Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Kai

Βαριέμαι και ψάχνω καινούργιες σειρές για να διαβασω.
Dec 02 2011 15:06
Photo

Kai → Botsun

:hehehe: Τι revive ήταν αυτό στο Kimi no Knife, Botsun; Συνέχισε και δεν θα απογοητευτείς. Στη συνέχεια γίνεται καλύτερα.
Dec 02 2011 14:17
Photo

Botsun → Osama Bin Laden

Σ'ευχαριστώ,που την άλλαξες. Επίσης.
Dec 02 2011 09:48
Photo

Osama Bin Laden → Botsun

πολύ καλά.. η γραμματοσειρά έφταιγε τελικά. Καλή συνέχεια.
Dec 02 2011 09:46
Photo

Botsun → Osama Bin Laden

Έτσι,όπως είναι το post τώρα,είναι τέλειο! :riiight:
Dec 02 2011 09:34
Photo

Osama Bin Laden → Botsun

Δεν είχα φανταστεί ποτε ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Υπάρχει πρόβλημα και με την γραμματοσειρά ή μόνο το μέγεθος;
Dec 02 2011 08:22
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Botsun, do not despair! Εξάλλου το παιχνίδι δεν είναι το μόνο πράγμα για το οποίο μπορούμε να πούμε!
Dec 02 2011 01:00
Photo

Kai → Botsun

:sigh2: Botsun, ευκαιρία να πας στη γωνία ψάχνεις. Δεν είπαμε να μην γράφεις τα νέα σου, αλλά θα ήταν καλό να ελαττώσεις τη συζήτηση για το παιχνίδι. Ξεχνάς ότι υποτίθεται πως δεν ξέρεις ποιος είναι τι, και ότι πρέπει να φυλάγεσαι; Είσαι και αρχηγός ολόκληρης ολόκληρης μαφιόζικης οικογένειας αυτά πρέπει να τα ξέρεις. Παρασέρνεις και το αριστερό σου χέρι μαζί.
Dec 02 2011 00:44
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Okeik,δεν ξαναμιλώ.....:unlucky: Θα ακούσετε νέα μου,αφού τελειώσει το παιχνίδι.
Dec 02 2011 00:30
Photo

Καλά γι αυτό το δεύτερο join the club αλλά η Kai έχει δίκιο αν και δε λέμε τίποτα σοβαρό ας σταματήσουμε να μιλάμε γι αυτό μη δίνουμε και λαβές-αυτοί που θέλουν να πουν θα πουν.
Dec 02 2011 00:25
Photo

Γιατί δεν κατάλαβα,θα κάνουμε έμεση διαφήμιση στην οικογένεια,με το να μένουμε στο παιχνίδι όσο μπορούμε./cunning plan 2~3 Επίσης,θέλω να γράψω αλλά δεν μου έρχεται τίποτα....
Dec 02 2011 00:04
Photo

Μπουάχαχαχαχαχα! Τι cunning plan είναι αυτό? Επίσης, γιατί ανησυχείς που αποδεκατίζεται η οικογένεια στο παιχνίδι?
Dec 01 2011 23:59
Photo

Στο παιχνίδι εννοώ.....Τί νόμιζες ; Να το βάλεις,μπας και τραβήξουμε κόσμο μεσα από το "Η νυχτα πέφτει..." και ενταχθούν στην οικογένεια! /cunning plan number 2
Dec 01 2011 23:28
Photo

Γιατί καλέ αποδεκατίζεται? Και πάνω που ήμουν έτοιμη να ξαναβάλω το Sun Guardian εκεί μόνο του?
Dec 01 2011 23:25
Photo

Botsun → Osama Bin Laden

Αδελφέ,παίζει να κάνεις λίγο μεγαλύτερα τα γράμματα στο "H νύχτα πέφτει..." γιατί δεν την παλεύω,όταν διαβάζω τα μηνύματα που ποστάρεις.
Dec 01 2011 23:22