Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kamen Tantei Zura → Kotatsu
Εγώ είμαι, εγώ είμαι. Δεν ξεφτιλίζεσαι :D
Αν κρίνω από το kotatsu και το avatar, είσαι αυτή που φαντάζομαι. ^_^
Πωωω πω, τι κάνεις; Καλά είσαι; :D
Μάρ 04 2011 23:04
Kotatsu → Kamen Tantei Zura
Ζura που ήταν στο ischool να υποθέσω? Πες μου δηλαδη ότι είσαι εσύ και δε ξεφτυλίζομαι. Μου είχες δείξει τι εστί τόρεντ >.<'
Μάρ 04 2011 22:56
Kamen Tantei Zura → d.neko-angel
Είναι ένα από τα artworks της Katou Kazue, της Mangaka του Ao no Exorcist.
Από την σελίδα της το βρήκα, είναι στην πέμπτη σελίδα, scroll down και θα βρεις αυτή την υπέροχη pic <3
Here you go:
[URL]http://katoukikaku.jugem.jp/?page=5[/URL]
Μάρ 04 2011 21:14
d.neko-angel → Kamen Tantei Zura
μήπως μπορείς να μου πείς από που είναι το profile picture σου??
thanks κιόλας ^^
Μάρ 04 2011 21:06
BoredForLife → Kamen Tantei Zura
Μπορεί :P πάντως όπως είπε και ο didi πολυ καλό setακι
Μάρ 04 2011 21:05
BoredForLife → Kamen Tantei Zura
Εμένα μου φένεται αληθινο :| Μπορεί να είναι επειδή τα γυαλία καλύβουν τα μάτια.... Πάντως εμένα μου φένεται σαν κανονική φώτο που έχει γίνει edited ...
Μάρ 04 2011 20:41
matassos → Kamen Tantei Zura
χαμηλοτερες σιγουρα :hahaha:
κοιτα συνηθως περνω την συμβουλη πλεον των παλιων (ρορυ και κεννυ),
τα mainstream πολες φορες ειναι χειροτερα και απο τα αγνωστα (πχ το μονστερ το θεωρω τρελα υπερεκτιμημενο σαν ανιμε, για το μανγκα δεν ξερω)
βεβαια με αυτη τη λογικη δεν ειχα δει το τενγκεν τοπα που νομιζα οτι θα ηταν μουφιτσα σουνεν και τωρα θα το εβαζα ανετα στο τοπ 5 μου
παραλαυτα αν ειναι καποιο καλο τοτε συνηθως ειναι στη σφαιρα των γνωστων, οπωτε ετσι εχω καταληξει να εχω δει τα πιο πολα γνωστα (οχι αναγκαστικα mainstream)
κοιτα προσωπικα δεν μου αρεσουν τα σουνεν ουτε τα χαζοκοινωνικα (αν και οταν ειναι καλα στο ειδος τους τοτε αξιζουν) , προτιμω επιστημονικη φαντασια-σουρεαλισμο ή κατι που να σε βαζει σε σκεψη γενικοτερα, που ειναι εξω απο το συνηθισμενο
αλλα γενικοτερα αν κατι θεωρησω οτι θα ειναι καλο (και μου το προτεινουν σιγουρες πηγες, πλεον δεν εμπιστευομαι τυχαια ατομα) το βλεπω, το αν θα τα συζητησω ή οχι δεν καιγομαι ιδιετερα :Ρ με φιλο το ρορυ και ανιμε της δεκατιας του 70 να δεις θα το εχει δει οπωτε αν μου αρεσει στο τελος σιγουρα θα το συζητησω (αν οχι τουλαχιστον θα το κραζω με παρεα :hahaha:)
παντος η λιστα σχηματιστικε ετσι γιατι τον πρωτο χρονο εβλεπα τα ανιμε που ειχαν βγει με ελληνικο υποτιτλισμο (και με τη λογικη της στηριξης των ελληνικων ομαδων), πλεον δεν ενδιαφερομαι :Ρ
δεν ξερω ποιο ειδες ([S]και δεν μπορω να τσεκαρω γιατι δεν φενετε το λινκ που ειχες βαλει [/S] φενετε τελικα.. ) αλλα δες σιγουρα το mind game (ταινια ανιμε)
Μάρ 04 2011 00:17
Kamen Tantei Zura → Kamui
Τέλειωσε πολύ απότομα, και στον τελευταίο γύρο έκανε μπαμπ ποιος είναι ο δολοφόνος.
Αν και κάποια πράγματα επίσης με χάλασαν προς το τέλος, και εγώ θέλω να ξαναπαίξω.
Έχει ένα ενδιαφέρον. Ωραίο θα ήταν αυτό, αν και χλωμό το βλέπω, ελπίζω να γίνει κάτι τέτοιο.
Χεχε, φαντάζομαι :) Θα έχουν να διαβάσουν. Τόσα είδες βέβαια και ως τρίτο πρόσωπο, οπότε καλύτερα.
Άπό την αντίθετη πλευρά, προς το παρόν βαριέμαι να γράψω. Αν και θέλω να πω τι μου άρεσε και τι όχι, και φυσικά να επαινέσω κάποιους παίκτες.
Όχι, δεν είχα ξαναπαίξει, γι' αυτό και μου κακοφάνηκε ιδιαίτερα που μπλέξανε τα προσωπικά τους και τα απωθημένα τους από το προηγούμενο παιχνίδι μέσα στο καινούριο.
Δεν έφταιγαν τα υπόλοιπα άτομα που παίζανε πρώτη φορά, σε τίποτα.
Μάρ 04 2011 00:01
Kamen Tantei Zura → matassos
Μπήκα, αλλά δεν καταλαβαίνω το περίεργη. Για το είδος το manga που επιλέγεις να διαβάζεις; Δεν πρόκειται να σε παρεξηγούσα. Έχω διαβάσει hentai, και αν τύχει θα διαβάσω.
Επιλέγεις με προσοχή τι θα δεις, καλό είναι αυτό. Να μην βλέπεις κάτι απλά γιατί η γενική ιδέα είναι ότι είναι καλό, αλλά γιατί κάτι θα σ'αρέσει. Ναι είναι απολύτως σωστό.
Τώρα για τα πολύ γνωστά, mainstream anime, εντάξει. Τουλάχιστον εσύ τα επιλέγεις γιατί ξέρεις ότι θα σου αρέσουν τα εν λόγω anime και όχι απλά για να δεις και να μιλήσεις με τους άλλους. Αλλά γιατί θέλεις να τα δεις.
Ναι, είδα ένα το οποίο δεν το είχα ξαναδεί, οπότε ίσως το βάλω στην λίστα. Αν και δεν είναι το είδος μου, θα το δω.
Οκ, θέλω να δω τι ανανέωση θα κάνεις. Προς το καλό ή θα αποκτήσουν χαμηλότερες βαθμολογίες κάποια; :hahaha:
Μάρ 03 2011 23:57
Kamui → Kamen Tantei Zura
Tι να πω για το παιχνιδι...
Πολυ ενδιαφερουσα αρχη αλλα απαραδεκτο τελος.
Οχι επειδη χασαμε φυσικα, αλλα επειδη τελιωσε πολυ ψυχρα και νωρις, με τον μισο κοσμο να αυτοκτονει.
Γενικα παντως, ειναι πολυ ωραιο σαν εμπειρια και πραγματικα ανυπομωνω να ξαναπαιξω.
Ελπιζω να παρουν αυτη την οχι και τοσο καλη περιπτωση ως αφορμη για να ξαναπαιξουμε το συντομοτερο.
Στη γενικη συζητηση, θα γραψω και εγω κανενα τοιχος σε λιγο, γιατι μαλλον εχω πολλα να πω.
Τοσο καιρο στο ταφο ο κακομοιρης...
Εσενα πως σου φανηκε γενικα, ειχες ξαναπαιξει?
Μάρ 03 2011 23:56
Kamen Tantei Zura → Kamui
Βασικά, δεν είναι δεν μπορούσα να την άνοιξω, δεν θα μπορούσε από από μόνη της να εμφανιστεί.
Όσο γι' αυτά που είπες για τον Sima Yi, ενδιαφέροντα ακούγονται. Και από αυτά που είπες, όντως φαίνεται ότι έκανες καλό rp.
Και εγώ στενοχωρήθηκα που βγήκε ο Wizard Seal, γιατί μου άρεζε πάρα πολύ να διαβάζω ποστ του. Ειδικά όταν τον έπιανε ο ίστρος και έγραφε διάφορα, το χαιρόμουν πραγματικά. Από τα άτομα που κάνανε το καλύτερο παιχνίδι.
Πώς σου φάνηκε το τέλος του παιχνιδιού;
Τώρα που άνοιξε και η γενική συζήτηση μπορείς να γράψεις και τις εντυπώσεις σου και εκεί.
Μάρ 03 2011 23:51
iristella → Kamen Tantei Zura
Axαχαα glad I amuse you. Nice set once again btw. so cute <3
Μάρ 01 2011 00:41

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται