Community Status Updates

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Eννοείς το επίσημο? [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Mafia_(party_game)]wiki[/url]

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Μπορείς να μου στείλεις το link με τους ρόλους κάθε χαρακτήρα από το "Η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο ";

E ναι το manga σκόπευα να διαβάζω!
Χα χα, να χαίρεσαι γιατί αυτό σημαίνει ότι θα τα πας καλύτερα με τον χαρακτήρα σου!

Ωραία!
Το manga να διαβάσεις.
Επίσης,αυτο σημαίνει,πως δεν έχω χάσει ακόμα το ταλέντο μου,στον να γκρινιάζω ! XD

Χα χα χα χα το spoiler tag με τρέλανε! xD
Έλα έλα, μέσα στην επόμενη δβομάδα το αργότερο θα ρθω.

Το βλέπω,για να θυμηθώ τι γίνεται.Γιατί ως γνωστόν,έχω ένα θεματάκι με την πλοκή.---> Reborn
Καλααααααααα.................
Άσε με μόνο μου,στην αφιλόξενη τούνδρα του νήματος.Φύγε και μην κοιτάξεις πίσω σου κι όταν γυρίσεις θα με βρεις θαμένο και παγωμένο κάτω από τρία μέτρα αναπάντητων μηνυμάτων της μιας σειράς τύπου tweets...
[SPOILER] Το δακτυλίδι καταστρέφεται στο τέλος.[/SPOILER]

Χα χα όχι αλλά να το βλέπεις δεν το περίμενα!
Χα χα έχει πολλά κεφάλαια κι ακόμα δεν έχω τελειώσει το anime που βλέπω και τα βιβλία του άρχοντα. Αμέσως μετά παίρνει προτεραιότητα. Αυτό και το Vagabond.

Γιατί,εσύ τι περίμενες ; Κάποια επική ιστορία,για το πως άλλαξε τον κόσμο μου ο Rowan Atkinson,στον ρόλο του ως Black Adder ; XD
P.S
Read Hunter X Hunter.
Στο λέω,επειδή το νήμα,θυμίζει twitter και δεν γίνεται σχεδόν καθόλου συζήτητηση για τα κεφάλαια.Και θέλω να ανοίξω κουβέντα με καποιον. :unlucky:

E,κάτι ο Excalibur kati o Ambrosio,μου τον θυμίζουνε μέχρι ενός βαθμού.
Άσε,που βλέπω τώρα,την τέταρτη σεζον την σειράς!

Επίσης,αν αρχίσουμε την κλάψα,ίσως να μαζέψουμε και δωρεές όπως το Χαμόγελο του Παιδιού.
/cunning plan

Βαριέμαι να κάνω edit οπότε θα γράψω καινούργιο μήνυμα: θα σε κάνω copy/paste και θα το βάλω κι εγώ στην υπογραφή μου!