Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Botsun → Kai
xaxaxa!!!
~There,there~
Τι να κάνουμε,δεν μπορούνε όλοι να'χουν badass ονόματα!:kakaka:

Kai → Botsun
:puke: Αν με λέγαν Kurapica θα έφευγα από τον πολιτισμό για να μην αναγκάζομαι να λέω πώς με λένε.

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Μ'αρέσει που κράζεις τον ικανότατο γλείφτη συνάδελφο! xD

Kai → Botsun
...Θα κάνω πως δεν διάβασα το πρώτο κομμάτι του vm και θα συνεχίσω ακάθεκτη.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ισχύει. Τον νιώθω κάπως.

Botsun → Kai
Σε προειδοποιώ σε κάποια κεφάλαια γίνεται χειρότερο κι απο του Kubo,αλλά είναι κανα δυο.
Kurapika FTW!!
Άκου όνομα,πάω στοίχημα πως τον μισούσαν οι γονείς του....

Kai → Botsun
:hahaha: Α, καλά, 1-2 ακόμα θα διαβάσω σίγουρα μέχρι να κοιμηθώ έτσι κι αλλιώς, είναι κατεβασμένο μέχρι το 24 έτσι δεν έχω θέμα. Έχε χάρη που βαριέμαι.
Επίσης είναι το μόνο manga που έχω στο laptop αυτή τη στιγμή, οπότε δεν είχα και πολλές επιλογές. [size=1]Ξέχασα να κατεβάσω τα επόμενα volumes του Liar Game, καλά να πάθω.[/size] :kakaka:. Άντε να δούμε ποιος θα είναι ο αγαπημένος μου.
XD Χαίρομαι που σ' άρεσε το σετ.

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Βασικά,είναι γ@μάτος.
Σκέψου,πως ήρθε πάνω απο την ομάδα μου στο εργαστήριο κι άρχισε να μας λέει ιστορίες από το γήπεδο που'χε πάει χθες!
[I]~Έχουμε καλές σχέσεις με τον καθηγητη,μιας κι ο συνάδελφος και φίλος που κάνουμε μαζί τις εργασίες σ'όλα τα εργαστήρια-[B]Two men Pack[/B]-,είναι ικανότατος γλείφτης.Αντίθετα μ'εμένα που'μαι στο φτερό για καβγά. ~[/I]

:oo: Και ήττα, και φόλα? Απαπα αμάν αυτός ο καθηγητής! Κι αντί να σε παρηγορήσει κι αυτός σε βαλε απουσία? Τσ τσ τσ...

Kai → Botsun
:hahaha: Πάει ο πρώτος τόμος. Ωραίος ο κύριος, δέκα-δέκα τους καθαρίζει. Πάντως για να έχει τέτοια από τώρα, αναρωτιέμαι τι θα έχει στη συνέχεια.
Θα πάω να πιάσω και τον δεύτερο σε λίγο.

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Άσε,μετά το χθεσινό,οτιδήποτε μπορεί να με χαροποιήσει....
Δεν σου'πα και το άλλο,σήμερα ο Σύγαυρος καθηγητής,είχε τόσα νεύρα που πήγε στο εργαστήριο από τις 8 και μας περίμενε.Παρ'όλου που μας έχει πει πως το εργαστήριο ξεκινά στις 8.30.
Με αποτέλεσμα και απουσία να φάω και να το παρακολουθήσω.

Απαπαπα! Φάε τη γλώσσα σου, θεέ μου "συγχωρέθηκες"! xD
Μα τη χαρά είναι αυτή αγαπητέ μου? Καλά κάνεις βέβαια και το χαίρεσαι το σετ σου όσο μπορείς καρδιά μου, να το χαίρεσαι! Εγώ απ'την άλλη σκέφτομαι να βάλω ή όχι το σετ του Vergil? Hum...

Ha ha ha, ναι botsun συγχώρεσέ με! Θα επανορθώσω γράφοντας μια έκθεση 100 σελίδων!