Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Eννοείς το επίσημο? [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Mafia_(party_game)]wiki[/url]
Nov 30 2011 00:49
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Μπορείς να μου στείλεις το link με τους ρόλους κάθε χαρακτήρα από το "Η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο ";
Nov 30 2011 00:46
Photo

E ναι το manga σκόπευα να διαβάζω! Χα χα, να χαίρεσαι γιατί αυτό σημαίνει ότι θα τα πας καλύτερα με τον χαρακτήρα σου!
Nov 30 2011 00:32
Photo

Ωραία! Το manga να διαβάσεις. Επίσης,αυτο σημαίνει,πως δεν έχω χάσει ακόμα το ταλέντο μου,στον να γκρινιάζω ! XD
Nov 30 2011 00:18
Photo

Χα χα χα χα το spoiler tag με τρέλανε! xD Έλα έλα, μέσα στην επόμενη δβομάδα το αργότερο θα ρθω.
Nov 30 2011 00:15
Photo

Το βλέπω,για να θυμηθώ τι γίνεται.Γιατί ως γνωστόν,έχω ένα θεματάκι με την πλοκή.---> Reborn Καλααααααααα................. Άσε με μόνο μου,στην αφιλόξενη τούνδρα του νήματος.Φύγε και μην κοιτάξεις πίσω σου κι όταν γυρίσεις θα με βρεις θαμένο και παγωμένο κάτω από τρία μέτρα αναπάντητων μηνυμάτων της μιας σειράς τύπου tweets... [SPOILER] Το δακτυλίδι καταστρέφεται στο τέλος.[/SPOILER]
Nov 30 2011 00:05
Photo

Χα χα όχι αλλά να το βλέπεις δεν το περίμενα! Χα χα έχει πολλά κεφάλαια κι ακόμα δεν έχω τελειώσει το anime που βλέπω και τα βιβλία του άρχοντα. Αμέσως μετά παίρνει προτεραιότητα. Αυτό και το Vagabond.
Nov 30 2011 00:02
Photo

Γιατί,εσύ τι περίμενες ; Κάποια επική ιστορία,για το πως άλλαξε τον κόσμο μου ο Rowan Atkinson,στον ρόλο του ως Black Adder ; XD P.S Read Hunter X Hunter. Στο λέω,επειδή το νήμα,θυμίζει twitter και δεν γίνεται σχεδόν καθόλου συζήτητηση για τα κεφάλαια.Και θέλω να ανοίξω κουβέντα με καποιον. :unlucky:
Nov 29 2011 23:59
Photo

Εμ, πες έτσι...!
Nov 29 2011 23:53
Photo

E,κάτι ο Excalibur kati o Ambrosio,μου τον θυμίζουνε μέχρι ενός βαθμού. Άσε,που βλέπω τώρα,την τέταρτη σεζον την σειράς!
Nov 29 2011 23:52
Photo

Πού το θυμήθηκες αυτό?? xD
Nov 29 2011 23:44
Photo

Nai,εγώ κι ο Κόμης Blackadder! XD
Nov 29 2011 23:43
Photo

Ω, εσύ...σκέφτεσαι τα πάντα!
Nov 29 2011 23:42
Photo

Επίσης,αν αρχίσουμε την κλάψα,ίσως να μαζέψουμε και δωρεές όπως το Χαμόγελο του Παιδιού. /cunning plan
Nov 29 2011 23:39
Photo

Βαριέμαι να κάνω edit οπότε θα γράψω καινούργιο μήνυμα: θα σε κάνω copy/paste και θα το βάλω κι εγώ στην υπογραφή μου!
Nov 29 2011 23:38