Community Status Updates

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Η οικογένειά μας έχει 'ήδη αρχίσει να αποδεκατίζεται!!!:cry5:
Μάλλον,ήρθε η ώρα να κατέβει η γάτα από το profile μου....

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Nαι την είδα την άτιμη! Φάτην botsun! Μην ανησυχείς, απ'ότι φαίνεται δε θα αντέξω καν πρώτο γύρο οπότε μην άγχεσαι! xD Aν και θα ήθελα να μη βγω τόσο νωρίς αλλά τι να κάνουμε :canthelp: αλλά θα το παλέψω. Και να την προσέχεις την Shiro είναι άτιμο θυληκό. Τον Ganta ότι θέλει τον κάνει!

Left Handdddd,είναι μία,που με ψηφίζει συνέχεια και δεν ξέρω γιατί !!! :unlucky:

Κράτα ένα και για μένα. Πρέπει να φύγω τώρα. Τα λέμε το βράδυ~!

Το botsun,θλίβεται όταν βλέπει να πλακώνεται η οικογένεια μεταξύ της.
Πάω να πνίξω τον πόνο μου στα τυροπιτάκια της μάνας μου....

Ε αν με θεωρεί ένοχη, τι να κάνει κι αυτή? Εξάλλου έτσι είναι αυτό το παιχνίδι: trust no one. Not even you botsun...

Το sudoku,μ'αρέσει,αλλά δεν μπορώ να λύσω ένα υπό πίεση!
Λες και μπορώ να πλακωθώ στα μπουκέτα με δαίμονες αλλά τεσπά.... XD
Edit:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααα!!!!!!
Η οικογένεια μας,ψηφίζεται μεταξύ της! :OMG3:
Πάει,με βλέπω να κάνω παρέα με τον Τσου-Tsuna,μεχρι να τελειώσει το παιχνίδι....

Ρε,ένιωσα τον πόνο τους καθώς το διάβαζα.... XD
Επιτέλους,θα δούμε και τους υπόλοιπους κι ελπίζω να'χουν δυναμώσει αρκετά!

Ε, το Σάββατο τελειώνει η μέρα και πολύ δεν το χουν πάριε και χαμπάρι, σ'αυτό το παιχνίδι έτσι είναι (δυστυχώς). Αλλά αν το πάρουν θερμά μετά θα ναι ΟΚ!
Επίσης, ω θεέ μου το νέο κεφάλαιο! Το είδες έτσι? Τι τρέλα με κορδέλα είναι αυτή? xD Τρελάθηκα εκεί που είδα τον Toujou να ρχεται για ενίσχυση...και να παρατείται αμέσως. Οι δυο στόκοι για τα μαθηματικά πφφφφ-θεϊκό!

Ακριβώς,το ίδιο έπαθα με το beelzebub,δεν ξέρω τι να γράψω και πως να ξεκινήσω....
Ρε,προβλέπω απο το πρώτο γύρο να εκτελεστούν πολλοί καθώς,δεν έχουν ποστάρει κανένα μήνυμα.

Aν κουνάς και τον ώμο, έκλεισε! xD
Εν τω μεταξύ όλο λέω να πάω να γράψω στο παιχνίδι κι όλο βαριέμαι ή δεν ξέρω πως να αρχίσω. Καλά να πάθω που δεν πήρα τον όχι-και-τόσο-τέλειο Jouslain kyo! Pffffff!

XAaxxaxa!!!
Είμαι γκαντεμόσκυλο,όπως με λέει κι ένας καθηγητής στην σχολή μου.
Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.... XD

Ha ha, αυτά μην τα λες και θα με βάζει ο μπαμπάς μου να σε λέω αν με βλέπεις ο ματς απ'το σπίτι σου! xD

Me to pou ekatsa,να δω τον αγώνα,2 λεπτά αργότερα πήρατε κάρτα και φάγατε το goal.
Πόσο γκαντέμης παίζει να'μαι ; XD