Community Status Updates

OdyMonaxos → Botsun
Αυτό που είπες πριν σημαίνει πόλεμο, μακαρονά. Να δούμε τι θα κάνεις όταν σταματήσω να προμηθεύω με μπύρα τα μαγαζιά που προστατεύετε.

Botsun → Fallen_Mpougatsa
Τούτη εδώ:
[SPOILER][QUOTE=elena(storm-guardian);553915]χαιρετισματα και σε εσενα αγαπητε sun guardian...:riiight:η αληθεια ειναι οτι εχουμε μαζεψει ολοκληρη famiglia(πχ boss=Lalaith:uhh:)...και παιζουμε καλα τους ρολους μας...:madtodeath:[/QUOTE][/SPOILER]
Καλά δεν ντρέπονται να λένε τέτοια πράματα; :unlucky:

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Who is the insolent who is speaking of mutiny? You point them to me! Επίσης...
:emptyonexg1: προσπαθώ...αλλάέχω πολλά στο κεφάλι μου...αλλά θα το δω μόλις φύγει ο αδερφός μου...

Botsun → OdyMonaxos
Μπορείς να μπεις στην Οικογένεια αν θες.
Έχουμε ελεύθερη μια θέση Ιπποκόμου ! xD
P.S
Δεν πιστεύω να'σαι παρεξηγιάρης ;

Τί έγραψα ; Ο_ο
xaxaxa!!
Έτσι ακριβώς!
Btw,άκου εκεί,ακόμα δεν ήρθε η άλλη κι άρχισε να λέει για new Boss....
P.S.
Νιώθω το αδύναμο Cosmos σου.

Fallen_Mpougatsa → Botsun
Nyahahahaha! Just as planned, right botsun?
Αμάν, ναι, το ξέχασα ότι πρέπει να το βάλω. Ε χε χε, θα βάλω αυτό που μόλις έγραψες.

Δύο πράγματα:
1)Καλά κάνεις και τραβάς κόσμο στην Οικογένεια.
2)Τα Χριστούγεννα πέρασαν και το χαμόγελο δεν έσβησε.

Kai → Botsun
:hahaha: A, ναι, Botsun! Είδες το σημερινό επεισόδιο Gintama; Νομίζω θα ευχαριστήθηκες περισσότερο το reference με Bronze και Silver Saints.

Kai → Botsun
E, λείπουν λίγα κεφάλαια από το τεύχος 23 αν θυμάμαι καλά, αλλά μη σε ανησυχεί, προχώρα κανονικότατα και φτάσε στο τέλος. :ρ

Botsun → Kai
Τα scans,είναι ολοκληρωμένα ;
Re,sy,τώρα είδα,ότι έγραψες και review στο MAL. :riiight:
P.S
[SIZE="1"][I]Να'σαι σε επιφυλακή για set με τον epic μπαρμπα Hakurei![/I][/SIZE]

Kai → Botsun
:if: Έτσι, δίνει 10 ν' ανεβαίνει στη βαθμολογία, Botsun.
Κοίτα, κανονικά θα έπρεπε να σου πω να το διαβάσεις από την αρχή, αλλά επειδή το έχεις πολύ φρέσκο και η μεταφορά είναι πολύ πιστή, πιάσ' το από το 95.