Community Status Updates

Botsun → Kai
Αγαπητό μου Right Hand και φίλτατη συμφορουμίτισσα,πείτε μου έχετε χρόνο για ένα νέο set ;
Ps.Δεν έχω έμπνευση για το τί θα περιέχει,ακόμα.

Botsun → Kai
Θα παραφράσω τους Monty Python και θα σου πω το εξής:
"Όταν είσαι botsun πρέπει να μπορείς,να υπομένεις κάτι τέτοια!" :canthelp:

Kai → Botsun
Από τη μια, δεν το φοβάμαι και πιστεύω ότι έχει αρκετές πιθανότητες να μ' αρέσει, από την άλλη έχει πάρα πολλά έχω ήδη πολλούς τίτλους που περιμένουν στη σειρά. >.< Παρόλα αυτά ψάχνω κάτι μεγαλούτσικο για τις γιορτές (αν και η αλήθεια είναι δεν υπολόγιζα για κάτι πάνω από 150 κεφάλαια XD) οπότε θα το έχω και αυτό στα υπόψιν.
Α, τόσο καλά περνάς μέσα στο thread δηλαδή. Μπράβο σου, στη θέση σου θα είχα σταματήσει να μπαίνω στον κόπο να γράφω.

Botsun → Kai
Ρε,το'χω πει και στην Μαρία,το λέω και σε σένα,διαβάστε το HunterxHunter,είναι πολύ καλό shonen και το thread του,θυμίζει twitter,
Ψήσου να το αρχίσεις,γιατί θέλω πολύ να το σχολιάσω με κάποιον,χωρίς αυτός να με γράψει ή να μου απαντήσει με tweet της μισής σειράς.

Kai → Botsun
:kakaka: Ε, το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Το άφησες και τώρα το είδες όλο μαζεμένο. Κάτσε να φτάσεις και up-to-date να περιμένεις κεφάλαια μετά. Το καλό είναι ότι οι Endless Abyss είναι μια χαρά τακτικοί και το συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Botsun → Kai
Τέλος πάντων,τελείωσα και τον τρίτο τόμο του KnK.
Θεικό,απορώ πως δεν το'χα διαβάσει τόσο καιρό....

Kai → Botsun
Α, Botsun, κι εγώ στην αρχή έτσι νόμιζα και μπορώ να φανταστώ σε τι shoujo/josei έπεσες, αλλά δεν είναι όλα τέτοια. Αν πέφτεις κι εσύ δε drama/romance τι να σε κάνουμε; Εγώ θα σου πρότεινα κάποια στιγμή να δοκίμαζες πάλι κι από κανένα. Βέβαια αυτά είναι πάντα στα γούστα, οπότε μπορεί να βγει αποτυχημένη και η δεύτερη προσπάθεια.
Βασικά, χρειάζονται κι αυτά. Καλύτερα από το να γράφουν 'Δε μ' αρέσει η φάτσα σου, με τρομάζει, θα σε ψηφίσω.'

Botsun → Kai
Γιατί ρε συ,να διαβάζω shoujo/josei;
Όχι,ότι δεν έχω διαβάσει,απλώς τα βρήκα τόοοοοσο μιξο-παρθενήστικα και βαρετά,που μετά το έριξα στα lol-shonen,για να επανέλθω..
Όσο μεγαλώνουμε αλλάζουμε τα γούστα μας.
Άσε που όταν είσαι 15 χρονών,πιο ευκολα μπορείς να ταυτιστείς με τον έφηβο πρωταγωνιστή,παρά όταν είσαι 19 στα 20.
Δεν το ξέρω κι αυτό το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον!
Απλώς,ξενερώνω όταν βλέπω συλλογιστικές πορείες του στυλ:
[I]"Περπατούσα και μύρισα ροκφορ να καίγεται.Έτρεξα στην κουζίνα.
Την ίδια ώρα μια κουκουβάγια μαστούρωνε στο παράθυρο της κουζίνας απο την μυρωδιά.
Η κουκουβάγια είχε μπλε μάτια.
Εσύ εχεις μπλε μάτια.
Άρα,εσύ έκαψες το ροκφορ!" [/I]
Δηλαδή,οκ....

Kai → Botsun
Μπορώ να πω πώς χρειάζεται κάποια στιγμή και αυτό, όπως και να έχει βαριέσαι κάποια στιγμή ένα είδος και θέλεις κάτι καινούργιο. Μπορώ να πω κι εγώ πώς από τότε που μπήκα στο anime.gr διαβάζω πολύ περισσότερα seinen και josei σε σχέση με παλιά.
Αλήθεια, shoujo/josei διαβάζεις, Botsun;
Ε, δεν είπαμε να μην ακούμε νέα σου. Είπαμε να μην επηρεαζόμαστε για το παιχνίδι. Πού ξέρεις, Botsun δηλαδή ότι δεν μιλάς με έναν από τους δολοφόνους αυτή τη στιγμή, ε; Kufufu.

Botsun → Kai
Αυτό τον καιρό,προσπαθώ να κάνω μια στροφή στα manga που διαβάζω,γι'αυτό και στρεφομαι σε πιο mature genres.Όπως seinen,gore etc.
Επίσης,μόλις καταπάτησα την δήλωση μου να μην ακούσετε νέα μέχρι νεοτέρας....
You tricked me!

Kai → Botsun
Nice. Tα Iris Zero και Vagabond τα ξέω μόνο σαν τίτλους... το δεύτερο πρέπει κάαααποια στιγμή να το αρχίσω κι εγώ.
Το Manhole διάβασέ το μετά το KnK για να είσαι μέσα στο κλίμα. Είναι βέβαια πιο βαρύ... τουλάχιστον για τα γούστα μου.

Botsun → Kai
Δεν βαριέεεεμαι τόσο πολύ.
Όχι ότι,προλαβαίνω να βαρεθώ....
Τεσπά,επόμενα στην λίστα είναι τα Ichi,Iris Zero,Vagabond,Manhole και Afterschool Charisma.