Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Καλά το είδες και δεν είπες τίποτα ; Κανονικά,θα έπρεπε μόλις καταλάβαινες την διαφορά,να έγραφες,σε μία έκθεση 30 σελίδων,για το πόσο τέλειο είναι! XD
Dec 07 2011 20:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Oho! Καλά κατάλαβα ότι κάτι ήτανε λαθος με το avatar που είδα! Ήταν διαφορετικό! Καλό πάντως, ο τυπάς φαίνεται πολύ cool... Λοιπόν, παίζει να τ'αρχίσω απόψε, με ψησες!
Dec 07 2011 20:53
Photo

Checkare to set mou ! :3
Dec 07 2011 20:50
Photo

Botsun → Kai

Ένα σου λέω,πρώτη εμφάνιση μετά φόνου! ;)
Dec 07 2011 14:43
Photo

Kai → Botsun

Δεν κάνει τίποτα. Πίστεψέ με, το καταευχαριστήθηκα κι εγώ. :kakaka: Νωρίς-νωρίς δηλαδή. Μια χαρά!
Dec 07 2011 14:00
Photo

Botsun → Kai

Είναι τέλειοοοοοο !!! Σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ ! Στο πέμπτο κεφάλαιο εμφανίζεται κι ήδη από την πρώτη στιγμή δίνει στον Gon,να καταλάβει πως οι Hunters δεν είναι σαν τους προσκόπους...
Dec 07 2011 13:50
Photo

Kai → Botsun

Έτοιμο το σετ, Botsun. Μ' άρεσε το fanart που βρήκα και γενικότερα το ευχαριστήθηκα. [spoiler] [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/Ava-14.jpg[/IMG] [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/Hisoka-1.png[/IMG] [/spoiler] Πάρε και το fanart να το έχεις σκέτο γιατί είναι πολύ ωραίο. Εγώ ήθελα να το βάλω στην επιφάνεια εργασίας παρόλο που δεν ξέρω τον χαρακτήρα αλλά ήταν πιο άσπρο και από αυτό που έχω τώρα και με χτυπούσε στα μάτια :sigh2: [spoiler] [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Signatures/Sets/849305.jpg[/IMG] [/spoiler] Btw, σε ποιο κεφάλαιο εμφανίζεται αυτός ο χαρακτήρας. Είμαι βέβαια ακόμα στο δύο αλλά αν εμφανίζεται σύντομα θα έχω κι ένα motive να το συνεχίσω σε πιο γρήγορους ρυθμούς.
Dec 07 2011 13:28
Photo

Να το αρχίσεις,για να μπορείς να αντιληφθείς την επικότητα του set! XD
Dec 07 2011 10:23
Photo

ΩΩΩΩΩΩ! Κι εγώ μαζί σου! Ακριβώς έτσι νιώθω! Δε θέλω να αλλάξω τα κόκκινα γυαλάκια μου! Τ^Τ άσε ναι... όχι δεν πρόλαβα. Εν μέσω άλλων ασχολιών είχα και λίγο σχολή ένα δύο δουλειές και δεν ήμουν σπίτι. Θα σε πω όταν τ'αρχίσω όμως.
Dec 07 2011 09:55
Photo

Δεν μου αρέσουν οι φακοί,γενικότερα. Αγαπώ τα nerdy/hipster μπλε γυαλάκια μου! Εμ,τα θέλει ο κώλος σου,κάθε χρόνο στο παιχνίδι τα ίδια κόπρανα γίνονται.Ακόμα να το μάθεις ; Υ.Γ Το HxH,το διαβασες ;
Dec 07 2011 01:24
Photo

Nαι το συνειδητοποίησα. Δεν ξέρω απλώς με πιάνει. Τι να πω τα θέλει κι εμένα ο πισινός μου. Σε ενοχλούνε όταν τους βάζεις ξανά μετά από τόσο καιρό? Και καλή αρχή!
Dec 07 2011 01:21
Photo

Πάντως,ξοδεύεις πολύ φαιά ουσία για το παιχνίδι και δεν πρέπει. Υ.Γ Αύριο,πρώτη μέρα γυμναστηρίου και θα ξαναβάλω φακούς μετά απο κάτι μήνες! :/
Dec 07 2011 01:19
Photo

Ο [B]σωστός[/B] stalker. Εμένα με ρωτάς τι είμαι? Χα χα, μπράβο παιδί μου μπράβο!
Dec 07 2011 01:14
Photo

O σωστός stalker ποτέ δεν λέει,ότι παρακολουθεί κάποιον! :P Καλή ωρα,εγώ δεν διάβασα τα αποκάτω μηνύματα και δεν μπορώ να συμφωνησω με καμιά σας.:kakaka:
Dec 07 2011 01:10
Photo

A ναι καλέ το είδα! Καλός stalker είμαι έτσι? :kakaka:
Dec 07 2011 00:49