

Azathoth → Kamen Tantei Zura

TELIOS xaraktiras itane :D :D :D porosi o kaiji :O na su po :P prospathusa na epikinoniso me ton hanzo oli mera na ton otiso na se rotisi apo msn an thes na me kanis add giati varethika na kano refresh oli tin ora sto anime.gr ala den apantai (ti periergo) so anagastika rotao katefthian esena :P
Feb 21 2011 21:12