Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamen Tantei Zura → Kotatsu

Ωραίααααα :if::awww: Αν μπορείς, στείλε μου πμ ^_^
Mar 08 2011 19:03
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

και ήταν το πρώτο που μου ήρθε xD ααα κατάλαβα. μ'αρέσουν πάντως τέτοιες ασκήσεις. Χαχαχα, γιατί μου το λέτε όλοι αυτό; :hahaha: Ό,τι θυμίζει lady gaga. Thank you, πάντως! :D
Mar 07 2011 21:24
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Also kudos for the lady gaga set. :hahaha:
Mar 07 2011 21:16
Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Το είδα, αλλά μόνο που νοιάστηκες αρκεί. Άλλη μία λεξιλογική έχω, αλλά χρειάζεται να διαβάσεις κείμενο.
Mar 07 2011 21:10
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Παρακαλώ, αν και μέχρι να γράψω εγώ xD πήγα να γράψω ελευθερία αλλά ήθελα κάτι πιο ωραίο. Με προλάβανε τελείως~ δεν είδα καθόλου τα ποστς :hahaha: Έχεις άλλες τέτοιες ασκήσεις;
Mar 07 2011 21:04
Photo

Kotatsu → Kamen Tantei Zura

Κάνε με το ρωτάς? ο.ο Αν δε το έχει πες να στο στείλω σε πμ.
Mar 07 2011 16:15
Photo

Kamen Tantei Zura → matassos

Θα τις θάψεις~ :kakaka: Καλό είναι να συμβουλεύεσαι άτομα για το τι θα δεις. Ίσως κρίνουν και από το γούστο σου, οπότε πετύχουν και πιο εύκολα αυτό που ζητάς. Μάλλον δεν είναι στο γούστο κάποιου, χειρότερα δεν το λες αλλά ίσως κάτι που δεν σου αρέσει. Προσωπικά, για το monster δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν το έχω δει και δεν νομίζω κιόλας να το δω. Ναι, σωστά άλλο γνωστά και άλλο mainstream. Δεν το ήξερα~ Νόμιζα ότι σου άρεσαν αρκετά τα shounen για κάποιο λόγο :hahaha: Δεν ξέρω γιατί, είχα αυτή την εντύπωση. Και τα κοινωνικά σε βάζουν σε σκέψη αρκεί όπως να είναι καλά στο είδος τους. Ωραία πάντως, αν βρεις κάποιο που σου αρέσει πάρα πολύ να μου το προτείνεις. Δεν έχω δοκιμάσει ιδιαίτερα τα συγκεκριμένα ήδη. Καλά ο άλλος πρέπει να ξέρει τα γούστα σου για να στο προτείνει, εκτός αν είναι καμιά σκέτο κωμωδία που από το χιούμορ του άλλου ξέρεις τι μπορεί να του αρέσει. Γιατί; Δεν μεταφράζουν του γούστου σου anime; Πιστεύω ότι οι δύο μεγάλες ομάδες πάντως κάνουν καλές σειρές, ειδικά οι Awmn. Οκ! Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση :3
Mar 07 2011 12:38
Photo

Kamen Tantei Zura → Kotatsu

Μου το κλειδώσανε εκείνο επειδή δεν το χρησιμοποιούσα για πολύ καιρό Τ^Τ Και είχε και τόσες επαφές, και κωδικούς από σελίδες Τ^Τ Μπορώ να σε ξανακάνω add; :awww:
Mar 06 2011 21:08
Photo

Kotatsu → Kamen Tantei Zura

Ναιιιι! Μια χαρά. Ούτε μσν δε μπαίνεις ρε -.-'
Mar 06 2011 21:07
Photo

didimakia → Kamen Tantei Zura

Ειναι On Going ρε γαμωτο. Κριμα. Μονο completed διαβασω πλεον :/
Mar 05 2011 12:08
Photo

Kamen Tantei Zura → iristella

Thank you very much! :kawaii:
Mar 05 2011 11:51
Photo

Kamen Tantei Zura → Lord Leon

Δεν περίμενα ν' αρέσει τόσο πολύ ο.Ο Όταν το έφτιαξα, είπα πάλι χαζομάρα βγήκε. Αλλά το χρησιμοποίησα. Χαίρομαι πάντως που σου άρεσε πάντως :) :)
Mar 05 2011 11:50
Photo

Kamen Tantei Zura → didimakia

Προστέθηκε και άλλος στη λίστα από αυτούς που ήθελαν να μάθουν από που είναι ο χαρακτήρας :P Από το yankee-kun to megane-chan είναι :)
Mar 05 2011 11:28
Photo

Lord Leon → Kamen Tantei Zura

Exω σκαλωσει με το αβαταρ και τη σιγκ. Θα εμπαινα στο rate thy... για πρωτη φορα μονο για να το ψηφισω αλλα κλασικα μεχρι να κουνηθει το αριστερο, βρωμισε το δεξι. Ενυγουεη με προλαβε ο διδυμος, και εβαλε δυο 10ρια οποτε καλυφθηκα.
Mar 05 2011 03:45
Photo

didimakia → Kamen Tantei Zura

Μιας και το ανεφερε η αδερφη σου στο θρεντ ειπα να σε ρωτησω τωρα που το θυμηθηκα. Απο που ηταν ο χαρακτηρας σου στο παλερμο? :P
Mar 05 2011 02:11