Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kamen Tantei Zura → Jorg
A, ok, δεν πολυκατάλαβα όταν είδα το vm. Δεν ξέρω αν είναι περίεργο, αλλά τουλάχιστον κάποιο σχολείο της Ελλάδας πάει.
Γραμμικό σχέδιο. Εσύ πρέπει να είχες Αστρονομία ή βλακεία είπα;
Μάρ 10 2011 23:54
Kaidou → Kamen Tantei Zura
κοιτα και εμεις για χανια λεγαμε αλλα υπηρχε απροθυμια(ειπαμε και για θεσσαλονικη αλλα και παλι τα ιδια)...τελικα καταληξαμε καρπενησι για 2 μερες και μετα βολο για τρεις.Παω 3η λυκειου γιαυτο το θεωρω λιγο ασυνηθιστο για πενθημερη εκδρομη τριτης λυκειου...
Μάρ 10 2011 23:06
Jorg → Kamen Tantei Zura
Εννοώ να πηγαίνει σχολείο του Ηρακλείου Φιλανδία και όχι της Θεσσαλονίκης.
Καλα μώρε δεν υπάρχει πρόβλημα.
btw τι μάθημα επιλογής έχεις διαλέξει;
Μάρ 10 2011 23:04
Kamen Tantei Zura → Kaidou
Γεια~
Λογικά, δεν είναι σίγουρο. Δεν πολυτρελαίνονται οι περισσότεροι να πάνε.
Μπα για Θεσσαλονίκη είναι συνηθισμένο να επιλέγεται μία από τις περιοχές για τριήμερη~ Το θέμα είναι ότι συνήθως επιλέγεται για πρώτη λυκείου και όχι δευτέρα.
Μάρ 10 2011 23:00
Kamen Tantei Zura → Jorg
Να πηγαίνει Ηράκλειο; :o
Ναι, άσε όλα τα κουλά μαζί τα είπα.
Μάρ 10 2011 22:59
Kaidou → Kamen Tantei Zura
γεια σου zura!πηρε το ματι μου τη συζητηση σου με jorg και απο οτι καταλαβα μια απο αυτες τις μερες θα παει το σχολειο σου στον Βολο;ρωταω γιατι αυτην την δευτερα φευγω και εγω με το λυκειο μου για τον Βολο και σκεφτηκα ποσο μικρος ειναι ο κοσμος...ο Βολος απο οτι ξερω ειναι λιγο ασυνηθιστος προορισμος για πολυημερες εκρδρομες. :)
Μάρ 10 2011 22:49
Jorg → Kamen Tantei Zura
Βασικά το είπα επείδη μου φαίνεται λίγο περίεργο να πηγαίνει Ηράκλειο και όχι Θεσσαλονίκη... τεσπά.
Έλεγα και εγώ τόσο νωρίς πέφτει το Πάσχα. :hahaha:
Ε ναι σωστό, όσο βρώμικια και να είναι η Αθήνα έχει πολλά πράγματα να κάνεις.
Το καλό είναι ότι αυτές τις μέρες θα τις έχεις ελεύθερες να κάνεις ότι θέλεις με τους φίλους σου.
Μάρ 09 2011 20:44
Kamen Tantei Zura → Jorg
Για εξωτερικό, και σε τέτοια χώρα όχι. Το πολύ πολύ να πάει στην Κωνσταντινούπολη η περιβαλλοντική.
Αααα καλά άλλη κοτσάνα σήμερα xD Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι είναι κιόλας Απρίλιος. Ναι στις 24 Απριλίου πέφτει το Πάσχα. Και η ηλίθια δεν σκέφτηκα ότι 30 πέφτει Σάββατο. Και μέσα στις διακοπές.
Μπααα~ Δεν έχει να κάνεις και τίποτα στον Βόλο. Εξάλλου δεν λατρεύω τα κλαμπάκια και αυτά που θέλουν να πάνε οι περισσότεροι. Αν και δεν το βλέπω να πηγαίνουν στο τέλος.
Ναι, φυσικό αυτό. Χωρίς την παρέα τι να κάνεις άλλωστε;
Το θέμα είναι ότι κανένα από τα παιδιά που κάνω παρέα δεν θα πάει xD
Μάρ 09 2011 20:35
Jorg → Kamen Tantei Zura
Ναι εσείς δεν έχετε; Περίεργο. Μα να δεις μια κατάσταση στην τάξη: Όλοι φέρνουν και διαβάζουν μαθήματα των ιδιαίτερων και φροντηστηρίου.
Εμάς δεν μας έβαλε θεωρία... Αν μας έβαζε θα έπιανα κάτι [s]και[/s] από εκεί.
Στις 30 Μαρτίου. Νομίζω το Πάσχα πέφτει πιο μετά.
Γιατί μια χαρά δεν είναι ο Βόλος; Τουλάχιστον καλύτερα από την Αθήνα που πάμε εμείς (αν και έχει πιο πολλά πράγματα να κάνεις εκεί). Ούτως ή άλλως πιο πολύ για την παρέα πηγαίνουν οι περισσότεροι (μαζί και εγώ).
Μάρ 09 2011 20:25
Kamen Tantei Zura → Jorg
Ωωω έχετε προγράμματα για εκδρομή στο εξωτερικό; Φοβερό! :o (ε εντάξει, δεν πειράζει, καμιά φορά δεν το σκέφτεσαι όσο θα έπρεπε.)
Ναι, το βλέπω και σε άλλα παιδιά αυτό. Διαβάζουν φροντιστηρίου και ιδιαίτερα, και δεν έχουν και πρόβλημα μετά στα ανάλογα μαθήματα.
Ωωω ελπίζω να έγραψες καλύτερα από 5 τότε :P
Εμάς μας έβαλε ένα τεστ, και έγραψα 12. 12 έπιανε μόνο η θεωρία. οι άλλες 8 ήταν η άσκηση xD
Μετά το πάσχα ε; Περίεργο μου ακούγεται αυτό, δεν το κάνουν αρκετοί αυτό. Πού θα πάτε;
Εμάς δεν ξέρω αν θα γίνει τελικά. Είανι 7-9 η τριημέρη αλλά ούτε ξέρω τι κάνουν και καθυστερούν οι άλλοι τις δηλώσεις. Δεν θα πάω οπότε δεν ξέρω τι συμβαίνει. Θα πάνε Βόλο γι' αυτό, αν πηγαίναν κάπου αλλού θα πήγαινα και εγώ.
Μάρ 09 2011 20:13
Jorg → Kamen Tantei Zura
Και εμένα μου φάνηκε κουλό XD, αλλά εντάξει, λάθη κάνουμε.
Εμάς αυτή την εβδομάδα φεύγουν και για τη πολυήμερη και για ένα πρόγραμμα που πάνε στην Φιλανδία (στο οποίο μετάνιωσα που δεν πήγα -.-).
Εγώ μόνο στα ιδιαίτερα διαβάζω. Του σχολείου, κυριολεκτικότατα, ούτε που τα ανοίγω. Μόνο για τεστ ή διαγώνισμα θα διαβάσω. Εξαιρείται η χημεία που όσο και να κάτσω να ασχοληθώ το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει. Μας έκανε σήμερα και τεστ, και όλη τάξη πάτο έγραψε. XD Κανονίσαμε με 2 παιδιά αν έχουμε γράψει πάνω από 5 να κάνουμε πάρτι!
Ε αυτά πάνω-κάτω. Πάμε και τριήμερη στις 30. Εσείς θα πάτε πουθενά;
Μάρ 09 2011 20:00
Kamen Tantei Zura → Jorg
Όντως, και εμένα μου άρεσε.
Ναι, όντως φαίνεται πάρα πολύ κουλό. Δεν ξέρω γιατί μου ήρθε και το έβαλα. Συνήθως το προσέχω xD
Καλάαα~ Ε ναι, οκ, μια χαρά είναι, βέβαια για κάποιο λόγο είναι πιο χαλαρά από ότι συνήθως και δεν ξέρω γιατί. Δεν μας βάζουνε πολλά πράγματα. Τώρα βέβαια που γύρισαν οι καθηγήτριες της κατεύθυνσης από την 7ημερη θα έχω μια χαρά να κάνω.
Ε εγώ αναγκαστικά, και ειδικά της κατεύθυνσης τα ανοίγω αλλιώς δεν πρόκειται να αντεπεξέλθω xD Εκτός αν είναι ιστορία που την μαθαίνω όταν το παραδίδει.
Εσύ; Πώς τα πας;
Μάρ 09 2011 19:36
Jorg → Kamen Tantei Zura
Ε ναι. XD Τα σπάει πάντως.
Λολ απλά μου φάνηκε περίεργο που έβαλες κόμμα ενώ δεν χρειαζόταν. Αν έκανες το αντίθετο δεν θα το παρατηρούσα. XD
Btw πως πάει η ζωή; Παλεύεται το σχολείο (ρωτάω γιατί εγώ ούτε καν που τα ανοίγω τα βιβλία του σχολείου XD);
Μάρ 09 2011 19:07
Kamen Tantei Zura → Jorg
Είναι artwork απλό, το βρήκα σε ένα site που είχε με wallpaper size artworks. :3
Λόγω των μεγάλων γυαλιών ε;
Ναι, δεν μπαίνει κόμμα xD Απροσεξία τελείως :P
Ντάξει, θεωρητική θεωρητική αλλά καμιά φορά ξεφεύγει xD
Μάρ 09 2011 17:36
Jorg → Kamen Tantei Zura
Τελικά είχα και άλλη με αντώνυμα. :hahaha:
Ε φέρνει στην lady gaga για αυτό μάλλον. XD Btw από που είναι;
[size=1]PS: Δεν θα έπρεπε να είναι "[b]Ότι[/b] θυμίζει lady gaga; Το κόμμα δεν μπαίνει για το "ότι" που δηλώνει οτιδήποτε; (ρωτάω επειδή είσαι θεωρητικιά.)[/size]
Μάρ 09 2011 14:09

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται