Community Status Updates
Kamui → Kamen Tantei Zura
Nevermind...
Aπλα ημουν υπερενθουσιασμενος με το epic beard shiki μου.
Καλα το παιχνιδι με το που εγυγα κατηντησε αηδια...
Πως τα καταφεραν και τα εκαναν ετσι?
Εγω το διασκεδασα παντως, και ας ασπρισε το μουσι μου μεχρι ψοφου...
Feb 27 2011 01:12
Kamen Tantei Zura → Kamui
ξέχασες να βαθμολογήσεις τον napster στο rate thy neighbor :drink:
EDIT: Σyγγνώμη, άκυρο το vm :P
Feb 27 2011 00:56
Kamen Tantei Zura → Lord Leon
Σωστός~ Αν δεν κάνεις την πλάκα πριν σε δολοφονήσουνε, πότε θα την κάνεις;:hahaha:
Τουλάχιστον προσωπικά, πραγματικά το ευχαριστήθηκα το ποστ σου. Θα έχω να το λέω πάντως :) Και όταν τελειώσει το παιχνίδι, στο θέμα της γενικής συζήτησης. :himitsu:
Το είπα πραγματικά το εννοώ :3
Παρακαλώ~ Δεν κάνει τίποτα :tensai:
Feb 27 2011 00:41
Lord Leon → Kamen Tantei Zura
E, ενταξει ρε συ, όταν μπαινεις στο παρα ένα λεπτο καιβλεπεις οτι εχεις τις διπλες ψηφους απο τον δευτερο, εκει πας για να κανεις χαβαλε. οποτε μουδωσα την ψηφο μου για να γουσταρουμε :kakaka:
Α, και επειδη ειδα και αυτο
[QUOTE]Εγώ χαίρομαι που βγήκα πριν γίνει αυτός ο χαμός, και πραγματικά τους ευγνωμονώ τους δολοφόνους.[/QUOTE]Να σαι καλα παιδι μου!
*πατ- πατ στο κεφαλακι*
Σαν τον Ισαακ στο μνημα και συ! :kakaka:
Feb 26 2011 23:54
Tenshi → Kamen Tantei Zura
Χεχε! Όντως, τώρα έχουν μείνει Forever Alone xD
Άσχετο, αλλά εσύ και η Kai είστε αδερφές? οΟ
Feb 26 2011 18:49
Kamen Tantei Zura → Tenshi
Θέλανε να μας βγάλουν από την μέση.
Αυτό ακριβώς, we were too cool :hero:
Άντε να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια, αν και βλέποντας τις αυτοκτονίες, πολύ βαρέθηκαν ή απλά δεν έχουν χρόνο.
Feb 26 2011 18:39
χαχα!! Με φάγανε κι εμένα!! Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που φάγανε κι εσένα " We are to cool to be true" :P
Feb 26 2011 18:21
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
A ναι θυμάμαι που το διάβασα που το έλεγε-φώναζε η iristella αν θυμάμαι καλά! Ε, σπάστηκαν να μη σπαστούνε ρε συ?
Εγώ έπαιζα, κι άλλοι έπαιζαν κι αυτοί που συμμετείχαν μόνο και μόνο για να νικήσουν όμως ήταν περισσότεροι, τι να πω...Άντε, μόνο και την αδερφή σου μη βγάλουν τώρα! xD
Feb 26 2011 16:46
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Κοίτα το ότι σκότωσαν αθώο, μόνος του το επιδίωκε οπότε ίσως είναι έτσι και καλύτερα. Εξάλλου φαίνεται ότι σπάστηκαν οι περισσότεροι με το θέμα αυτό.
Λογικά, και οι αυτοκτονίες γι' αυτό έγιναν, αν και μάλλον είναι περισσότερο λόγω χρόνου.
Ε καλά, μετά την δολοφονία του head τα πήραν όλοι. Αλλά μετά την δολοφονία μου, αν δεν γινόταν το θέμα αυτό με το "Είμαι επιθεωρητής" δεν θα ήταν έτσι πιστεύω τα πράγματα.
Ακριβώς! Τουλάχιστον εσύ [I]έπαιζες [/I]. Δικαιωθήκαμε Μαρία :hero:
Feb 26 2011 16:28
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Καλά κοπελιά, άσε! όλοι αυτοκτόνησαν! Και σκότωσαν και αθώο κι αυτοκτόνησαν αθώοι κι ότι να ναι! Καλά με το που βγήκα εγώ και σκότωσαν τον head όλοι ξαφνικά snap! Και τα πήραν κι άρχισαν να κατεβάζουν χριστοπαναγίες και λυντσάρετε τον δολοφόνο σκοτώνουν εσένα και μετά σημειώνονται ομαδικές αυτοκτονίες! Κρίμα ρε συ, πολύ κρίμα!
Το αστείο είναι ότι πολλοί με κορόιδευαν ή μου την έλεγαν ότι μιλάω πολύ και δεν ξέρω γω αλλά μετά όλοι μούγγα και μετά...έλεος δηλαδή, μετά εμείς φταίμε κατάλαβες?
Feb 26 2011 16:09
Λες να παίζω καλά? Μμμ..δεν ξέρω θα δείξει μωρέ η νεκροψία!
Ίσα-ίσα σε θεωρούσαν γι'αυτό το λόγο και μάλλον η Μοκα ήταν αυτή που σε έβγαλε κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Feb 25 2011 17:37
Kamen Tantei Zura → Tenshi
Και πού το ξέρεις ότι το πίστευαν αυτό; Μήπως είσαι και εσύ ένας από αυτούς; ΧΟΧΟΧΟ. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι με θεωρούσαν επιθεωρητή, ίσως επειδή επέμεινα στην Moka. Δεν πιστεύω ότι και η ίδια έβγαζα ότι είμαι ένας από αυτούς. Στο τέλος θα μας τα πούνε λογικά, όσοι είναι δολοφόνοι.
Εμένα μου έμεινα η σιγουριά του babba που είπε ότι θα βγάλουν εσένα.
Γιατί, δεν ξέρω. Ίσως επειδή παίζεις καλά; I don't know.
Εγώ χαίρομαι που βγήκα πριν γίνει αυτός ο χαμός, και πραγματικά τους ευγνωμονώ τους δολοφόνους.
Feb 25 2011 14:34
Χαχαχα!! Είχε πολύ πλάκα που οι δολοφόνοι πίστευαν ότι είσαι ο 3ος επιθεωρητής, μόνο και μόνο που έλεγες τον Lord Leon από την αρχή και παρέμεινες σταθερή. ;)
(Tο παιχνίδι έχει ψιλοχαλάσει με τον κάθε ένα να πετάγεται και να λέει " Εγώ είμαι ο αστυνόμος Σαϊνης").
Feb 25 2011 11:16
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Και εγώ αναρωτιόμουν πότε θα βγω :3
Καλύτερα που βγήκα να σου πω την αλήθεια, δες τι χαμός γίνεται τώρα.
Μετά από εμένα και τον Lord Leon, το χάος :hero:
Feb 25 2011 07:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed