Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Botsun → Fallen_Mpougatsa
χαχαχαχα!!!
Τέλειο ήταν,παρόλο που δεν είχε καθόλου screen time o Ambrosio! XD

Kai → Botsun
XD Δεν φαίνεται η εικόνα, Botsun.
Μάλλον θ' απαντήσω εγώ. Εκτός κι αν με προλάβει άλλος.

Botsun → Kai
[SPOILER][CENTER][IMG]http://1.bp.blogspot.com/_2ZX6HHibQnc/TA-ydak2nVI/AAAAAAAAELE/JHRA7iooXBM/s400/the+karate+kid+1984.jpg[/IMG]
[SIZE=4][COLOR=Red]Τώρα και σε mafia-version[/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[/SPOILER]
Χαίρομαι που σου αρεσε.
Άντε τώρα να απαντήσει κάποιος,για να προχωρήσει η ιστορία!

Kai → Botsun
:hahaha: Bravo, Botsun. Μια χαρά πετυχημένο ήταν. Τζάμπα ανησυχούσες.

Kai → Botsun
Και όσο πάει μπερδεύεται όλο και περισσότερο το πράγμα με αυτούς που έχουν μπλεχτεί ως τώρα. Δεν πειράζει, μετά θα γράφουμε όταν θα βγαίνουν νέα κεφάλαια τώρα που θα είσαι κι εσύ up-to-date.

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Όχι ρε συ...! Άστο καλύτερα να τους κάνουμε κανα καλό training ή αν θες να φύγουμε και να πάμε Ιαπωνία αλλά αφού εμφανιστούν όλοι και τους αφήσουμε στο έλεος της Varia :kakaka:

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Ρε,κατόπιν παραγγελίας της Kai,θα γράψω στο rp της οικογένειας.
Καμια ιδέα για το που θέλετε να πάει το arc.
Σκέφτομαι,να τους ρίξουμε όλους στην θάλασσα και να τελειώνουμε με τον τσου-Tsuna για πάντα!

Botsun → Kai
Τελείωσα το knk,φόρτσαρε άγρια μετά τον 3ο τόμο.
Επίσης,μου άρεσε που ο Shiki,δεν είναι τόσο αθώος,όσο μας τον παρουσίαζε στην αρχή.
Δεν ποστάρω στο νήμα,γιατί θα'ναι σα να μιλώ μόνος μου!

Kai → Botsun
:kakaka: Μην τον εκπαιδεύσεις κι εσύ. Κάνε τίποτα άκυρα. Άλλο για τι ήρθε και άλλο τι θα καταλήξει να κάνει.

Botsun → Kai
Λες,ε ;
Καλώς θα γράψω,μέσα στις επόμενες ώρες.Απλώς δεν μ'αρέσει πολύ το σκηνικό της εκπαίδευσης του Tsunα.
Αλλά τι να κάνουμε,πάω να το συνεχίσω.

Kai → Botsun
Έχω χρόνο, Botsun, αλλά ο Fabio θέλει να τον πληρώσεις παίζοντας το rp για να με αφήσει να στο κάνω. Δώσε μου όνομα χαρακτήρα όταν σου έρθει η έμπνευση και θα το έχεις αργά ή γρήγορα.