Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Botsun → Kai
Ok,ok!!
Θα πάρει καιρό μέχρι να βάλω όλη την λίστα από το AP στο MAL.Όχι γιατί έχω δει πολλά,αλλά,κυρίως,επειδή βαριεμαι.

Kai → Botsun
Κοίτα, το anime το καταστρέψαν λίγο αλλά παρόλα αυτά βρίσκω το manga πολύ διασκεδαστικό.
Τώρα περνάς και βαθμολογείς έναν-έναν τους τίτλους που έχεις δει. Αν είναι ongoing μπορείς μάλιστα να βάλεις και σε ποιο επεισόδιο/κεφάλαιο βρίσκεσαι. Έχεις επίσης επιλογές reading(ή watching)/stalled/dropped/plan to read (ή watch). Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στον τίτλο που θέλεις κι εκεί που λέει "My Info" να πατήσει "add to my list". Είναι εύκολο, θα δεις πως θα τα βρεις και μόνος σου.
:kakaka: Πάω να σε ψάξω για να σε κάνω add.

Botsun → Kai
Σωστά θυμάσαι,ευτυχώς απο τότε,πέρασε πολυ καιρός και σταμάτησα να το παινεύω..
Έφτιαξα acount σαν Botsun,μιας και το Junpei ήταν πιασμένο.
Τώρα τί κάνω ;

Kai → Botsun
:kakaka: Έτσι μπράβο, Botsun. Το animeplanet.gr είναι πλέον ξεπερασμένο, η οικογένεια κοιτάζει νέους ορίζοντες και εξαπλώνει την κυριαρχία της. Τώρα έχει animanga list στο MAL.
Πλάκα-πλάκα σε θυμάμαι στο animeplanet.gr που παίνευες το nyakoi αν δεν κάνω λάθος.

Botsun → Kai
Ααααα,δεν έχω κάνει ακόμα.
Κάτσε θα πάρει λίγη ώρα,αλλά θα την φτιάξω.Είχα στο animeplanet.gr,αλλά έχω κάνει χιλιετίες να την ανανεώσω.
~stalking is fun~

Kai → Botsun
Stalker mode on too/
[url=http://myanimelist.net/panel.php][COLOR="DarkGreen"]MyAnimeList[/COLOR][/url], Botsun, για να μπορούμε όλοι μας να στολκάρουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. :kakaka:

Botsun → Kai
Όλα πια τα ξέρεις ;
Σας έχει φοβηθεί το μάτι μου,εσένα και την FAI! XD

Kai → Botsun
Στο 56 είμαι βασικά. Ας είναι καλά το myanimelist γιατί διαφορετικά δεν παίζει να θυμόμουν πού είχα μείνει.
Ελπίζω τουλάχιστον να έχουν ενδιαφέρον τα πράγματα και να μην τους βαρεθώ στη συνέχεια.

mono → Botsun
Σιγά καλέ. Δεν τρέχει τίποτα. Απλά το έγραψα για να φαίνεται γιατί σε λέω άσχετο και να μην είμαι η τρελή που γράφει ό,τι ναναι XD

Botsun → Kai
Δεν ξέρω ακριβώς τι έχεις διαβάσει μέχρι τώρα,παρα μόνο ότι είσαι στον 7ο τόμο,οπότε θα προσπαθήσω να μην κάνω spoilers.
Τέλος πάντων,βασικό κομμάτι της ιστορίας αποτελεί η φιλία μεταξύ Gon-Killua κι ότι αυτή συνεπάγεται.Κατα καιρούς,θα συναντήσουν νέους χαρακτήρες,όπως άλλοι Hunters ή άτομα που θα τους διδαξουν νέες τεχνικές κτλ.
Βασικά ο Gon,είναι απλώς καλό παιδί που θέλει να βρεί τον ζαβό,αλλά εξίοσου καλό πατέρα του.