Community Status Updates

Kai → Botsun
Μα ναι, αυτό ακριβώς. Βέβαια οκ, τι πιο λογικό απ' το να φύγει το ζελέ και το μακιγιάζ με το μπάνιο αλλά οκ, μου ήρθε λίγο απότομα. Τουλάχιστον μένει η φάτσα της νυφίτσας που έχει και δεν τον λες και τελείως bishonen. Ελπίζω βέβαια να τον δούμε με την κλασσική ενδυμασία του στη συνέχεια.
Α, μάλιστα-μάλιστα. Δηλαδή το βασικό team είναι Gon-Killua; Οκ, ο Gon δεν μ' εκνευρίζει σαν πρωταγωνιστής παρόλο που έχει πολλά κλασσικά στοιχεία επάνω του, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας και με τον Killua ούτε κρύο ούτε ζέστη, οπότε ελπίζω τουλάχιστον extra χαρακτήρες σε κάθε Arc.

Botsun → Kai
Πωωωω,την θυμάμαι....
Πολύ bishonen,χωρίς λόγο! XD
Θεωρώ πως ο Killua,βελτιώνεται αρκετά στα προσεχή arc.Από την άλλη,τον Leorio κι τον Kurapika,μας τους εμφανίζει σε κάθε πρωτάθλημα της ΑΕΚ...

Kai → Botsun
Οι αλήθεια είναι πως όλοι μού είναι συμπαθείς. Δηλαδή ούτε και με τον Killua έχω πρόβλημα, που όταν εμφανίστηκε πίστευα πως θα τον αντιπαθήσω πολύ στη συνέχεια. Τώρα ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Έχω περισσότερη συμπάθεια στο duo Leorio-Kurapika ως τώρα πάντως.
Η σκηνή με τον Hisoka στο μπάνιο με ξενέρωσε λίγο, γενικότερα είναι οκ.
Βασικά μ' αρέσει το πώς παρουσιάζει τους χαρακτήρες του. Δηλαδή, είναι πράγματα που τα έχεις ξαναδεί, αλλά ως τώρα δεν το παρατραβάει με τα διάφορα στοιχεία που έχει για να σε κουράσει και να πεις "οκ, μας τα είπαν κι άλλοι".
Από την άλλη, έχω διαβάσει GetBackers που είχε μέσα την υπερβολή της υπερβολής και το ευχαριστόμουν κι από πάνω (και μάλιστα πολύ), οπότε τίποτα δεν με τρομάζει πλέον.
ΥΣ. Είναι πάντα ωραίο να πετυχαίνεις παλιούς fans μιας σειράς. Το κακό είναι ότι λίγοι τους πιστεύουν ότι είναι παλιοί.

Botsun → Kai
Έτσι όπως παρουσιάζει τους ήρωες,είναι δύσκολο να αποκτήσεις.Σε νιώθω....
Μιλάγαμε με τον δάσκαλο στα Ιαπωνικά,για το Hunter και μου λέει:
"Το διαβάζεις κι εσύ ;
Εγώ το διάβαζα όταν ήμουν στο Λύκειο! " XD

Kai → Botsun
:kakaka: *στην αρχή του 7ου volume* Καλά τα πάμε ως τώρα, αν και στη δοκιμασία για τον τίτλο του Hunter μ' άρεζε περισσότερο. Δεν έχω αγαπημένο χαρακτήρα ακόμα :sigh2:

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Σε νιώθω,εγώ στέλνω tweets στο Hunter x Hunter thread....

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Ναι. Αλλά και τι να κάνω...? Κάποιος πρέπει να το κρατήσει ζωντανό! xD

Παρατήρησες ότι το Gama-το νήμα,έχει πέσει στην αφάνεια και πως κανείς δεν γράφει πια.εκτός από εσένα ;

Παρακαλώ γιέ μου. Τώρα πές το και συα Ιαπωνικά αλλιώς τι τα πληρώνω τα μαθήματά σου?

A, OΚ δεν είπα και τίποτα εξάλλου! Και μπράβο σας που έχετε μια συμφωνία του τι να κάνετε. Συγχαρητήρια παιδιά μου.

Aaaa,όλα κι όλα.
Έχουμε κάνει συμφωνία,στα σοβαρά θα μιλώ εγώ κι όλα τα υπόλοιπα,θα τα αναλαμβάνει εκείνος.
Καλό παιδί είναι.